بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پس هیچی...:| من فکر میکردم میشه هرچقدر دوست داری دانلود کنی، چه خوش خیالم من!!! فک کنم باید بچسبم به همین مخابرات...
مرسی دوست عزیز، خیلی خیلی لطف کردی.
خواهش میکنم ولی رفیق این فکر رو که هر چقدر دانلود کنی حداقل در مورد شاتل از سرت بیرون کن :d من یه بار یه اشتباهی کردم توی یک روز 5 گیگ دانلود کردم تا سه ماه اینترنتم رو ترکونده بودن زنگ میزدم میگفتن یه روزی تو 5 گیگ دانلود کردی :d

این مشکل همه جاییه من دیشب با اسپد تست رفتم وضعت خط ببینم دیدم نوشته شد ipعراق با یه ispدیگه زنگ زدم پشتیبانی پارس انلاین دزد یارو لال شد نمیدونست چی بگه گفتم این شرکت اشغال
با این کار پینگ تایم ما رو حداقل 90اضافه میکنه ،اخرم گردن نگرفتن .لعنت خدا به هرچی ispنفهمه .پارس انلاین داره یه کارایی میکنه (دزدیهای جدید)اونایی دیگه رو نمیدونم یه مشت زالو ریختن تو این شرکتهای اینترنتی خون مردم بخورن حداقل با این همه گندی که میزنن یه تلفن پشتیبانی رایگانم نمیدن که اینقدر پول تلفنم به مخابرات ندیم (البته این کار باید انجام بشه که مخابرات ناراحت نشه)

:wow:

336ubysela9yspu537c7.png

سلام دوستان وضعیت اینترنت در مرکز مخابراتی شهدای گمنام منطقه 7 چطوره؟ چه شرکتی اونجا خوبه؟ اینترنت شرکت مخابرات در این مرکز چجوریه؟
پیش شماره هاش هم اینه : ۷۷۰۴ – ۷۷۰۵ – ۷۷۰۶ – ۷۷۰۷ – ۷۷۰۸ – ۷۷۳۶ – ۷۷۳۷ – ۷۷۳۸
ممنون میشم دوستانی که اونجان یه خبری به ما بدن ممنون

با سلام خدمت همه دوستان
من آبادان زندگی میکنم میخواستم بدونم اگه سرویس 128 نامحدود پارس آنلاین رو بگیرم آیا بدرد گیم آنلاین میخوره و وقتی که حداقل حجم ترافیک تبادل مثلا 8 گیگش تموم شد میشه با اینترنت گیم آنلاین بازی کرد یا نه؟!

با تشکر

با سلام خدمت همه دوستان
من آبادان زندگی میکنم میخواستم بدونم اگه سرویس 128 نامحدود پارس آنلاین رو بگیرم آیا بدرد گیم آنلاین میخوره و وقتی که حداقل حجم ترافیک تبادل مثلا 8 گیگش تموم شد میشه با اینترنت گیم آنلاین بازی کرد یا نه؟!

با تشکر
128 نامحدود برای هر شرکتی بود بریزش داخل سطل آشغال....به هیج عنوان توصیه نمیشه........

عااغاااا پارس آنلاین چرا یه هفتس اینجوریه ؟؟!! به سختی به لایو وصل میشه و توو بتل اصلا به EA ONLINE وصل نمیشه یا اگه هم وصل شه هیچ سروری روو لود نمیکنه !!! پینگش ثابته زیر 140،سرعت دی ال و آپش هم ثابت،بدون کوچک ترین نوسانی فقط نمیدونم چرا نمیشه وارد بازی شد و بازی کرد باهاش،مشکل از زیر ساخته یا پارس آنلاین ؟؟؟ کسی این مشکلو با پارس آنلاین داره ؟؟؟

با سلام خدمت همه دوستان

با تشکر
من خودم ماه پیش این سرویس رو گرفتم که بدجوری پشیمون شدم. وقتی 8 گیگت تموم بشه سرعت دانلود میرسه به حدود 30. نمیدونم میشه آنلاین بازی کرد یا نه ولی به نظرم یه سرویس دیگه ای بگیری شاید بهتر باشه.

سلام خواهشا یه نفر منو کمک کنه
من سرویس 6مگ صبانت برام وصل شد ولی از همون روز اول همیشه سرعتم زیر 300تاس امروز بهشون زنگ زدم و توضیح دادم بعد شماره خطم رو وارد کرد و گفت خطتون نویز داره و باید به مخابرات بگیم و این حرفا وتا 24ساعت صبر کنین مودم هم خاموش نکنین. ولی من اسپیلیتر رو وصل کردم به تلفنمون و اصلا تو تلفن هم نویز نیس
میخوام ببینم صبانت همینطوریه یا مشکل از خط منه؟
و راست گفته که 24ساعت صبرکنین درست میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or