شما اول ببین داخل مودمتون پهنا باندتون چند هست؟!!!سلام
من از آسیاتک اینترنت 2 مگ می گرفتم تا ماه پیش ، snr خطم روی 18 بود . این ماه 10 مگ گرفتم ولی بازم همون سرعت 2 مگه ، پشتیبانی میگه خطتون نمی کشه بیشتر از این رو .
می خواستم بدونم راست می گن یا باز زدن تو فازپیچوندن ؟؟
سیامک از طریق 192.168.1.1 اول نگاه کن ببین Downstram رو روی چند بستن.
زنگ بزنی تشکر کنی هم همین رو میگه باز

سیامک از طریق 192.168.1.1 اول نگاه کن ببین Downstram رو روی چند بستن.
اگر کمتر از 10 مگ بود زنگ بزن به محض این که گفت "با سلام اوه اوه چقدر نویز دارین" (همیشه همین رو میگنزنگ بزنی تشکر کنی هم همین رو میگه باز
![]()
) فحش بده
![]()
وقت كردم يه حال اساسي ازشون مي گيرم پا تلفنرو ٢٦٠ بستن فكر كنم . دقيقا خود ٢ مگه .
ديگه سر نويز نمي تونن گير بدن ولي باز ميگه هر چي رو خط داريد رو باز كنيد تا ما بررسي كنيم ببينيم خطتون كشش داره يا نهوقت كردم يه حال اساسي ازشون مي گيرم پا تلفن
اصلا چیزی به اسم 260 نداریم در Downstream.
260 امکان داره مربوط به UpStream باشه...سرعت آپلود
اگر 2مگ باشه باید نوشته باشه 2048 . اگر غیر از این بود حالت نوسان بهش میگن که خط شما بیشتر نمیکشه...
گفتم خدمتتون كه down stream رو ٢٠٤٨ بسته شده و جلوش ماكزيموم سرعت دانلود يا ٢٦٠ kbps رو نوشته .
يه سري هم قبلا downstram رو روي ٥١٢ بسته بودن كه با دعوا پاي تلفن كردنش ٢٠٤٨
آره درسته...پس محدودتون کردن...
512؟ واقعا بی انصافیه.................................................... میشه 45 تا 55 KB در ثانیه!!!!!
به پشتيباني ميگم خطم رو رو ٥١٢ بستيد ميگه نويز داري ، ميگم خط مستقيم از سرخط كشيدم تا بالا نويز نداره .... بعد يه دعواي حسابي تنظيمات رو تغيير داد و مودم ريست شد و رو ٢٠٤٨ بسته شد
منم مريض نيستم پول ١٠ مگ رو بدم و بجاش بهم همون ٢ مگ رو بدن موقعي كه سرويس رو از ١ مگ به ٢ مگ تغيير دادم اين اتفاق افتادبه پشتيباني ميگم خطم رو رو ٥١٢ بستيد ميگه نويز داري ، ميگم خط مستقيم از سرخط كشيدم تا بالا نويز نداره .... بعد يه دعواي حسابي تنظيمات رو تغيير داد و مودم ريست شد و رو ٢٠٤٨ بسته شد
منم مريض نيستم پول ١٠ مگ رو بدم و بجاش بهم همون ٢ مگ رو بدن
مزخرفترين قسمت آسياتك بعد از حجم دزديشون ، پشتيباني بي سواد و ضعيفشونه .
سلام
دوستان من از شرکت حسابگر سرویس2مگ حجمی گرفتم
اما مدتیه هر چند ساعت یا بعضی وقتا هر چند دقیقه چراغ adsl خاموش میشه و دوباره روشن میشه
زنگ میزنم شرکت میگه ایراد از خطه و نویز داره
سرعتمو اوردن پایین درست شد اما با اون سرعت پایین پینگم بالای300میشد
الان چندباره تماس گرفتم گفتم سرویسو بزارن رو حالت قبل چون افتضاح شده بود
دوستانی که اطلاعات دارن کمک کنن چجوری نویز خطو کم کنم؟و نظرشونو بگن ممنون