طرح طلایی سه ماه 12 گیگابایت پینگ با ریکانکت فرق میکنه برای کشور های مختلف الان هم 4.2.2.4 130 هست.داداش مخابرات یک هفته هست سرعتش بشدت بالا رفته حالا من با چند نفر دیگه توی خراسان رضوی صحبت کردم سرعت اونا هم همینطوری بود دوستان مشهدی و شهرستان های خراسان رضوی اگر سرویس میخواید که سرعتش بالا باشه طرح طلایی و نقره ای مخابرات حرف اول رو برای منازل مسکونی میزنه الماس و 5 مگ هم بحثش جداست.
![]()
طرح طلایی سه ماه 12 گیگابایت پینگ با ریکانکت فرق میکنه برای کشور های مختلف الان هم 4.2.2.4 130 هست.
افتضاحه! تایم اوت فراوان! از ۵ تا ۱۰ صبح خوبه ولی بعدش میترکه! واسه همه اینجور شده خودشون هم تایید میکنن!دوستان اهوازی که مخابرات دارن
پینگشون بد نشده؟
آقا از وقتی 512 مخابرات رو کردم 2 مگ به طرز قابل توجهی پینگم کاهش پیدا کرده و رسیده به 100 !! مگه پهنای باند ربط داره به پینگ؟نمیدونم چرا هی فکر میکنم امروز فرداس که پینگم باز خراب شه و برگرده به حالت سابق
![]()
اصلا سیستم پینگ مخابرات ثبات نداره با هر بار ریکانتکت احتمال کاهش یا افزایش پینگ با کشور های مختلف وجود داره بهترین کار اینه با اون کشوری که میخوای بازی کنی پینگ سرورش رو بذاری روی پینگ و هی ریکانکت کنی.آقا از وقتی 512 مخابرات رو کردم 2 مگ به طرز قابل توجهی پینگم کاهش پیدا کرده و رسیده به 100 !! مگه پهنای باند ربط داره به پینگ؟نمیدونم چرا هی فکر میکنم امروز فرداس که پینگم باز خراب شه و برگرده به حالت سابق
![]()

یعنی تو اهل بازی آنلاین بودی و رفتی طرف شاتل؟شاتل دارم
به هیچکدوم از سرور های بازی نمیتونم وصل شم diablo 3 و company of heroes 2 و origin ....همش time out میده
حتی google و چند تا از سایت هایی که سرور هاش خارجی ان رو time out میده...تازه دیروز شاتل وصل شده
شاتل سرویس 4 مگابیت:یعنی تو اهل بازی آنلاین بودی و رفتی طرف شاتل؟
یعنی میتونم رک بهت بگم بزرگترین اشتباه تاریخو کردی!
گرچه واسه دانلودم اصلا جالب نیست برا بازی آنلاین یعنی مفت نمیرزه شاتل!
من حتی با سرورای ایرانی اون زمان که تازه وضع شاتل خوب بود پینگ 100-150 داشتم! الان با مخابرات پینگم معمولا از 30 بالاتر نمیره!
شاتل دارم
به هیچکدوم از سرور های بازی نمیتونم وصل شم diablo 3 و company of heroes 2 و origin ....همش time out میده
حتی google و چند تا از سایت هایی که سرور هاش خارجی ان رو time out میده...تازه دیروز شاتل وصل شده
شاتل سرویس 4 مگابیت:
![]()
![]()
![]()
دوست عزیزی که شاتل داره تماس بگیره سرویس رایگان گیمینگ رو براش فعال کنند مشکل بازی حل میشه.
شما هم لطفا جو سازی الکی نفرمایید.
سرویس یا خط مشکل داره نه شاتل !
من با سیم کشی داغون خونه و خطی که سیگنالش ۵-۶ و نویز سگی داشت هیچ کدوم از این مشکلارو ندارم !