بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

داداش مخابرات یک هفته هست سرعتش بشدت بالا رفته حالا من با چند نفر دیگه توی خراسان رضوی صحبت کردم سرعت اونا هم همینطوری بود دوستان مشهدی و شهرستان های خراسان رضوی اگر سرویس میخواید که سرعتش بالا باشه طرح طلایی و نقره ای مخابرات حرف اول رو برای منازل مسکونی میزنه الماس و 5 مگ هم بحثش جداست.
u7iVbk.jpg
طرح طلایی سه ماه 12 گیگابایت پینگ با ریکانکت فرق میکنه برای کشور های مختلف الان هم 4.2.2.4 130 هست.

آقا از وقتی 512 مخابرات رو کردم 2 مگ به طرز قابل توجهی پینگم کاهش پیدا کرده و رسیده به 100 !! مگه پهنای باند ربط داره به پینگ؟ :دی نمیدونم چرا هی فکر میکنم امروز فرداس که پینگم باز خراب شه و برگرده به حالت سابق :|

آقا از وقتی 512 مخابرات رو کردم 2 مگ به طرز قابل توجهی پینگم کاهش پیدا کرده و رسیده به 100 !! مگه پهنای باند ربط داره به پینگ؟ :دی نمیدونم چرا هی فکر میکنم امروز فرداس که پینگم باز خراب شه و برگرده به حالت سابق :|

ماله منم اینجوری
من قبلا 2 مگ مخابرات داشتم پینگ با لندن 120 بود بعد چون یه مدت هزینش رفت بالا کردم 256 پینگم با لندن شد 160 بعد دوباره کردم 2 مگ دوباره شد 120

اصلا سیستم پینگ مخابرات ثبات نداره با هر بار ریکانتکت احتمال کاهش یا افزایش پینگ با کشور های مختلف وجود داره بهترین کار اینه با اون کشوری که میخوای بازی کنی پینگ سرورش رو بذاری روی پینگ و هی ریکانکت کنی.

شاتل دارم
به هیچکدوم از سرور های بازی نمیتونم وصل شم diablo 3 و company of heroes 2 و origin ....همش time out میده
حتی google و چند تا از سایت هایی که سرور هاش خارجی ان رو time out میده...تازه دیروز شاتل وصل شده

شاتل دارم
به هیچکدوم از سرور های بازی نمیتونم وصل شم diablo 3 و company of heroes 2 و origin ....همش time out میده
حتی google و چند تا از سایت هایی که سرور هاش خارجی ان رو time out میده...تازه دیروز شاتل وصل شده
یعنی تو اهل بازی آنلاین بودی و رفتی طرف شاتل؟
یعنی میتونم رک بهت بگم بزرگترین اشتباه تاریخو کردی!

گرچه واسه دانلودم اصلا جالب نیست برا بازی آنلاین یعنی مفت نمیرزه شاتل!
من حتی با سرورای ایرانی اون زمان که تازه وضع شاتل خوب بود پینگ 100-150 داشتم! الان با مخابرات پینگم معمولا از 30 بالاتر نمیره!

یعنی تو اهل بازی آنلاین بودی و رفتی طرف شاتل؟
یعنی میتونم رک بهت بگم بزرگترین اشتباه تاریخو کردی!

گرچه واسه دانلودم اصلا جالب نیست برا بازی آنلاین یعنی مفت نمیرزه شاتل!
من حتی با سرورای ایرانی اون زمان که تازه وضع شاتل خوب بود پینگ 100-150 داشتم! الان با مخابرات پینگم معمولا از 30 بالاتر نمیره!
شاتل سرویس 4 مگابیت:
3336369428.png

58968990258874763443.jpg

42225358633105392114.jpg

دوست عزیزی که شاتل داره تماس بگیره سرویس رایگان گیمینگ رو براش فعال کنند مشکل بازی حل میشه.
شما هم لطفا جو سازی الکی نفرمایید.

شاتل دارم

سرویس یا خط مشکل داره نه شاتل !

من با سیم کشی داغون خونه و خطی که سیگنالش ۵-۶ و نویز سگی داشت هیچ کدوم از این مشکلارو ندارم !

شاتل سرویس 4 مگابیت:
3336369428.png

58968990258874763443.jpg

42225358633105392114.jpg

دوست عزیزی که شاتل داره تماس بگیره سرویس رایگان گیمینگ رو براش فعال کنند مشکل بازی حل میشه.
شما هم لطفا جو سازی الکی نفرمایید.

من زنگ زدم این سرویسو واسم فعال کردند بهتر که نشده هیچ افتضاح شده !!! هیچ فرقی نکرده

- - -ویرایش - - -

سرویس یا خط مشکل داره نه شاتل !

من با سیم کشی داغون خونه و خطی که سیگنالش ۵-۶ و نویز سگی داشت هیچ کدوم از این مشکلارو ندارم !

منم همین مشکل واسم پیش اومده ..... ربطی به خط نداره - 5 ساله دارم از شاتل نت میگیرم !!! 3-4 روزه اینجوری شده نمیشه وصل psn شی یا وصل هم که میشی سری بعد 1دقیقه دیسکانکتت میکنه ..........زنگ زدم میگه مشکل از زیر ساخته اختلال بوجود اومده ........زمان برطرف شدنش هم متاسفانه معلوم نیست !!!!یعنی چی ؟؟ اینم از بهترین ارائه دهنده اینترنت کشور.....................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or