بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام . میخوام یک خط جدا واسه اینترنت بخرم بعد به نظرتون نویزی که توسط خط تلفن اول ایجاد میشه رو این خط دوم هم تاثیر میزاره ؟
قیمتش با هزینه ی نصب و ... چه قدر میشه حدودا ؟
اگر مسیر و سیم کشی همون باشه هیچ تغییر در نویز و کیفیت ایجاد نمیشه که به احتمال زیاد هم همینطوریه.

یعنی میشه تو یک مسیر و سیم کشی دو تا خط گذاشت ؟ ( من فکر میکردم باید دوباره سیم بکشیم و ... )
نه توی یک سیمکشی نمیشه همزمان دوتا خط داشت ولی معمولا مخابرات از یک پست خط دهی می کنه که سیم هاش همه کیفیتشون ثابته و فرقی نداره واسه همین اون حرف رو زدم ولی شما اگر از سر خط چک کنی و کیفیتت خیلی بهتر باشه نسبت به داخل ساختمون در این صورت سیمکشی داخلی مشکل داره و باید از نو سیمکشی کنی و مشکل نویز حل میشه ولی اگر شما تست سر خططتون با داخل ساختمون نزدیک باشه یعنی پست مخابراتی ایراد داره و دست شما نیست که درستش کنید.
در واقع منظورم این بود.

امروز چرا این قند شکن ها هیچ کدوم درست حسابی کار نمیکنن؟همش 30 ثانیه کار میکنه بعد دیسکانکت میشه
بازم نکنه دارن یه حرکتی میزنن

من تو اخبار خوندم که نوشته شده بود سای فون هیتلر شد! و هفت هیتلر شکن دیگه هم در دستور کار هست!
هیتلرینگ داره به اوج خودش میرسه!:banghead:
تحریمای آمریکا در این رابطه،باقی میمونه و به نظرم کارشون درسته...:thumbup:

بچه من isp شاتل تهران پاسداران هست

می خوام به PS NETWORK وصل شم همش ارور SIGN OUT میده

نمیدونم چطوری این موضوع رو به پشتیبانیش اطلاع بدم ! آخه اکثرا در این حدا که نمیدونن اصلا پلی استیشن چیه :|

یه راهنمایی میکنید چیکار کنم ؟؟ سرعتم هم هیچ مشکلی نداره آخه

بچه من isp شاتل تهران پاسداران هست

می خوام به PS NETWORK وصل شم همش ارور SIGN OUT میده

نمیدونم چطوری این موضوع رو به پشتیبانیش اطلاع بدم ! آخه اکثرا در این حدا که نمیدونن اصلا پلی استیشن چیه :|

یه راهنمایی میکنید چیکار کنم ؟؟ سرعتم هم هیچ مشکلی نداره آخه

سوالت رو اینجا بپرس شاید جواب بگیری البته اکثر اوقات مودم رو روشن خاموش کنی جواب میگیری

اینم وضعیت ما با یه ip داخلی
63898995770666000923.jpg

سلام دوستان وضعیت خط adsl من خیلی نابود بود (نویز snr)رفتم از ورودی خونه چک کردم ببینم از سیم کشی داخل خونه نباشه چک که کردم دیدم نویز و snr هیچ تغییری نکرده زنگ زدم پشتیبانی میگه باید اول سیمی که وارد خونه میشه رو از کافو(همچین چیزی بود اسمش فک کنم:d)قطع کنی بعد سیم بکشی برای مودمت(یعنی همزمان که سیم داخلی خونه وصله یه سیم برای مودمت مستقیم از کافو نگیری)میخواستم ببینم راست میگه ؟؟؟؟(چون فردا دوباره باید برم چک کنم یه مقدار سخته سیم کشیدن از کافو برای مودم))))
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• vhd
  • ravi
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or