بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بابا زرنگ آخه چی به من میرسه تست ساختگی بذارم؟؟؟
اینام همه ساختگی همه ؟ یه ویدئو هم گذاشتم دیگه حرف نزنی فقط دلت بسوزه :)) برو از خدا بترس همینجوری دوستاتون رو دروغگو خطاب میکنید که وضع نتتون اینه دیگه ! به هر حال من نمی خواستم بگم نت ایران وضعش خوبه و همه دارن چرت میگن ! برعکس با نگاه انتقادی این تست رو گذاشتم این سرویس ها هست تو ایران ولی چرا همه ندارن ؟ سوالیست که گریبان گیر مسئولان است !

تست سرعت

آقا این فیلم عکستو زود جمع کن تا خودم چشت نزدم :d عجب سرعتی داری:-o

اینام همه ساختگی همه ؟ یه ویدئو هم گذاشتم دیگه حرف نزنی فقط دلت بسوزه :)) برو از خدا بترس همینجوری دوستاتون رو دروغگو خطاب میکنید که وضع نتتون اینه دیگه ! به هر حال من نمی خواستم بگم نت ایران وضعش خوبه و همه دارن چرت میگن ! برعکس با نگاه انتقادی این تست رو گذاشتم این سرویس ها هست تو ایران ولی چرا همه ندارن ؟ سوالیست که گریبان گیر مسئولان است !

تست سرعت

دلم سوخت دلم خواست:( دوست عزیز چگونه چنین پینگ و سرعتی داری؟ جایی هم هست چنین سرویسی ارائه بدن یه توضیحی میدی؟ممنون

تست سرعت

حقم داری که بخندی و دل ما رو بسوزونی اگه راست میگی یکم دلت واسه 99/9% ما ایرانی ها بسوزه که تو آرزو اینترنت خوب مردیم نه که دل بقیه رو بسوزونی.....

censoring.png

[h=3]Enemies of the Internet:[/h]
  • Bahrain, Belarus, Burma, China, Cuba, Iran, North Korea, Saudi Arabia, Syria, Turkmenistan, Uzbekistan, and Vietnam.

بله بعد ما منتظریم اینترنتامون درست شه یه روزی...یه روزی

تست سرعت

ببین دوست عزیز من خودم چندین ماه رسانه تهران داشتم...به هر حال بستر وایرلس محدودیت سرعت نداره و رسانه هم سرعت های بالایی داره....اما این تست شما فکر کنم از سرور نرم افزار شرکت هست که برنامه هایی رو اجازه میده فقط یوزر های خود رسانه دانلود کنند هست...اینجاشبکه رسانه تهران - سرویس دهنده اینترنت پرسرعت
و در اصل دارین از یک شبکه داخلی دانلود میکنید و اصلا از پهنای باند کشور عبور نمیکه و خوب مسلما سرعت به راحتی به این اعداد میرسه....من تو اون مدت که داشتم سرعت 1 تا 1.5 مگابایت هم تجربه کردم با سایت ای خارجی اما فکر نمیکنم الان همچین سرعتی رو رو بستر پهنای باند خارجی به کاربراش بده...

ببین دوست عزیز من خودم چندین ماه رسانه تهران داشتم...به هر حال بستر وایرلس محدودیت سرعت نداره و رسانه هم سرعت های بالایی داره....اما این تست شما فکر کنم از سرور نرم افزار شرکت هست که برنامه هایی رو اجازه میده فقط یوزر های خود رسانه دانلود کنند هست...اینجاشبکه رسانه تهران - سرویس دهنده اینترنت پرسرعت
و در اصل دارین از یک شبکه داخلی دانلود میکنید و اصلا از پهنای باند کشور عبور نمیکه و خوب مسلما سرعت به راحتی به این اعداد میرسه....من تو اون مدت که داشتم سرعت 1 تا 1.5 مگابایت هم تجربه کردم با سایت ای خارجی اما فکر نمیکنم الان همچین سرعتی رو رو بستر پهنای باند خارجی به کاربراش بده...

عزیز تست speedtest.net چه ربطی به شبکه داخلی داره ؟

این هم تصویری دردناک و تامل برانگیز از پارس آنلاین (آفلاین) در خمینی شهرِ اصفهان

البته روز خوبه ولی همینطور که گفتم از ساعت 2-3 به بعد میره توی باقالیا
من مانده ام تنهای تنها نه میشه Raid رفت نه Dungeon بابا

بالاخره بعد از 3 هفته اینترنت ما وصل شد و ما هم به های وبی ها پیوستیم.این وسط یاد گرفتم وقتی که میگن 3 روز کاری یعنی 1 هفته بلکه هم بیشتر...البته بیشتر منظورم آسیاتک هست و مخابرات.های وب زیاد طول نداد.

تست سرعت

من کاری با درست غلط بودنش ندارم ولی استفاده از کلمه "دلت بسوزه" اونم تو کشوری که هرکی خر خودش رو میرونه یکم خنده داره ... شما زیاد به خودت مطعن نباش روزی میرسه اینترنت گریتون میندازه حالا هی بگو نت من فلان نت من بیسار ...

- - -ویرایش - - -

این هم تصویری دردناک و تامل برانگیز از پارس آنلاین (آفلاین) در خمینی شهرِ اصفهان

البته روز خوبه ولی همینطور که گفتم از ساعت 2-3 به بعد میره توی باقالیا
من مانده ام تنهای تنها نه میشه Raid رفت نه Dungeon بابا
من با چیریو امتحان کردن تایم اوت رو به صفر میرسونه شما هم یه امتحان بزنی بد نیست :|

دوستان مراقب باشید این مبین نت(آشغال نت) بدون اعلاع رسانی تغییراتی تو ساعت رایگان انجام داده و تازه اون رو هم محدود کرده اینم اطلاعیه که تو وبلاگشون اومده
به منظور توزیع عادلانه‌ و متعادل پهنای باند بین مشترکین گرامی، به اطلاع می‌رسانیم:
۱- از ابتدای اسفند ماه، بازه‌ی زمانی استفاده‌ی رایگان شبانه از اینترنت پرسرعت وایمکس مبین‌نت، از ساعت ۳ تا ۷ بامداد تعیین شده است.​
۲- هم‌چنین مشترکین می‌توانند با توجه به طرح انتخابی و فعلی خود، در مدت زمان فعال‌ بودن طرح‌شان، تنها به میزان دو برابر حجم طرح خریداری شده، از حجم رایگان در ساعات شبانه استفاده نمایند.
با آرزوی سربلندی برای شما​
شرکت ارتباطات مبین‌نت

همون طور که میبینید علاوه بر این که اطلاع رسانی درست حصابی نکرده بودن محدودیت بسیار زیادی رو ساعت رایگان گذاشت و اون رو محدود کردن:-o
مثلا من که دو مگ 4 گیگ دارم کلا میتونم 8 گیگ حجم رایگان دارم)x
شما هم مراقب باشید که از اینا سرویس نگیرید که آخرش هر طور شده سرتون کلاه میزارن و هر دفع یک دلیل و بهانه ای میارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or