بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

درود.
دوستان یه سوال خیلی مهم داشتم. من الان 128 مخابرات دارم، 1.5 شده که از این سرویس استفاده می کنم. یکی از دلایلی که تا الان نتونستم تغییر سرویس بدم، این بود که اون موقع گفتند برای 256 باید مدرک داشته باشید.

می خواستم بدونم هنوزم این مسئله وجود داره ؟ برای ارتقاء اینترنتی هم میشه انجام داد ؟

مرسی

درود.
دوستان یه سوال خیلی مهم داشتم. من الان 128 مخابرات دارم، 1.5 شده که از این سرویس استفاده می کنم. یکی از دلایلی که تا الان نتونستم تغییر سرویس بدم، این بود که اون موقع گفتند برای 256 باید مدرک داشته باشید.

می خواستم بدونم هنوزم این مسئله وجود داره ؟ برای ارتقاء اینترنتی هم میشه انجام داد ؟

مرسی

مدرک نمیخواد.اگر تهرانی راحت از سایت میتونی پهنای باند رو تغییر بدی!

آره تهران. چطوری ؟ رضا جان می تونی بی زحمت لینکشو بدی.

دستت درد نکنه

الان با موبایلم.برو گوگل بزن مخابرات تهران.رفتی سایت مخابرات تو منوخای بالا دنبال تغییر پهنای باند یا یه همچین چیزی بگرد.یوزر و پسورد میدی میری تو انجام میدی!:دی

دوستانی که از pars online میگیرن راسته سرعتش خیلی رفته بالا؟دوستم توی ساعات رایگان توی نیم ساعت حدود 900 مگ دانلود کرده

ارزش داره تخلیه کنم از اونجا بگیرم؟

دوستان من اصلا تو شهرمون از مخایرات راضی نیستم...الان 5 6 تا شرکت هست که وایرلس میدن یا ADSL به نظرتون کدوم رو بگیرم اصلا تفاوت بین این دو چیه؟؟؟؟؟؟

خسته نباشی ! تو فروم P30world از این چیزا زیاده . با نرم افزار راحت میشه نتیجه رو عوض کرد !

بابا زرنگ آخه چی به من میرسه تست ساختگی بذارم؟؟؟
اینام همه ساختگی همه ؟ یه ویدئو هم گذاشتم دیگه حرف نزنی فقط دلت بسوزه :)) برو از خدا بترس همینجوری دوستاتون رو دروغگو خطاب میکنید که وضع نتتون اینه دیگه ! به هر حال من نمی خواستم بگم نت ایران وضعش خوبه و همه دارن چرت میگن ! برعکس با نگاه انتقادی این تست رو گذاشتم این سرویس ها هست تو ایران ولی چرا همه ندارن ؟ سوالیست که گریبان گیر مسئولان است !

تست سرعت

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or