بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مخابرات هم کلکه
تا بفهمن بیشتر از یه حدی دانلود میکنی مثلا ٨٠٠ مگابایت در روز(خودم فهمیدم،تو دو تا منطقه بررسی کردم)یهو یا اینترنتتو ۵-۶ ساعت قطع میکنن کلا،یا بعضی سرورا رو قطع میکنن،مثلا بعضی از سایتارو
پشتیبانیش که واقعا آشغاله،دو تا آدم شوت نشستن پشت میز

بله، من چند روز پیش اکانت vip از سایت فیلمی گرفتم 3.4 روزه دارم دانلود میکنم و کم به پی سیم استراحت میدم، همین دیروز بود که از ساعت 6 بعد از ظهر تا 8 صبح که داشتم میرفتم بیرون قطع بود. خدا رو شکر بعد از ظهر وصل کردن!

من شاتل دارم امشب قاطی کرده...پینگم صبح توی تایتان فال 150 بود الان شده 900!:|
کلا شاتل بعد از اینکه تجهزیاتشو درست کرد(توی اون مدت ما ترکیدیم )الان پینگاش خیلی خوب شده.اما باز اگه پینگ مهمترین مسئله هست براتون یک سرویسی دارن که خیلی دربارش اطلاع رسانی نکردن به اسم سرویس گیم.زنگ بزنید پشتیبانی بگید سرویس گیم میخوام و بعد از اینکه خطتون رو بررسی کردن میگن میتونیم بدیم یا نه.
دوستان یه راهنمایی کنید من چطوری وضع خطمو درست کنم؟؟؟؟؟:|
اوه اوه.این الان اینترنته یا نویزترنت :d
2تا مشکل اصلی دارین یکی اینکه فوق العاده نویز خطتون زیاد و دوم اینکه خیلی میزان سیگنال دریافتی پایینه.سیگنالی که الان روی 6 هست باید 30 باشه حداقل و هر چی بیشتر بهتر و میزان نویز هم 20 و پایینتر .
از چندتا پریز تو خونه استفاده میکنید؟اون پریزی که نتتون رو ازش استفاده میکنید فقط برای اینترنت هست و یا از تلفنم استفاده میکنی؟از اسپلیتر استفاده میکنی ؟

آخرین ویرایش:
اوه اوه.این الان اینترنته یا نویزترنت :d
2تا مشکل اصلی دارین یکی اینکه فوق العاده نویز خطتون زیاد و دوم اینکه خیلی میزان سیگنال دریافتی پایینه.سیگنالی که الان روی 6 هست باید 30 باشه حداقل و هر چی بیشتر بهتر و میزان نویز هم 20 و پایینتر .
از چندتا پریز تو خونه استفاده میکنید؟اون پریزی که نتتون رو ازش استفاده میکنید فقط برای اینترنت هست و یا از تلفنم استفاده میکنی؟از اسپلیتر استفاده میکنی ؟
یه دونه هم برای نت هست هم تلفن بله از اسپلیتر استفاده میکنم هر با که بخوام بازی کنم باید 10 بار مودمو خاموش روشن کنم تا پینگش یا لندن 180 بشه دیگه اعصاب نذاشته برام

یه دونه هم برای نت هست هم تلفن بله از اسپلیتر استفاده میکنم هر با که بخوام بازی کنم باید 10 بار مودمو خاموش روشن کنم تا پینگش یا لندن 180 بشه دیگه اعصاب نذاشته برام
یعنی از یک پریز برای تلفن و مودم بصورت مشترک استفاده میکنی دیگه؟
اسپلیتر رو اول چک کن یعنی فیش تلفن رو قطع کن و فقط برای مودم از پریز استفاده کن.ببین چجوری میشه بعد اگه اوضاع هنوز بده باید بری ورودی خونتون(فرقی نداره خونس یا آپارتمان باید بری دم در ورودی)اونجا مودم رو وصل کنی و تست کنی ببینی چطوریه وظعیتش.اگه هنوز بد بود یکی سیم کشی ساختمون مشکل نداره باید زنگ بزنی ISP که ازش سرویس میگیری بگی که اینکارارو کردی و مشکل از تو نیست و اونا چک کنن تا مشکلت برطرف میشه.

یعنی از یک پریز برای تلفن و مودم بصورت مشترک استفاده میکنی دیگه؟
اسپلیتر رو اول چک کن یعنی فیش تلفن رو قطع کن و فقط برای مودم از پریز استفاده کن.ببین چجوری میشه بعد اگه اوضاع هنوز بده باید بری ورودی خونتون(فرقی نداره خونس یا آپارتمان باید بری دم در ورودی)اونجا مودم رو وصل کنی و تست کنی ببینی چطوریه وظعیتش.اگه هنوز بد بود یکی سیم کشی ساختمون مشکل نداره باید زنگ بزنی ISP که ازش سرویس میگیری بگی که اینکارارو کردی و مشکل از تو نیست و اونا چک کنن تا مشکلت برطرف میشه.
ممنون اره از یه پریز استفاده میکنم بدون اسپلیتر هم چک کردم فرقی نکرده میتونه از سیم نت هم باشه؟؟؟؟؟

شما نا محدود هستی؟
واسه من بعضی از سایتای داخلی رو وا نمیکرد(بازار اندروید،دانلودها،سایت دانشگاه!،سایت بازی سنتر)من فک کردم به خاطر دانلود دوباره این مخابرات کاری کرده!
بله .واسه من تنها جایی که باز میشد سایت دانشگاه بود !
بله، من چند روز پیش اکانت vip از سایت فیلمی گرفتم 3.4 روزه دارم دانلود میکنم و کم به پی سیم استراحت میدم، همین دیروز بود که از ساعت 6 بعد از ظهر تا 8 صبح که داشتم میرفتم بیرون قطع بود. خدا رو شکر بعد از ظهر وصل کردن!
من از خرداد ماه تا الان یک کله تبلتم تو دانلوده مشکل قعطی نداشتم اما مشکل اینترانت شدن تا دلت بخواد داشتم !

سلام . میخوام یک خط جدا واسه اینترنت بخرم بعد به نظرتون نویزی که توسط خط تلفن اول ایجاد میشه رو این خط دوم هم تاثیر میزاره ؟
قیمتش با هزینه ی نصب و ... چه قدر میشه حدودا ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or