بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دیشب از ساعت 2 تا 8 صبح DSL مخابراتم شده بود اینترانت ! فقط سایت های داخلی رو باز میکرد !
کس دیگه ای هم این مشکلو داشته ؟!

دقیقا منم همین مشکل رو داشتم! فقط سایتای داخلی رو باز می‌کرد و فقط از لینک های داخلی میشد دانلود کرد! البته این اولین بار بود که چنین مشکلی واسم پیش اومده بود.

خرید اینترنت نامحدود الان دیگه خیلی بصرفه نیست مگه اینکه 24 ساعته دانلود کنی که اونم بعد از یه مدت سرعتتو میارن پایین اصلا به هزینه برقشم نمیارزه :dبنظرم همون پول رو بری محدود بگیری و بقیشو حجم بخری خیلی بهتره.
من رو 2 مگ تست کردم حداقل بازدش 1.5 برابره :d

مگه پارس انلاین مصرف منصفانه نداره؟

آره دانلود منصفانه داره
سرعت ١٢٨ تا ١۵ گیگ که بعد تموم شدنش سرعت رو از ١٨٠ به ١۵ کیلو بایت در ثانیه تغییر میدن
سرعت ٢۵۶ تا ٣٠ گیگ هست
جدیدا هم ارزونش کردن هم حجمش رو زیادتر کردن

مخابرات خوبیش اینه که نامحدودش مسخره بازی نداره. 24/7 بشینی دانلود کنی هم سرعتت رو (از قصد) کم نمیکنن!
بدیش اینه که پینگت نصفش تایم اوته. ساپورتم کلا تعطیله پس اگه مشکلی داشته باشی یا باید باهاش بسازی یا تخلیه کنی! :d

چرا؛ تا 20گیگ Downstream رو روی 4mbps میبندن. بعدش سرعتت همون 256kbps میشه! من با محدودش بیشتر از نا محدودش تونستم دانلود کنم!

مخابرات هم کلکه
تا بفهمن بیشتر از یه حدی دانلود میکنی مثلا ٨٠٠ مگابایت در روز(خودم فهمیدم،تو دو تا منطقه بررسی کردم)یهو یا اینترنتتو ۵-۶ ساعت قطع میکنن کلا،یا بعضی سرورا رو قطع میکنن،مثلا بعضی از سایتارو
پشتیبانیش که واقعا آشغاله،دو تا آدم شوت نشستن پشت میز

دیشب از ساعت 2 تا 8 صبح DSL مخابراتم شده بود اینترانت ! فقط سایت های داخلی رو باز میکرد !
کس دیگه ای هم این مشکلو داشته ؟!

شما نا محدود هستی؟
واسه من بعضی از سایتای داخلی رو وا نمیکرد(بازار اندروید،دانلودها،سایت دانشگاه!،سایت بازی سنتر)من فک کردم به خاطر دانلود دوباره این مخابرات کاری کرده!

خرید اینترنت نامحدود الان دیگه خیلی بصرفه نیست مگه اینکه 24 ساعته دانلود کنی که اونم بعد از یه مدت سرعتتو میارن پایین اصلا به هزینه برقشم نمیارزه :dبنظرم همون پول رو بری محدود بگیری و بقیشو حجم بخری خیلی بهتره.
من رو 2 مگ تست کردم حداقل بازدش 1.5 برابره :d

حرف کاملا درست و نهایی رو ایشون گفت...

چرا امروز نت اینطور شده یا خداااا
آسیاتک -اصفهان
نتم ۱ ساله تایم اوت نداده الان پینگ میره رو ۲۰۰۰ با تایم اوت فراوون...
تو بازی ۷تا report خوردم بن شدم واسه ۴ روز :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or