بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مخابرات خوزستان ، حقیقتا تخیلی ترین ISP کشوره ک من با اکانت 1 مگ نامحدود با 160 دانلود میکنم ، یک مشترک دیگه یا 128 نامحدود داره با 260 دانلود میکنه ، یک مشترک هم

داره با کانت 2 مگ با 20 دانلود میکنه .

اصلا یک وضعیتیه برای خودش ، پشتیبانی هم که معلوم نیست چی کار میکنه هر بار زنگ زدم 2020 ، حداقل 14 نفر جلوتر از من تو نوبت بودن :|

واقعا من عاشق این زیر ساخت اینترنت و مقاومت ش ام :|
امروز بارون میومد مشهد بعد از ظهر 20 30 دفعه قطع شد :| تنها امروز نیست هر وقت بارون یا برفی میاد فاتحه نت خونده میشه ! اخه ادم به کی بگه ؟
دوستان لطفا یه هی اس پی درست تو مشهد معرفی کنید ! پیر شدیم با این مخابرات :|
پ.ن: 2 گیگ از حجم این جانب هم توسط عمه مخابرات دزدیده شد :| کسی اینجوری نشده ؟

امروز بارون میومد مشهد بعد از ظهر 20 30 دفعه قطع شد :| تنها امروز نیست هر وقت بارون یا برفی میاد فاتحه نت خونده میشه ! اخه ادم به کی بگه ؟
برای بازی میخوای؟! سپنتا بهترین گزینه هست نمیدونم مشهد رو هم ساپورت میکنه یانه ولی یه زنگ بزن ببین چی میگن. سرعت دانلودش بده اصلا خوب نیست ولی گفتم پینگش من طی 3سالی که داشتم بالاتر از 150 ندیدم بره.
آسیاتک هم اگه مشهد رو ساپورت کنه برای دانلود خیلی خوبه من الان سرویس 1مگ دارم ثابت روی 300الی400 هست بیشترین هم روی 700 الی800. ولی پینگش افتضاح اصلا پینگ خوبی نداره.
84210
1544

شهریار اخه معلوم نیست یکی میاد میگه مثلا با 512 دارم 140 دانلود میکنم میمونم خوب .

فکر کنم برای اونا محدود باشه که اینجوری دان میشه ! وگر نه که فکر نکنم 512 نا محدود که تا الان دیدم از این سرعتا بالا تر بره :-/
راستی وضعیت پینگت چطوره؟

من خودم مخابرات نامحدود 512 دارم سرعتم همیشه رو 70 نمیدونم خوبه نمیدونم بده چی بگم . دوستان کسی مخابرات 512 داره با چند دانلود میکنین نامحدودا .

خوبه که نسبت به من!
منم نا محدودم 512 دانلود 60

منم دقیقا همین سرویس رو دارم ولی سرعت دانلودم با سرور های خوب خارجی حدود 110-120 هست با سرور های قوی ایرانی میره بالای 200.البته بعضی مواقع هم سرعت میاد زیر 100 یعنی حدودای 70 اینا.البته کم پیش میاد.

منم دقیقا همین سرویس رو دارم ولی سرعت دانلودم با سرور های خوب خارجی حدود 110-120 هست با سرور های قوی ایرانی میره بالای 200.البته بعضی مواقع هم سرعت میاد زیر 100 یعنی حدودای 70 اینا.البته کم پیش میاد.

شاید به خاطر مخابرات شهرتون باشه.
من الان دارم از دانلودها با سرعت 60 دانلود میکنم.
70 هم رفته ولی ثابت نبوده

من خودم مخابرات نامحدود 512 دارم سرعتم همیشه رو 70 نمیدونم خوبه نمیدونم بده چی بگم . دوستان کسی مخابرات 512 داره با چند دانلود میکنین نامحدودا .

تو این چند روز تایم موت نداشتی جیگر برای من خیلی افتضاح بود سرعتم ثابت نیست

سلام
نمیخواستم اینجا بنویسم چون شاید فایده ای نداشته باشه ولی خوب مینویسیم به هر حال
تا کی باید شاهد قطعی و تایم اوت های پی در پی در ساعات و روزهای متوالی باشیم؟
تا کی پینگی که باید حداقل زیر 300 باشه به دلایل مختلف میل به بالا میکنه و میره طرفای 800
من حداقل طی این چند روز چند بار با به اصطلاح پشتیبانی صحبت کردم در این مورد ولی اولش میگن مشکل از سمت شماست بعد که یه مقدار صحبت کنی و دلیل بیاری اعتراف میکنن که اینترنت کشور مشکل داره و زیرساخت مسئوله و ما کاره ای نیستیم
خب حداقل توی سایتتون بزنید مشکل سراسریه و دست ما نیست
میگه چون مقطعیه و حل میشه لازم نیست اطلاع رسانی کنیم(عجب دلیل محکمی)
هر چند به نظر میرسه اگه بخان اطلاع رسانی کنن باید هر روز اطلاع رسانی کنن(چون اینترنت ایران خیلی با ثبات و پایداره)
آه... این مشکلات کی میخان حل بشن و اصلا قراره حل بشن یا نه
دوست عزیز فیبرنوری با سرعت بالای 20 مگابیت انشاء اله تا یک سال دیگه راه اندازی میشه و این مشکلات تموم میشه به امید خدا . فقط کمی تحمل باید کرد دیگه این 1 سال رو چون دیگه قطعی شده این قضیه. من خودم شخصا پرسیدم از خود وزیر و گفت این قضیه 100% تا یک سال دیگه OK میشه چون پولش رو کامل پرداخت کرده مخابرات . پروژه متوقف شده بوده بعلت بدهی اما با پرداخت الباقی گویا حدود 50 میلیارد تومن دوباره به جریان افتاده . من هم خوش بین هستم . دیگه چاره ای جز صبر و دلخوشی به این وعده نداریم...

[/COLOR][/COLOR]فتوشاپ نی. :دی دیروز واسه منم اینطوری بود. کوثرم که برداشت، شما چچوری کوثر داری؟ :دی:-/
اره الان نميده ولي من قبل عيد گرفتم تا ٢٩ ارديبهشت هم تموم ميشه

---------- نوشته در 11:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:32 PM ارسال شده بود ----------

برای بازی میخوای؟! سپنتا بهترین گزینه هست نمیدونم مشهد رو هم ساپورت میکنه یانه ولی یه زنگ بزن ببین چی میگن. سرعت دانلودش بده اصلا خوب نیست ولی گفتم پینگش من طی 3سالی که داشتم بالاتر از 150 ندیدم بره.
آسیاتک هم اگه مشهد رو ساپورت کنه برای دانلود خیلی خوبه من الان سرویس 1مگ دارم ثابت روی 300الی400 هست بیشترین هم روی 700 الی800. ولی پینگش افتضاح اصلا پینگ خوبی نداره.
84210
1544
اين سپنتا سرويس نامحدود هم داره ديگه؟
ويرايش:الان رفتم تو سايتش تو مشهد نت نميده

دوست عزیز فیبرنوری با سرعت بالای 20 مگابیت انشاء اله تا یک سال دیگه راه اندازی میشه و این مشکلات تموم میشه به امید خدا . فقط کمی تحمل باید کرد دیگه این 1 سال رو چون دیگه قطعی شده این قضیه. من خودم شخصا پرسیدم از خود وزیر و گفت این قضیه 100% تا یک سال دیگه OK میشه چون پولش رو کامل پرداخت کرده مخابرات . پروژه متوقف شده بوده بعلت بدهی اما با پرداخت الباقی گویا حدود 50 میلیارد تومن دوباره به جریان افتاده . من هم خوش بین هستم . دیگه چاره ای جز صبر و دلخوشی به این وعده نداریم...

دفعه دیگه وزیر رو دیدی محکم با مشت برو تو صورتش تا دعای خیر 30 40 میلیون نفر نصیبت بشه.

مخابرات بودی و قطع شد ؟

منم وایمکس دارم هر وقت هوا میریزه بهم :دی بارون یا باد شدید قطع میشه! خیلی جالبه :|

1 سال که هیچ اگه 10 سال دیگه این اتفاق افتاد من رسما یوزرم رو عوض میکنم میزارم حسن کچل!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or