بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این تست یکی از رفقای من هست. همین الان هم با پرداخت پول نسبتا زیاد میشه سرعت های بالا گرفت . اما به امید خدا با راه اندازی بستر فیبر سرعت بالاتر و ارزان در اختیار همه قرار میگیره .من از کسی دفاع نمیکنم فقط میگم باید این یک سال هم صبر کرد.چاره ی دیگه ای هم نداریم در واقع!
78786731859040986102.png

bigkiller@
ISP ایشون مخابرات هست، مخابرات هم بالا تر از 4mbps پهنای باند نمیده، چطوریه که ایشون با 16mbps دارن دانلود میکنن؟ :-/
نه عزیز شما تا 20 مگابیت سرعت میتونی از مخابرات بگیری اما پول گزافی باید بدی. همین الان هم اگه دقت کنی Downstream بسیاری از یوزر های مخابرات روی 20 مگابیت و حتی بالاتر هست اما سرعت دانلود رو روی عددی که میخوان قفل میکنن . بستر ADSL2+ و سیم مسی تا 24 مگابیت سرعت دانلود رو میتونه فراهم کنه.

دوستان تهرانی که مخابرات 512 دارن, پینگ با 4.2.2.4 در حالت خوب باید روی چند باشه؟
الان پینگ گرفتم روی 211 قفل بود.
خوبه؟
4.2.2.4 رو ول کن. 8-| من یکبار با 4.2.2.4 پینگم 130 بود، بعد با Frankfurt پینگم 500! :| وللش. :دی از خود سایت Pingtest تست بگیر.

اینترنت 20 مگابایت :-? پس که فقط دوشواریش همین یک ساله ! :| صد رحمت به وزیر قبلی ! خدایی تو زمان اون بستن پورت و قطعی چند روزه و افت کیفیت چند ماه نبود ! فقط یه روز های خاص نه چند ماه پشت سر هم ! باید واسه قبلی نسبت به این نماز خوند ! :|

دوستان واس چندمین بار یه ISP خوب هم سرعتش خوب باشه هم Ping ـش از 250 بالا تر نباشه یعنی از سرور های خارجی .... واس جنوب کشور معرفی کنید ممنون میشم

دوستان برنامه جدیدی چیدن دوباره؟ چن وقته خیلی از سایتا واسم server not found میزنن!
برای منم یه چی مثل برای شماست ! الان میخواستم سر این مسئله ویندوز عوض کنم !
برای من مینویسه سرور موجود نیست بعد دوباره وارد میشه بعد دوباره نت قطع میشه بعد دوباره وارد سایت میشه (autoconnect هست مودم )
بعد میبینی تو یه سری سایت میره تو یه سری نمیره دوباره میبینی یاهو بازه ولی سایت ها باز نمیشن !
مشکلات شما هم شبیه این هست ؟ تا به حال سابقه نداشته برای من !

برای منم یه چی مثل برای شماست ! الان میخواستم سر این مسئله ویندوز عوض کنم !
برای من مینویسه سرور موجود نیست بعد دوباره وارد میشه بعد دوباره نت قطع میشه بعد دوباره وارد سایت میشه (autoconnect هست مودم )
بعد میبینی تو یه سری سایت میره تو یه سری نمیره دوباره میبینی یاهو بازه ولی سایت ها باز نمیشن !
مشکلات شما هم شبیه این هست ؟ تا به حال سابقه نداشته برای من !
آره دقیقا همینه!
تازه من تعطیلات توی یه شهر دیگه بودم، اونجا هم همین مشکل رو داشتم

و مشتی محکم بر دهن گزاف گویان زده شد...
بسه دیگه همه چیرو به سیاست ربط دادن!مثل بچه ها همه چیرو به اون پیرزن سر کوچه ربط ندین(که خیلی هم زن خوبیه.)
facepalm.jpg
>:d

---------- نوشته در 05:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:31 PM ارسال شده بود ----------

آره دقیقا همینه!
تازه من تعطیلات توی یه شهر دیگه بودم، اونجا هم همین مشکل رو داشتم
مال من که چند روزه اینجوری شده ! امروز صبح ولی خوب شده بود که بعد یکم stream دیدن توی twich کلا نابود شد :d حالا Google هم میخوام چیزی search کنم باید 2-3 بار قطع و وصل کنم تا درست بشه ! (ولی سرعت دانلودم پایین نیومده و همون 250 ه , کم و زیاد هم نمیشه ) :-/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or