بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

باید ببینی استاندارد آپ خط اون شرکت تو مخابرات چنده ! مثلااگه 4000 باشه، برای همه رو رو همین مقدار میبندن ! شاید بیشترنبندن ! مگر اینکه با مدیر اون بخش حبت کنی و اون تایید کنه ! مثلا اسیا رو 6000 میبنده ! شاتل رو 4000 تا 5000 ( با توجه به مناطق ) میبنده ! بقیه رو نمیدونم ! خط 1 مگ هم با توجه به شیرینگ 1 به 8 باید بین 100 تا 120 تا بهت سرعت بده ! 400 تا هم خوب خیلی خوبه ! روز شاید تفاتی بین 256 ، 512 ، 1 مگ نباشه ! اما توشب این تفاوت حس میشه .

کلا ISP ها دارن مثل ISP های اروپایی عکل میکنن ! میخوان انطوری بشن ! تو اروپا سرعت روزانه همه کاربرا مثلا رو 20000 بسته میشه ! شب هم همین مقداره ! تفاوت تو سرعت آپلوده ! الان همه جای دنیا سرعت داره میره رو آپلود و قیمت ها هم بر اساس اون تنظیم میشه . به هر حال تماس بگیر ببین چی میگن .

اسیاتک بالاترین DownStreamی که دیدم بسته 4096 بوده !

مخابرات مشهد - طرح طلایی !

=))
فتوشاپه؟:d
من كه طرح كوثرشو گرفتم.پينگم در بدترين حالت ممكن 700(كمتر حتي)ميشه.زنگ بزن پشتيباني حتما يك مشكلي هست كه اينجوريه

---------- نوشته در 04:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:00 AM ارسال شده بود ----------

[SUB]دوستان يك شركت كه اينترنت نامحدود بده+پينگ خوب به من معرفي كنيد.من خودم مخابرات دارم از پينگم راضيم ولي جديدا نامحدود نميده.
شاتل و مبين نت و پارس آنلاين هم ميدونم وضعيتشون چجوريه[/SUB]:d

دوستان گفتم بد نیست یه یادیم از دوستمون که میگفت سرعت دانلود داتک 6 کیلوبایت بکنیم....ایشون بود که به ما یاد داد قانع باشیم.....
ایشون هم اکنون در قید بن بودن به سر میبره ولی ارماناش هنوز باقی مانده:d

نمیدونم خورشید از کدوم وره شاتل طلوع کرده امروز پینگ 130 دارم با شاتل تو بتل 3 !!!!!!!!!!!!!!!!

hjg149wivy5w1n46g.jpg

شاتل رو سر می بریدی پینگ زیر 200 نمیداد ها ! طی این 3 سالی که شاتل داشتم این پینگ یک معجزه ی فوق بشری به شمار میاد :d:))

نمیدونم خورشید از کدوم وره شاتل طلوع کرده امروز پینگ 130 دارم با شاتل تو بتل 3 !!!!!!!!!!!!!!!!
شاتل رو سر می بریدی پینگ زیر 200 نمیداد ها ! طی این 3 سالی که شاتل داشتم این پینگ یک معجزه ی فوق بشری به شمار میاد :d:))
آآآآآآآ شما چه طوری 3 سال از شاتل نت گرفتی تو این 3سال اعصابت خورد نمیشد؟!

آآآآآآآ شما چه طوری 3 سال از شاتل نت گرفتی تو این 3سال اعصابت خورد نمیشد؟!
من پدری از شاتل در اووردم که **** =)) خدا میدونه من باهاش چه کردم.
من سرویسم 512 هست ولی سرعت ها همونطور که می دونید 2 مگابیت بسته شده از حدود 1 سال و نیم پیش از روزی هم که روزانه 2 مگ بسته شد شبانه اومد روی 10 کیلوبایت که افتضاح بود منتهی با یه طرفندی که به طور کاملا اتفاقی متوجه اون شدم زدم دمار از روزگار شاتل در اووردم برای مثال به دانلود بنده در ماه مرداد 91 نگاه کنید:
http://www.mediafire.com/convkey/f746/a9xqnbdavubajta6g.jpg

هنوز هم دارم اینطوری دانلود می کنم !!! شبا 2 مگ کامل می گیرم و با تورنت حدود 4 تا 4.5 گیگابایت و با IDM تا 6 گیگابایت طی 8 ساعت رایگان دانلود می کنم.
از نظر پینگ هم اگر اینطور بمونه مشکلی نیست دیگه با شاتل ! :d=))
ویرایش:عزیزان لطفا در مورد اینکه بنده چطور این کار رو می کنم نپرسند چون از جواب دادن معذورم به دلیل اینکه چند وقتی هست برام دردسر شده این قضیه و در صورتی که فراگیر بشه قطعا مشکل ساز میشه.
با تشکر.

آخرین ویرایش:
داره جالب میشه ! انگار اینترنت نامحدود مخابرات سرعت تو روز رو داره کاهش میده بعد ساعات رایگان برش میگردونه ! گندتون بزنن هی !
چیش الان این جالبه برای خیلی ها خیلی وقته که اینجوریه ولی خواب من سرویس 1m نامحدود دارم 24 ساعته سرعت واقعی میده منتها از ساعت 1 شب میتونم تک لیمک سرعت واقعی بگیریم تا 10 صبح فردا که خیلی عالیه البته الان دو سه روز سرعت روی 100k استیبل شده که مطمئنم به زودی درست میشه

سلام
نمیخواستم اینجا بنویسم چون شاید فایده ای نداشته باشه ولی خوب مینویسیم به هر حال
تا کی باید شاهد قطعی و تایم اوت های پی در پی در ساعات و روزهای متوالی باشیم؟
تا کی پینگی که باید حداقل زیر 300 باشه به دلایل مختلف میل به بالا میکنه و میره طرفای 800
من حداقل طی این چند روز چند بار با به اصطلاح پشتیبانی صحبت کردم در این مورد ولی اولش میگن مشکل از سمت شماست بعد که یه مقدار صحبت کنی و دلیل بیاری اعتراف میکنن که اینترنت کشور مشکل داره و زیرساخت مسئوله و ما کاره ای نیستیم
خب حداقل توی سایتتون بزنید مشکل سراسریه و دست ما نیست
میگه چون مقطعیه و حل میشه لازم نیست اطلاع رسانی کنیم(عجب دلیل محکمی)
هر چند به نظر میرسه اگه بخان اطلاع رسانی کنن باید هر روز اطلاع رسانی کنن(چون اینترنت ایران خیلی با ثبات و پایداره)
آه... این مشکلات کی میخان حل بشن و اصلا قراره حل بشن یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or