بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

تو مشهد، نزدیکای بولوار فلسطین شاتل یک تابلو گذاشته، توش نوشته:
"حفظ رتبه اول ساده نیست پس ؛ بیشتر تلاش میکنیم" =)):)) س-ی-کت-یر باو! :)) کدوم ****ـی به این رتبه اول داده؟!!! اصلا دلیل اینکارش چی بوده؟ :| عقلش کم بوده احتمالا. :دی این ملت n00b ـه ما هم که که سرشون از فلان جا در نمیاد، گول این احمقارو میخورن. :|:دی
پ.ن: باز پارس آنلاین یکم آدم ـه نسبت به این. ولی بازم نت تو ایران بی معنی هست. (به غیر از نت مسعود. :|) 8-|

اااااااااااااای تـــــــــــــــــــوف گرون میــــــــــــــــخواد بکنه مخابرات..............................2500 =======>>> 3500.....توفــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

من از عید تا حالا سرویسم رو تمدید نکرده بودم و از امدادهای غیبی برای اتصال استفاده میکردم
امروز خواستم تمدید کنم .
هر سرویسی رو انتخاب میکردم مینوشت مبلغ 0 ریال
زنگ زدم پشتیبانی مخابرات میگه باید 15 تومن بدی تا برات وصل کنیم دوباره .( فقط پول وصل کردنه - هزینه سرویس بماند )
پول گردن کلفتی دارن میگیرن عوضی ها

خوب بچه با این که نت تازی ایی که گرفتم تا الان 3 بار قطع شده ولی انصافا سرعت دانلودش یچی دیگست.!
به عکس زیر دقت کنید با اینکه دارم 4تا دان میکنم و سرعت دانلودم همش روی 100 الی 160 هست ولی این 4تا فایل دارن با فیلت*ر شکن دانلدو میشن. سرعت خوب نیست؟!
e871tieoudew3zav4qq3.png

خوب بچه با این که نت تازی ایی که گرفتم تا الان 3 بار قطع شده ولی انصافا سرعت دانلودش یچی دیگست.!
به عکس زیر دقت کنید با اینکه دارم 4تا دان میکنم و سرعت دانلودم همش روی 100 الی 160 هست ولی این 4تا فایل دارن با فیلت*ر شکن دانلدو میشن. سرعت خوب نیست؟!
e871tieoudew3zav4qq3.png

شب مهمه . اگه من میخواستم تو عکسهای قبلی سرعت روزم رو نشون بدم که 10 تالینک با سرعت هر کدوم 80 الی 100 تا رو میذاشتم .

e871tieoudew3zav4qq3.png

خب دوست عزیز شما از کجا اینترنت می گیرید؟

بالاخره علت کندی اینترنت تو چند روز اخیر مشخص شد :
لنگر کشتی ها !!!!!
loudlaff.gif
=)) باور کن راست میگم
25r30wi.gif
21.gif

[h=1]وزير ارتباطات علت كندي اينترنت را اعلام كرد [/h]

وزير ارتباطات درباره علت قطعي و يا كم شدن سرعت اينترنت در روزهاي اخير در كشور گفت: ما مشكلات مقطعي در اين زمينه داشته‌ايم از جمله اين كه مثلا در خليج فارس كابل به خاطر برخورد كشتي‌ها قطع شده بود. به گزارش ايسنا رضا تقي‌پور - وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات - اظهار كرد: ما تلاش كرده‌ايم اين مشكل را در نصف روز برطرف كنيم چراكه بر اساس اين برخورد، كابل‌ها پاره شده است.

او با بيان اين كه ما حتي عكس‌هاي پاره ‌شده كابل‌ها را نيز در راستاي قانع كردن در اختيار رسانه‌ها‌ قرار داده‌ايم، تصريح كرد: يكي ديگر از مشكلاتي كه با آن روبه‌رو بوده‌ايم، در مسير شمال ورودي اينترنت به كشور از مسير روسيه بود كه يكي از ايستگاه‌ها به آتش‌سوزي دچار شده بود كه در طي يك روز تلاش كرديم كه اين مشكل برطرف شود.

لنگر که بود ، خوردن کابل توسط نهنگ وکوسه ها که بود ، حمله سایبری هم که بود ، اتیش سوزی هم اضافه شد !!! =)) دیگه چی میخواد بیاد خدا میدونه :d

البته چرت میگن ، چون شایعه شده بود که تو برخی ازمناطق دارن سیستم ف/ یلترینگ رو ارتقا میدن ، بعضی از جاها هم که میگفتن دارن اینرتنت ملی راه میندازن !!!!! بعضی ها هم میگن دلیلش اینه :
آدرس هاي اينترنتي نسخه 4 در دنيا تمام شده، بنابراين گذر به نسخه جديد آدرس هاي اينترنتي يا 6 IPV يك ضرورت و اجبار براي ايران است.به گزارش ايرنا، رضا تقي پور ديروز در همايش تخصصي گذر به 6 IPV افزود: گزارش هاي جهاني نشان مي دهد كه آدرس هاي اينترنتي در دنيا تمام شده و كشورهايي كه درخواست آدرس جديد دارند، با جواب منفي روبه رو مي شوند، به همين دليل توزيع نسخه 6 پروتكل اينترنت يا 6 IPV در دنيا شروع شده است.

ولی همه دروغ میگن . واقعیت اینه که لنگر کشتی بازم کابل و پاره کرد و اینترنت ما کند شد . با اینکه هر سال SMTP اضافه میکنن ، ولی بازم با پاره شدن یه کابل ، سرعت کند میشه !!! نمیدونم این کابل های پاره رو با چی میبندن !!! شاید چسب نواری میزنن که دوباره پاره میشه !!!
loudlaff.gif
2uqdic2.gif
dy4twz.gif

وزیر ارتباطات در یک جمع :

نبودی ، زدیم نت و قطع کردیم ، همه سوال میکردن
pillowtalk.gif

شب مهمه . اگه من میخواستم تو عکسهای قبلی سرعت روزم رو نشون بدم که 10 تالینک با سرعت هر کدوم 80 الی 100 تا رو میذاشتم .
اره بعد از اینکه این عکس رو گرفتم و گذاشتم تا 7 تا هم امتحان کردم و سرعت همشون اومد روی 80 الی 100. ولی نمیدونم چرا مثلا وقتی که داشتم 4تا دان میکردم یکی رو که میبستم اون 3تا دیگه افزایش سرعت نداشتن همون روی 160 تا ثابت میموندن.(منظورم اینکه حتی یدونه هم داشتم دان میکردم خوب طبیعتا باید سرعتش باید بیاد بالا دیگه باز هم اون تکی روی 170 الی 190 متغیر بود.)
شاید هم برای اینکه چون داشتم با ***** شکن دان میردم اینجوری بوده.
کلا حسین جان این یارو اوپراطورشون به من گفت که برای شما 1مگ هست سرعت دانلود تا 300 الی 400 ثابت میره.! نمیشه بهشون یه چیزی گفت یا کاری کرد بیشتر بشه؟! اکثرا این سرعتو با سرویس 512 دارن.!!!
خب دوست عزیز شما از کجا اینترنت می گیرید؟
از آسیاتک سرعت دان خیلی عالیه ولی پینگش بده و 2 3 باری هم قطعی داشته برای من.

بالاخره علت کندی اینترنت تو چند روز اخیر مشخص شد :

لنگر کشتی ها !!!!!
loudlaff.gif
=)) باور کن راست میگم
25r30wi.gif
21.gif

خاک بر سرشون نمیان یه چیز جدید بگن باور کنیم ! ولی جدی کوسه اکشن ت و قابل باور تر بود !
----------------------------------
دوستان مشهدی کسی یه ای اس پی عین ادم (!) میدونم نیست ولی شبیه ادم کسی تو مشهد سراغ نداره ؟ افتاب چه جوریه ؟

اره بعد از اینکه این عکس رو گرفتم و گذاشتم تا 7 تا هم امتحان کردم و سرعت همشون اومد روی 80 الی 100. ولی نمیدونم چرا مثلا وقتی که داشتم 4تا دان میکردم یکی رو که میبستم اون 3تا دیگه افزایش سرعت نداشتن همون روی 160 تا ثابت میموندن.(منظورم اینکه حتی یدونه هم داشتم دان میکردم خوب طبیعتا باید سرعتش باید بیاد بالا دیگه باز هم اون تکی روی 170 الی 190 متغیر بود.)
شاید هم برای اینکه چون داشتم با ***** شکن دان میردم اینجوری بوده.
کلا حسین جان این یارو اوپراطورشون به من گفت که برای شما 1مگ هست سرعت دانلود تا 300 الی 400 ثابت میره.! نمیشه بهشون یه چیزی گفت یا کاری کرد بیشتر بشه؟! اکثرا این سرعتو با سرویس 512 دارن.!!!

باید ببینی استاندارد آپ خط اون شرکت تو مخابرات چنده ! مثلااگه 4000 باشه، برای همه رو رو همین مقدار میبندن ! شاید بیشترنبندن ! مگر اینکه با مدیر اون بخش حبت کنی و اون تایید کنه ! مثلا اسیا رو 6000 میبنده ! شاتل رو 4000 تا 5000 ( با توجه به مناطق ) میبنده ! بقیه رو نمیدونم ! خط 1 مگ هم با توجه به شیرینگ 1 به 8 باید بین 100 تا 120 تا بهت سرعت بده ! 400 تا هم خوب خیلی خوبه ! روز شاید تفاتی بین 256 ، 512 ، 1 مگ نباشه ! اما توشب این تفاوت حس میشه .

کلا ISP ها دارن مثل ISP های اروپایی عکل میکنن ! میخوان انطوری بشن ! تو اروپا سرعت روزانه همه کاربرا مثلا رو 20000 بسته میشه ! شب هم همین مقداره ! تفاوت تو سرعت آپلوده ! الان همه جای دنیا سرعت داره میره رو آپلود و قیمت ها هم بر اساس اون تنظیم میشه . به هر حال تماس بگیر ببین چی میگن .

باید ببینی استاندارد آپ خط اون شرکت تو مخابرات چنده ! مثلااگه 4000 باشه، برای همه رو رو همین مقدار میبندن ! شاید بیشترنبندن ! مگر اینکه با مدیر اون بخش حبت کنی و اون تایید کنه ! مثلا اسیا رو 6000 میبنده ! شاتل رو 4000 تا 5000 ( با توجه به مناطق ) میبنده ! بقیه رو نمیدونم ! خط 1 مگ هم با توجه به شیرینگ 1 به 8 باید بین 100 تا 120 تا بهت سرعت بده ! 400 تا هم خوب خیلی خوبه ! روز شاید تفاتی بین 256 ، 512 ، 1 مگ نباشه ! اما توشب این تفاوت حس میشه .

کلا ISP ها دارن مثل ISP های اروپایی عکل میکنن ! میخوان انطوری بشن ! تو اروپا سرعت روزانه همه کاربرا مثلا رو 20000 بسته میشه ! شب هم همین مقداره ! تفاوت تو سرعت آپلوده ! الان همه جای دنیا سرعت داره میره رو آپلود و قیمت ها هم بر اساس اون تنظیم میشه . به هر حال تماس بگیر ببین چی میگن .
من یه چیزی رو متوجه نشدم.آپ رو خط چیه؟! بعد هرچی کمتر باشه مثلا 2000 باشه بهتره یا هرچی بیشتر باشه؟!

من یه چیزی رو متوجه نشدم.آپ رو خط چیه؟! بعد هرچی کمتر باشه مثلا 2000 باشه بهتره یا هرچی بیشتر باشه؟!

آپ خط اصطلاحا میزان پهنای باند ازادی DATA RATE ای هست که میتونه دیتا رو از خودش عبور بده که رو زیر ساخت های فعلی ( غیر از فیبر نوری ) تا حدود 5000 هست گه ( به خاطر نویز بازم کم میشه ) . رو فیبر هم تا 20000 میرسه .

مثلا آپ خط شما روی 2000 و Line Attenuation یا خط اصلی روی 512 یا مقداری هست که طبق قرار داد خردید . این میزان هر بیشتر باشه بهتره . 2000 ثابت که نمیشه . معمولا 2048 میبندن پورت ها رو و سرعت روز شما میشه 220 ! ولی شب سرعت میره رو Line Attenuation اصلی خودتون یعنی مثلا 512 یا 64 کیلوبیت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or