Axis
کاربر سایت
شهر اهواز :d

یه 2 تا تست بزار بینم :dشرکت فنی و مهندسی راصد مارال آوا جنوب این خوبه !
وضعیت ADSL و وایرلس در اهواز :
شاتل
پیشگامان
نوین نت
آسیاتک
مخابرات :wallbash:
راصد
ایرانسل
مبین نت
پارس آنلاین
سایرین
و در آخر هم :
نت ماهواه ای![]()
eeeeeeeeeeeeeآره برای منم اینطوری شده 3 روزی هست زنگم بزنی میگه مشکل سراسری باید صبر کنی درست شه اگر می خوای ببینی اینترنت من چه جوریه صفحات قبل رو ببین
نه داداش من خوبم
خیلی از پیج ها رو هم باز نمیکنه مگر با چیز پی ان و فری گــیت!امیدوارم یه مشکلی باشه و حل بشه!بله دوست عزیزعجبا!سرعت دانلود من یکی دو روزیه تقریبا نصف شده!خیلی از پیج ها رو هم باز نمیکنه مگر با چیز پی ان و فری گــیت!امیدوارم یه مشکلی باشه و حل بشه!
اینکه ظرفیت پهنای باند فیبر نوری چقدر هست و اینا یه بحث تخصصی ـیه که من اطلاعی ازش ندارم
ولی اینکه زیر ساخت ارتباطی کشور تو دهه قبل داره سیر میکنه تنها دلیلش سیاسـی هست
این وعده های سر خرمن که پول واریز شده فقط منتظریم پروژه انجام بشه و اینترنت nمگ و این حرفا مضخرفیه مثل بقیه وعده هاشون
همین چند وقت پیش یکی از بچه ها یه مصاحبه از یکی از همین مسئولین گذاشته بود که طرف میگفت ظرفیت اینترنت کشور جوابگوی نیاز کاربرا هست، و تماشای یک فایل ویدیویی توی اینترنت اصلا جزو اهداف ما نیست! دیگه خودتون تا تهشو برین
افزایش قیمت پهنای باند هم فقط به قصد کاهش کیفیت خدمات ispـها یه مشتریا انجام شده و بس، ثمره ـش هم کاهش دسترسی مردم کم درآمد به اینترنته، خیالتون راحت باشه اگه نت 20 مگ هم ارائه بدن قیمتش در حدیه که فقط خودشون و فامیلشون از عهده هزینه ـش بر میان.