بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یعنی مشکل از ویندوزم نیست ؟
کسی دیگه از دوستان به این مشکل خورده ؟
مخابرات تهران :|

آره برای منم اینطوری شده 3 روزی هست زنگم بزنی میگه مشکل سراسری باید صبر کنی درست شه اگر می خوای ببینی اینترنت من چه جوریه صفحات قبل رو ببین

اینم یه تست دیگه:d:
v5k8edn22u4zbmw6g.jpg

آره برای منم اینطوری شده 3 روزی هست زنگم بزنی میگه مشکل سراسری باید صبر کنی درست شه اگر می خوای ببینی اینترنت من چه جوریه صفحات قبل رو ببین
eeeeeeeeeeeee
برا تو هم که مثل برا منه !
فکر کردم مشکل فقط برای من پیش اومده !
داشتم ویندوز عوض میکردم !

اینکه ظرفیت پهنای باند فیبر نوری چقدر هست و اینا یه بحث تخصصی ـیه که من اطلاعی ازش ندارم
ولی اینکه زیر ساخت ارتباطی کشور تو دهه قبل داره سیر میکنه تنها دلیلش سیاسـی هست

این وعده های سر خرمن که پول واریز شده فقط منتظریم پروژه انجام بشه و اینترنت nمگ و این حرفا مضخرفیه مثل بقیه وعده هاشون
همین چند وقت پیش یکی از بچه ها یه مصاحبه از یکی از همین مسئولین گذاشته بود که طرف میگفت ظرفیت اینترنت کشور جوابگوی نیاز کاربرا هست، و تماشای یک فایل ویدیویی توی اینترنت اصلا جزو اهداف ما نیست! دیگه خودتون تا تهشو برین
افزایش قیمت پهنای باند هم فقط به قصد کاهش کیفیت خدمات ispـها یه مشتریا انجام شده و بس، ثمره ـش هم کاهش دسترسی مردم کم درآمد به اینترنته، خیالتون راحت باشه اگه نت 20 مگ هم ارائه بدن قیمتش در حدیه که فقط خودشون و فامیلشون از عهده هزینه ـش بر میان.

عجبا!سرعت دانلود من یکی دو روزیه تقریبا نصف شده!:| خیلی از پیج ها رو هم باز نمیکنه مگر با چیز پی ان و فری گــیت!امیدوارم یه مشکلی باشه و حل بشه!
بله دوست عزیز
صفحات قبل رو ببینی مثل خودتون رو پیدا میکنی !
ما هم اوضاع خوبی نداریم
دانلود نصف بود درست شد ولی هنوز کنده !
وارد نشدن به بعضی از صفحات و قطع و وصلی و TIMEOUT هم وجود داره

اینکه ظرفیت پهنای باند فیبر نوری چقدر هست و اینا یه بحث تخصصی ـیه که من اطلاعی ازش ندارم
ولی اینکه زیر ساخت ارتباطی کشور تو دهه قبل داره سیر میکنه تنها دلیلش سیاسـی هست

این وعده های سر خرمن که پول واریز شده فقط منتظریم پروژه انجام بشه و اینترنت nمگ و این حرفا مضخرفیه مثل بقیه وعده هاشون
همین چند وقت پیش یکی از بچه ها یه مصاحبه از یکی از همین مسئولین گذاشته بود که طرف میگفت ظرفیت اینترنت کشور جوابگوی نیاز کاربرا هست، و تماشای یک فایل ویدیویی توی اینترنت اصلا جزو اهداف ما نیست! دیگه خودتون تا تهشو برین
افزایش قیمت پهنای باند هم فقط به قصد کاهش کیفیت خدمات ispـها یه مشتریا انجام شده و بس، ثمره ـش هم کاهش دسترسی مردم کم درآمد به اینترنته، خیالتون راحت باشه اگه نت 20 مگ هم ارائه بدن قیمتش در حدیه که فقط خودشون و فامیلشون از عهده هزینه ـش بر میان.

الان بخوام چیزی بگم یا پست ها پاک میشه یا مشکل درست میشه یا یکی عقده اش میگیره و مثل جلبک های بی مغز میاد تو پروفایل من فحاشی میکنه !!!!!

تمام حرفات و قبول دارم . اما همش هم اینی که میگی نیست . قصد طرفداری هم ندارم . فقط قبل باید وضعیت جایی که توش زندگی میکنی و شرایطش رو درک کنی . هر وقت درک کردی بعد میتونی دلیلی خیلی از کندی ها ، قطعی ها و .. رو بفهمی ! نه اینکه بخوان از عمد این کار رو کنن . شاید خیلی وقتها مجبورن ، اما دودش توچشم من و شما میره . البته بدبختی اینجاست که ما تو ایران هیچ دیوار دفاعی مستحکمی برای اینترنت داخل ایران نداریم . برای همینه که دارن اینترنت ملی راه میندازن . یه جورایی مثل شبکه های بانکی میشه .

سرعت به طور بی نظیری همراه با کیفیت بالا میره . این مشکلات هم فکر کنم همش به همین دلیله . البته یکی از دلایلشهم زیر ساخت های مذخرفه . شما مثلا اگه مازندارن یا شهرهای غیر صنعتی بری ، به وضوح میبینی که بافت شهری ، قدیمیه . بعد تو همون بافت اومدن سیم کشی مخابراتی انجام دادن . اما مثلا تو امریکا یا کره جنوبی که اینطورنیست . خطوط انتقال دیتای مخابرات مهندسی شده هست . یه جورایی مثل کانال های فاضل آب . پس زیادی خودت و اذیتنکن . فقط باید دعا کنیم که وضعیت بهتر بشه .

شاتل مدام ادعا میکنه رتبه اوله. ولی میدونی برای تهیه هر خط E1 از مخابرات باید حدود 900 ملیون پول بدن ؟! این کار رو نمیکنن و میان خطوط E1 رو میخرن و اشتراکیش میکنن و میشه 1 به 8 یا 1 به 10 !!! این یعنی پهنای باندشون تموم شده ! به دلیل کاربر زیاد . بعد شرکتی مثل شاتل برای اینکه پول اضافی برای ترافیک به مخابرات نده ، میاد محدودیت دانلود رو خط هاش میذاره . برای همینه که همیشه بهرین شرکت ، شرکت های تازه کار رو گمنام هستن . چون پهنای باندشون پر نیست و حداقل هر کاربری میتونه نزدیک به 1 سال یا بیشتربا توجه به شانسش از پهنای باند خیلی زیادی رایگان هم استفاده کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or