بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

عزیزانی که شاتل دارند لطف کنند بگن سرعتشون در طول روز چقدر هست ؟ 4 مگابیت یا 2 مگابیت ؟
البته سرویس خودتون رو هم بی زحمت بفرمایید خیلی برام مهمه دارم یه قضیه ای رو پیگیری میکنم باید کاملا مطمئن شم.

داش شاهین شما یوزرت رو شانسی خوب بستن ! واسه همه الان چند ماه خرابه مخابرات ! میتونی از بقیه بچه ها پیش خودت بپرسی ! در کل راصد کیفیتش خوبه ! پینگ 90 هم میده ! البته من خودم ندیدم ولی یکی از بچه ها داره اون گفت ! به هر حال خوش به حالت با شانست !
شایانم:d
به نظر من مخابرات شانسیه , برا خیلی ها خرابه برا خیلی ها هم خوبه توی همین فروم و p30world کسایی هستن که از مخابرات نت خوب دارن
والله یکی از بچه های همین جا راصد داشت چند بار تست پینگ گرفت زیاد چنگی به دل نمیزد قیمتاش هم که سر به فلک میزنه:d با اروپا هم همیشه پینگش از مال من بالاتر بود:d ( اگر پینگش با اروپا 90 بود شک نکن تا حالا 100 بار ازش گرفته بودم تازه برا منطقه ما سرویس ویژه هم داره :d )

دوستان یه سوال الان بخوام با اندروید برم فیسکوک چیکا باید کنم؟
چه نو چیز پی امی باید بگیرم؟
سا ک س که نمیشه چون دستگاه روت نیست
کسی ادرسی چیزی داره تو پ خ لطف کنه

وای خدا داشتیم با مخابرات زندگیمون رو میکردیما ! عصبی شدم دیگه ! گریمونو در اورد !
یه سایت رو میاره بالا یه سایت رو نمیاره ! time out بالا !
جالب اینجاست مولتی پلیر مثل هلو میتونم بزنم ! دانلود قطع و وصل میشه !
تف تف ! تا کی بدختی :(( این لعنتی رو درستش کنین وگرنه میام مخابرات رو میکنم تو عمتون :d

من بالاخره فردا از شر شاتل خلاص میشم :d یه راهنمایی از دوستان می خواستم خیلی خلاصه...
صبانت یا آسیاتک؟ قیمت مهم نیست... پینگ مهمه... سرعت نه خیلی...

صبا یکی از دوستام داره داخل بتل لاگ پینگش 200 تا 300 از من پایین تره

I Want You
..............BUT I DONT , I WANT TO F**K THAT
پیش پاتون پینگم زیر 800 نبود

مشکلاتی که اینترنت یک گیگابیتی در بر دارد!

ینترنت یک گیگابیتی برای ما تخیلی به نظر می‌رسد، پیش از این در مورد اینترنت گیگابیتی کانزاس نوشته بودم، اما راستش را بخواهید این سرعت فوق‌العاده در بطن خود مشکلاتی هم دارد.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از یک پزشک، مدتی است که گوگل تصمیم گرفته است، شهر آستین را مجهز به اینترنت یک گیگابیتی کند، یکی از مشکلات نحوه تطابق شهروندان و صاحبان صنایع با این اینترنت است. یک مشکل ساده در همان ابتدای امر آشکار می‌شود، یعنی همان زمانی که اینترنت یک گیگابیتی تحویل یک خانه داده می‌شود، در واقع او راه آسانی برای سنجش سرعت اینترنت نخواهد داشت، سایت‌هایی مانند SpeedTest.net هنوز برای سنجش چنین سرعت‌هایی آماده نیستند.
مشکل دیگر این است که ابزارهایی مانند لپ‌تاپ‌ها از استاندادهای لازم مثل ۸۰۲٫۱۱a/c پشتیبانی نمی‌کنند و نمی‌توان با فراغ بال از حداکثر سرعت اینترنت یک گیگابیتی استفاده کرد. اما مشکل بزرگ‌تر از این است که واقعا با این اینترنت چه کار باید کرد! «مایک فارمر»، رئیس شرکت Leap2 که اینترنت گیگابیتی در اختیار دارد می‌گوید که با این اینترنت می‌تواند ۶ ویدئوی یتیوب را با کیفیت ۱۰۸۰p باز کند، از نت‌فلیکس هم استفاده کند، ولی باز هم ۷۵۰ مگابیت از اینترنت‌اش بدون استفاده می‌ماند!موضوع دیگر این است که یک کاربر با این اینترنت با کاربرانی در دنیا تماس خواهد بود که به سرعت اینترنتشان به مراتب پایین‌تر است، به همین خاطر این تفاوت سرعت ممکن باعث تضادهایی شود، برآورد می‌شود که در آمریکای شمالی ۶۴۰ هزار نفر از طریق شبکه FTTH ، اینترنت خانگی ۱۰۰ مگابیتی داشته باشند، اما در مورد بقیه چه؟
اصولا همان طور که در فارسی گفته می‌شود سواره، هیچ درکی از حال و روز پیاده ندارد! شما اگر یکی اینترنت در حد یک یا دو مگابیت داشته باشید، خواهی نخواهی کاربرانی را که اینترنت دیال آپ یا اینترنت ADSL با سرعت‌های ۱۲۸ کیلوبیت دارند، فراموش خواهید کرد. به شیوه‌ای مشابه این اینترنت پرسرعت گیگابیتی هم باعث ایجاد یک شکاف بین کاربران خواهد شد.بی‌شک اینترنت یک گیگابیتی فوق‌العاده است، با آن آپلود و دانلودهایی سریعی می‌توان داشت، می‌توان از سرویس‌های ابری و شیوه‌های نرم‌افزاری برای ایجاد شبکه‌های مجازی افراد استفاده کرد، اما مثل همه فناوری‌های نو مدتی طول می‌کشد تا جا بیفتد.

کل مقاله به کنار این خط رو خوب توجه کن ! :
«مایک فارمر»، رئیس شرکت Leap2 که اینترنت گیگابیتی در اختیار دارد می‌گوید که با این اینترنت می‌تواند ۶ ویدئوی یتیوب را با کیفیت ۱۰۸۰p باز کند، از نت‌فلیکس هم استفاده کند، ولی باز هم ۷۵۰ مگابیت از اینترنت‌اش بدون استفاده می‌ماند! @-):praying::o این یارو چی میگه ! 750 مگش باز خالی میمونه ! :baby: من که

حالیم نمیشه ! مگه نت بیشتر از 128 کیلو بایت هم هست ! :| اون وقت ما تا کی باید صبر کنیم واسه این سرعت ! @-) :shocked:

با این اینترنت می‌تواند ۶ ویدئوی یتیوب را با کیفیت ۱۰۸۰p باز کند، از نت‌فلیکس هم استفاده کند، ولی باز هم ۷۵۰ مگابیت از اینترنت‌اش بدون استفاده می‌ماند!
چی میگن اینا
خداییش 10 قرن عقبیم از اینا
من هنوز با 1MB نمی تونم یوتیوب 144P رو خوب ببینم:|

نمونش:
n00025803-b.jpg

اصولا همان طور که در فارسی گفته می‌شود سواره، هیچ درکی از حال و روز پیاده ندارد! شما اگر یکی اینترنت در حد یک یا دو مگابیت داشته باشید، خواهی نخواهی کاربرانی را که اینترنت دیال آپ یا اینترنت ADSL با سرعت‌های ۱۲۸ کیلوبیت دارند، فراموش خواهید کرد.
های های های

منطقی ترین حرفی که در این هفته شنیدم

مشکلاتی که اینترنت یک گیگابیتی در بر دارد!

ینترنت یک گیگابیتی برای ما تخیلی به نظر می‌رسد، پیش از این در مورد اینترنت گیگابیتی کانزاس نوشته بودم، اما راستش را بخواهید این سرعت فوق‌العاده در بطن خود مشکلاتی هم دارد.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از یک پزشک، مدتی است که گوگل تصمیم گرفته است، شهر آستین را مجهز به اینترنت یک گیگابیتی کند، یکی از مشکلات نحوه تطابق شهروندان و صاحبان صنایع با این اینترنت است. یک مشکل ساده در همان ابتدای امر آشکار می‌شود، یعنی همان زمانی که اینترنت یک گیگابیتی تحویل یک خانه داده می‌شود، در واقع او راه آسانی برای سنجش سرعت اینترنت نخواهد داشت، سایت‌هایی مانند SpeedTest.net هنوز برای سنجش چنین سرعت‌هایی آماده نیستند.
مشکل دیگر این است که ابزارهایی مانند لپ‌تاپ‌ها از استاندادهای لازم مثل ۸۰۲٫۱۱a/c پشتیبانی نمی‌کنند و نمی‌توان با فراغ بال از حداکثر سرعت اینترنت یک گیگابیتی استفاده کرد. اما مشکل بزرگ‌تر از این است که واقعا با این اینترنت چه کار باید کرد! «مایک فارمر»، رئیس شرکت Leap2 که اینترنت گیگابیتی در اختیار دارد می‌گوید که با این اینترنت می‌تواند ۶ ویدئوی یتیوب را با کیفیت ۱۰۸۰p باز کند، از نت‌فلیکس هم استفاده کند، ولی باز هم ۷۵۰ مگابیت از اینترنت‌اش بدون استفاده می‌ماند!موضوع دیگر این است که یک کاربر با این اینترنت با کاربرانی در دنیا تماس خواهد بود که به سرعت اینترنتشان به مراتب پایین‌تر است، به همین خاطر این تفاوت سرعت ممکن باعث تضادهایی شود، برآورد می‌شود که در آمریکای شمالی ۶۴۰ هزار نفر از طریق شبکه FTTH ، اینترنت خانگی ۱۰۰ مگابیتی داشته باشند، اما در مورد بقیه چه؟
اصولا همان طور که در فارسی گفته می‌شود سواره، هیچ درکی از حال و روز پیاده ندارد! شما اگر یکی اینترنت در حد یک یا دو مگابیت داشته باشید، خواهی نخواهی کاربرانی را که اینترنت دیال آپ یا اینترنت ADSL با سرعت‌های ۱۲۸ کیلوبیت دارند، فراموش خواهید کرد. به شیوه‌ای مشابه این اینترنت پرسرعت گیگابیتی هم باعث ایجاد یک شکاف بین کاربران خواهد شد.بی‌شک اینترنت یک گیگابیتی فوق‌العاده است، با آن آپلود و دانلودهایی سریعی می‌توان داشت، می‌توان از سرویس‌های ابری و شیوه‌های نرم‌افزاری برای ایجاد شبکه‌های مجازی افراد استفاده کرد، اما مثل همه فناوری‌های نو مدتی طول می‌کشد تا جا بیفتد.

کل مقاله به کنار این خط رو خوب توجه کن ! :
«مایک فارمر»، رئیس شرکت Leap2 که اینترنت گیگابیتی در اختیار دارد می‌گوید که با این اینترنت می‌تواند ۶ ویدئوی یتیوب را با کیفیت ۱۰۸۰p باز کند، از نت‌فلیکس هم استفاده کند، ولی باز هم ۷۵۰ مگابیت از اینترنت‌اش بدون استفاده می‌ماند! @-):praying::o این یارو چی میگه ! 750 مگش باز خالی میمونه ! :baby: من که

حالیم نمیشه ! مگه نت بیشتر از 128 کیلو بایت هم هست ! :| اون وقت ما تا کی باید صبر کنیم واسه این سرعت ! @-) :shocked:
به من این اینترنت رو میدادند مفتی هم قبول نمیکردم !
چون لذتی که بعد از دانلود یه فایل هست تو این نیست :d
نزده دانلوده !
+
از همه مهمتر تو این خراب شده قیمت هارد شدیدا بالاست من با همچین نتی با اون شناختی که از خودم دارم باید یه 100 ترا هارد داشته باشم =((

از دوستانی که ویندوز 8 دارن خواهشمندم کمک کنند
من فایل hosts ویندوز 7 رو با 8 عوض کردم نمیدونستم جواب نمیده اگر میشه hosts خودتون رو که تو این مسیر هست برام اپ کنید..

ممنون

C:\Windows\System32\Drivers\etc
ببخشید تو این تایپک میگم !
چون یه جورایی هم مربوط به نت بود و این که از این تایپک پر باز دید تر نداریم !
شدیدا لنگم ! لطفا کمک کنید :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or