بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

2642592191.png

سرعت دانم که رو 65 هست قفل و اپلود هم 19 اینا صحت پینگ رو هم نمیدوم :)
512 مخابرات

من تقریبا یه یک ماه و نیمی هست که مخابرات گرفتم سرعت دانلودم رو 120 بود ولی الان چند روزه اومده رو 50-60 سرعت لود پیج ها هم خیلی کم شده نمیدونم چه مرگشه:|

من تقریبا یه یک ماه و نیمی هست که مخابرات گرفتم سرعت دانلودم رو 120 بود ولی الان چند روزه اومده رو 50-60 سرعت لود پیج ها هم خیلی کم شده نمیدونم چه مرگشه:|
احتمالا 8 تا کاربرتون پر نشده بوده D:
اصل سرعت همین 65 هست 512 واقعی مخابرات

بچه ها من با فایر فاکس دانلود میکنم سرعتم روی 15 - 16 است!
ولی اگه همون فایل رو توی Orbit downloder بزنم روی 60 قفل میشه!
مشکل از کجاست؟
512 نامحدود مخابرات

بچه ها من با فایر فاکس دانلود میکنم سرعتم روی 15 - 16 است!
ولی اگه همون فایل رو توی Orbit downloder بزنم روی 60 قفل میشه!
مشکل از کجاست؟
512 نامحدود مخابرات
تک کانشکن رو محدود می کنن ، فایرفاکس با تک کانکشن فایل دانلود می زنه اما دانلود منیجر ها با چند کانشکن دانلود می زنن

به من این اینترنت رو میدادند مفتی هم قبول نمیکردم !
چون لذتی که بعد از دانلود یه فایل هست تو این نیست :d
نزده دانلوده !
+
از همه مهمتر تو این خراب شده قیمت هارد شدیدا بالاست من با همچین نتی با اون شناختی که از خودم دارم باید یه 100 ترا هارد داشته باشم =((
واقعا حرف درستی زدی. الان شبی 8 الی 9 گیگ دانلود می کنم. برای جا دادن این همه فیلم با مشکل مواجه می شم. حالا اگر این سرعت رو داشتم و نمی تونستم دانلود کنم، دیووونه می شدم.

سلام دوستان
من از مخابرات 512 نامحدود دارم سرعت دانلودشم 65 ثابته
دیروز یه فایلی از یک لینک غیر مستقیم به صورت FREE دان کردم یه چیز عجیب دیدم سرعت دانلود بین 500 تا 2 M بود اصلا باورم نمیشه ........الانم بازم تست میکنم فقط همون فایل با این سرعت دان میکنه ....جالبش اینه که با همین نت مخابرات 256 بچه ها تست کردم ولی سرعت همون 30 بود
به نظرتون از چیه این قضیه..........................

سلام دوستان
دیروز یه فایلی از یک لینک غیر مستقیم به صورت FREE دان کردم یه چیز عجیب دیدم سرعت دانلود بین 500 تا 2 M بود اصلا باورم نمیشه ........الانم بازم تست میکنم فقط همون فایل با این سرعت دان میکنه ....جالبش اینه که با همین نت مخابرات 256 بچه ها تست کردم ولی سرعت همون 30 بود
لینکش رو بفرست ببینیم چیه عزیز

سلام دوستان
منم 512 نامحدود مخابراتم لینک رو به منم بده ببینم چه جوریاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or