LazaR AngeloV
کاربر سایت
مخابرات اصلا ! هیچ چیزش معلوم نیست یه بار خوبه یه بار بد .. بعد اینجا زیاد مخابرات دارند
شاتل مزخرف
پارس آنلاین = نا معلوم !
نفرینش کردم !
شاتل مزخرف
پارس آنلاین = نا معلوم !
نفرینش کردم !
تهران شرکت وایرلس زیاده , منتها همشون غرب و شمال تهران سرویس میدن سمت شرق و جنوب اصلا آنتن نیست , مرزش اقدسیه است , دیگه بعضی isp ها به زور تهرانپارس رو هم می دن ولی نارمک و بقیه دیگه تعطیله ... برای خودم از طرف سیستک اومدن امکان سنجی ... گفت تنها شرکتی که می تونه بهت اینجا اینترنت وایرلس مطمن بده پارسیان هست ... که اونم بی در و پیکره , قطع میشه هیچکس جوابگو نیست , که همین شرکت پارسیان سرویس Dedicated سالیانه رو با سرعت 512 کیلوبیت میده 4 میلیون و 200
@MASOUD
شما تو نخ اینترنت هستی ... به نظرت این شرکت دات نت از عصر تلکام و isp های دیگه پهنای باند خریده داره سرویس میده یا فقط مثل یه واسطه عمل می کنه ( کلاهبرداری خودمون :d )
--------------------------------------------
کسی از بتانت تا حالا سرویس گرفته ؟
این ماهان نت هم قیمت هاش خوبه ...
) یا عین آدم دلیلشو بگید یا اگه نمیدونید بیخیال.آقا چرا این شاتل اینطوریه؟
من پارسال از این شرکت سرویس گرفتم سرعتش زیر 250 نمیومد همیشه دورور 300 بود الان شده 220 چیکارش کنم!!!!!!!!!!!!
پارسال با اسپید تست، تست میگرفتم نشون میداد Download speed : 2.5 Mbps ولی الان شده 1.8
جدیدا سرعت صفححه واکردن هم خراب شده نمیدونم چیکار کنم
اگه بخواد اینطوری ادامه بده تا سال بعد دیگه نمیشه تحملش کرد!!!!
(من الان این پست رو دادم شما شروع میکنید به فحش دادن به این شرکت! لطفا اگه میخواید از این حرفا بزنید پست ندید) یا عین آدم دلیلشو بگید یا اگه نمیدونید بیخیال.