بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شاتل ارزش داره دارید براش دعوا می کنید !

نیمو و سهند بس کنید لطفا دوستانه من !

آقایون

" پهنای باند " ربطی به پینگ داره ؟!

مثلا می گن پهنای باند اختصاصی ! ؟!

الان دارم یه سرچی می کنم یه شرکت جدید دیدم !

آقایون

اگر برای بازی منظورت هست پهنای باند و پینگ میتونن روی هم تاثیر بزارن اگه جفتشون به اندازه نباشن برای مثال پینگ خوبی داری ولی مثلا پهنای باند خوبی نداری خوب خیلی ساده باعث لگ میشه و اون پینگ خوبت کارایی چندانی نداره و همینطور برعکس ولی باید خود بازی رو هم در نظر بگیری مثلا یه چیزی مثل wow پهنای باند خوبی تیاز داره یه بازی مثل cod نه :d

آقایون

پهنای باند نیمی از کیفیت اینترنت تضمین می کنه .کسی پهنای باندش خوبه به شرطی که میلیون ها نفر(!) باهاش شریک نشن می تونه نت خوبی داشته باشه .ولی روی پینگ تاثیری خاصی نداره پینگ فقط یک نوع درخواست زمان و پاسخ از سوی شبکه یا سروری دیگری هست و بس .
به طرز عجیبی در دانلود و اپلود تاثیر داره که خودتون می دونید .در adsl ها که خیلی هم مهمه این قضیه!
کلا کسی پهنای باند بالا داره isp به جای اینکه از یک حامل برای فرستادن اطلاعات استفاده کنه از چندین چند حامل استفاده می کنه این یعنی افزایش کارایی در کیفیت کلی نت و شبکه( چیزی مهمی که isp ما ندارن)
پهنای باند اختصاصی هم که فقط مال شماست به طور مثال اگر 1 گیگ پهنای باند بهتون بدن این 1 گیگ همش برای شما و می تونی نفسشو(!) بگیری .وقتی اختصاصی نباشه دیگه معلومه اوضاع همون یک گیگ می دن چندین نفر فقط یک مقداری برای هر کی می مونه و بس که تقریبا اختصاصی وجود نداره چون ممکن بگن اختصاصی مال شماست ولی تقریبا چرت می گن و به اشتراکش می زاران .( اینجاست می گن تعرفه نامحدود برای عمش خوبه)

دوستان یکم ریلکس باشن! در دزد بودن شاتل که شکی نیست اما حرمت همدیگرو نگه دارین بابا! :|
راستی فردا سرویس 4 مگابیت من روی adsl وصل میشه! :دی روی وایرلس هم بزودی یه 4 مگابیت میگیرم د مجموع میشه 8 مگابیت :دی پرابلم؟ :دی کسی نرم افزاری برای ترکیب کردن اینترنت نداره؟ :دی :-"

دوستان یکم ریلکس باشن! در دزد بودن شاتل که شکی نیست اما حرمت همدیگرو نگه دارین بابا! :|
راستی فردا سرویس 4 مگابیت من روی adsl وصل میشه! :دی روی وایرلس هم بزودی یه 4 مگابیت میگیرم د مجموع میشه 8 مگابیت :دی پرابلم؟ :دی کسی نرم افزاری برای ترکیب کردن اینترنت نداره؟ :دی :-"

از روش ها سنتی استفاده کن

" هم زدن " منظورمه ! بریز تو یه دیگ همش بزن !

-

مسعود نمی تونی به ما " noob user " یه isp خوب معرفی کنی ! .. جهاد 3 رو می خوایم خیره سرمون بازی کنیم ! ( پرابلم ؟! (( اسکی رفتیم )) )

کسی نفهمید این چیه ؟!

EPEG

1 روز 21 ساعت دیگه مونده !

از روش ها سنتی استفاده کن

" هم زدن " منظورمه ! بریز تو یه دیگ همش بزن !

-

مسعود نمی تونی به ما " noob user " یه isp خوب معرفی کنی ! .. جهاد 3 رو می خوایم خیره سرمون بازی کنیم ! ( پرابلم ؟! (( اسکی رفتیم )) )

کسی نفهمید این چیه ؟!

EPEG

1 روز 21 ساعت دیگه مونده !

اگه تهرانی وایرلس بگیر! اگه تبریزی ماکسنت بگیر!
نمیدونم این تهران چی داره که شده پایتخت! والا تو این ده کوره ما اینترنت بهتر پیدا میشه! :دی برای اینکه از کیفیت وایرلست مطمئن بشی به این کاربر پ.خ بده:
qozmyox

اگه تهرانی وایرلس بگیر! اگه تبریزی ماکسنت بگیر!
نمیدونم این تهران چی داره که شده پایتخت! والا تو این ده کوره ما اینترنت بهتر پیدا میشه! :دی برای اینکه از کیفیت وایرلست مطمئن بشی به این کاربر پ.خ بده:
qozmyox

خب منطقه ما 15 پوشش میده !؟

والا چی داره مسعود همش گرونی ! همین آواتارت دردسر شده ! لول !

نفهمیدی این EPEG چی بود !؟

بعد چقدر خرج بر می داره ؟!

خب منطقه ما 15 پوشش میده !؟

والا چی داره مسعود همش گرونی ! همین آواتارت دردسر شده ! لول !

نفهمیدی این EPEG چی بود !؟

بعد چقدر خرج بر می داره ؟!

والا بچه تهرون نیستم اصلا نمیدونم منطقه 15 کجا میشه! :دی گفتم از اون کاربر (سهراب) بپرس واسه وایرلس کمکت میکنه.
برای epeg هم تاپیک مربوطه زده شده!
چی چقدر خرج بر میداره؟ اگه epeg رو میگی که خوردنی نیس! :دی
اگه وایرلس رو میگی که بزرگترین مشکلش گرون بودنه تجهیزاتشه!
شما بین 200 تا 350 تومن حساب کن! فقط برای تجهیزات!

والا بچه تهرون نیستم اصلا نمیدونم منطقه 15 کجا میشه! :دی گفتم از اون کاربر (سهراب) بپرس واسه وایرلس کمکت میکنه.
برای epeg هم تاپیک مربوطه زده شده!
چی چقدر خرج بر میداره؟ اگه epeg رو میگی که خوردنی نیس! :دی
اگه وایرلس رو میگی که بزرگترین مشکلش گرون بودنه تجهیزاتشه!
شما بین 200 تا 350 تومن حساب کن! فقط برای تجهیزات!

اون مرغـه که خوردنیه ..

300 - 350 چه خبره

بگو دقیقا چی می خواد مثلا خرت و پرتاش رو بگو ! ( مودم وایرلس دارما ) !

اون مرغـه که خوردنیه ..

300 - 350 چه خبره

بگو دقیقا چی می خواد مثلا خرت و پرتاش رو بگو ! ( مودم وایرلس دارما ) !

یه آنتن که نقش مودم رو هم داره! مثلا nanostation 5
کابل به مقدار لازم! :دی
هزینه نصب! به دلخواه نصاب! :دی

بدون آنتن چقدر خرج بر میداره ( برم آنتن دزدی ) لول !

البته باید قبلش بدونم اینجا داریم یا نه به اون کاربر بعدا پیام میدم !
زمانیکه من آنتن رو خریدم اینجا 90 تومن بود! بعد شد 120 تومن و بعد شد 150 تومن و بعد تا 180 هم رفت! الان باید بین 130 تا 180 شناور باشه قیمتش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or