بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خطاب به مسعود

رفتم جهاد طرف مثل برق از جلو چشمم میرفت ! لگ در این حد بود ! می زنی پخش زمین میشدم ! طرف رو بستم به تیر

یارو من و تق با 1 تیر می کشه

کنسولم رو میارم اونجا بازی کنم قبوله ؟! لول !

تهران شرکت وایرلس زیاده , منتها همشون غرب و شمال تهران سرویس میدن سمت شرق و جنوب اصلا آنتن نیست , مرزش اقدسیه است , دیگه بعضی isp ها به زور تهرانپارس رو هم می دن ولی نارمک و بقیه دیگه تعطیله ... برای خودم از طرف سیستک اومدن امکان سنجی ... گفت تنها شرکتی که می تونه بهت اینجا اینترنت وایرلس مطمن بده پارسیان هست ... که اونم بی در و پیکره , قطع میشه هیچکس جوابگو نیست , که همین شرکت پارسیان سرویس Dedicated سالیانه رو با سرعت 512 کیلوبیت میده 4 میلیون و 200

:|

@MASOUD

شما تو نخ اینترنت هستی ... به نظرت این شرکت دات نت از عصر تلکام و isp های دیگه پهنای باند خریده داره سرویس میده یا فقط مثل یه واسطه عمل می کنه ( کلاهبرداری خودمون :d )

--------------------------------------------

کسی از بتانت تا حالا سرویس گرفته ؟
این ماهان نت هم قیمت هاش خوبه ...

این شرکت pap نیست پس در نتیجه از یه شرکت دیگه اینترنت خریده و میفروشه! و این کلاه برداری نیست!

........

آخرین ویرایش:
اینترنت مخابرات مشهد زیاد هم بد نیست.
2089823992.png

47263156136341465294.png

البته مخابرات مشهد قبل از عید خیلی بهتر بود از عید به بعد خراب شده بزرگترین مشکلش هم time out هست یکم time out توی bf3 فاجعه ایجاد میکنه.
قبل عید
61174811264094006250.jpg

بعد از عید
30240584499622399036.jpg

:d
attachment.php
;;)
attachment.php

جفتشون رو معمولا می گیرم ولی اکثرا دومیه درسه:d میشه باهاش جهاد زد راحت.....(با دومیه!)
4.2.2.4 کلی راه دور زدن داره ولی بهترین کار پینگ با یاهو هستش!

آقا چرا این شاتل اینطوریه؟

من پارسال از این شرکت سرویس گرفتم سرعتش زیر 250 نمیومد همیشه دورور 300 بود الان شده 220 چیکارش کنم!!!!!!!!!!!!
پارسال با اسپید تست، تست میگرفتم نشون میداد Download speed : 2.5 Mbps ولی الان شده 1.8
جدیدا سرعت صفححه واکردن هم خراب شده نمیدونم چیکار کنم
اگه بخواد اینطوری ادامه بده تا سال بعد دیگه نمیشه تحملش کرد!!!!
(من الان این پست رو دادم شما شروع میکنید به فحش دادن به این شرکت! لطفا اگه میخواید از این حرفا بزنید پست ندید:|) یا عین آدم دلیلشو بگید یا اگه نمیدونید بیخیال.

آقا چرا این شاتل اینطوریه؟

من پارسال از این شرکت سرویس گرفتم سرعتش زیر 250 نمیومد همیشه دورور 300 بود الان شده 220 چیکارش کنم!!!!!!!!!!!!
پارسال با اسپید تست، تست میگرفتم نشون میداد Download speed : 2.5 Mbps ولی الان شده 1.8
جدیدا سرعت صفححه واکردن هم خراب شده نمیدونم چیکار کنم
اگه بخواد اینطوری ادامه بده تا سال بعد دیگه نمیشه تحملش کرد!!!!
(من الان این پست رو دادم شما شروع میکنید به فحش دادن به این شرکت! لطفا اگه میخواید از این حرفا بزنید پست ندید:|) یا عین آدم دلیلشو بگید یا اگه نمیدونید بیخیال.

یکی از مدافعین قبلی شاتل حالا بازم کیفیت میاد پایین جای نگرانی نیست در کل جزو سیاست های کاری شاتل هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or