بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یه جای کار میلنگه! /:) بجز سرور خودشون و سرور گوگل و مایکروسافت! یعنی سرورهای خیلی قدرتمند یا خیلی خلوت! نمیتونم 4 مگ رو از دانلود بکشم! :|
مثلا از p30download یا سایت ای مشابه فوقش 200 کیلو میده لامصب! :|

تست الانم:

http://www.speedtest.net/result/2093488826.png

آخرین ویرایش:
از مخابرات این سرعت رو چه طوری و به چه قیمتی گرفتی ؟کارت دانشجویی و یه اشتغال به تحصیل برای 2 مگ کفایت می کنه؟

128 صبانت. دانلود روزانه 250. پینگ بین 200-270 ولی یه زمانی رو 130 بود. دانلود شبانه در حال حاضر 30.
من با گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم!

مسعود جان مانور نظامی اونم از نوع هواییش :d

نت من کلا 15 دقیقه قطع شد ! ایرانسل هم هی از دکل قطع میشه وصل میشه :| پشتیبانی شاتل هم اشتغال می زد ( اپراتور =)) ) ایرانسل هم بعد از 34 دقیقه همچنان لطفا منتظر بمانید بود ...

ایمیل هم باز نمی کنه به هیچ وجه ! سیستم EPEG شروع به کار کرد =)):|

خب ما رفتیم تو کار اینترنت ماهواره ای.:d
خب؟ میگفتی ؟ :دی

---------- نوشته در 01:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:42 AM ارسال شده بود ----------

مسعود جان مانور نظامی اونم از نوع هواییش :d

نت من کلا 15 دقیقه قطع شد ! ایرانسل هم هی از دکل قطع میشه وصل میشه :| پشتیبانی شاتل هم اشتغال می زد ( اپراتور =)) ) ایرانسل هم بعد از 34 دقیقه همچنان لطفا منتظر بمانید بود ...

ایمیل هم باز نمی کنه به هیچ وجه ! سیستم EPEG شروع به کار کرد =)):|

انشالله که جنگ بشه! یه یکی دو سالی بدبختی میکشیم اصلا کل عمر میکشیم درک! ماکه جوونیمون سوخت بذار بچه هامون زندگی کنن! :|:>

خب ,

یه اتفاقاتی داره می افته , شاتل رو اپراتور پشتیبانی گذاشته که :

مشترک گرامی , در حال حاضر سرویس شما از سمت دیتا های کشور دچار افت سرعت و ...

ایرانسل هم طبق معمول پشتیبانیش بر نمی دارن

دیروز هم یهو اینترنت بچه های کرمانشاه ریخت بهم ( چند نفر بودن یهو پینگ همشون یک خط شد )

وقتی نت شما ترکیده

پینگ من رو 170 - 180 ـه ! ...

قضیه بر عکسه ! لول !

پینگ منم رو 210 ـه ... افزایش در حد ـه 10 تا بوده که اصلا با توجه به ساعت رایگان طبیعیه

آخرین ویرایش:
Loftan Rahnamaei Konis

Man Ghablan Art 3 shatel dashtam ke niaz be tozih dadan nist alan mikham isp ro avaz konam dar zemn dar tehran mantaghe mokhberati dastgheyb (tajirsh) hastim mikhastam ye isp ba pinge khoob baraye bazi Rift Mikham Bishtar Behem Moarefi konid
Datak Khoobe chejooriast ?

Lotfan rahnamaei konid man saritar be ye natije beresam

Man Ghablan Art 3 shatel dashtam ke niaz be tozih dadan nist alan mikham isp ro avaz konam dar zemn dar tehran mantaghe mokhberati dastgheyb (tajirsh) hastim mikhastam ye isp ba pinge khoob baraye bazi Rift Mikham Bishtar Behem Moarefi konid
Datak Khoobe chejooriast ?

Lotfan rahnamaei konid man saritar be ye natije beresam

شما دوست عزیز شرمنده فارسی لطفا تایپ کنین و بعد از اون هم داتک بله خوبه توی اون منطقه ولی اگر میتونین وایرلس بگیرین.

من قبلا art 3 شاتل ذاشتم که نیاز به توضیح نیست دیگه الان میخام عوضش کنم تو منطقه مخابراتی دستغیب (تجریش ) هستم یه جا با پینگ خوب بیشتر واسه بازی rift میخوام یکی به من معرفی کنه ممنون میشم سریعتر منو یه کمکی کنین به یه نتیجه ای برسم چون زیاد وقت ندارم

---------- نوشته در 02:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:14 AM ارسال شده بود ----------

شما دوست عزیز شرمنده فارسی لطفا تایپ کنین و بعد از اون هم داتک بله خوبه توی اون منطقه ولی اگر میتونین وایرلس بگیرین.
مرسی .... شرمنده من فارسی تایپ کردنم داغانه بعدشم به زور یه فارسی تایپ کردم

من قبلا art 3 شاتل ذاشتم که نیاز به توضیح نیست دیگه الان میخام عوضش کنم تو منطقه مخابراتی دستغیب (تجریش ) هستم یه جا با پینگ خوب بیشتر واسه بازی rift میخوام یکی به من معرفی کنه ممنون میشم سریعتر منو یه کمکی کنین به یه نتیجه ای برسم چون زیاد وقت ندارم

---------- نوشته در 02:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:14 AM ارسال شده بود ----------

مرسی .... شرمنده من فارسی تایپ کردنم داغانه بعدشم به زور یه فارسی تایپ کردم

لازم نبود همون دوباره فارسی تایپ کنی حالا :d ولی قوانین سایت هست دیگه ولی داتک کیفیت خوبی داره مخصوصا که mmo هم میخوای بازی کنی حتما نت خوب میخوای اما گفتم اگر میتونی وایرلس بگیر راستی شهراد هم خوبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or