دوستان دانلود همزمان چند فایل رو هم امتحان کنند ! چون من با دانلود 5-6 تا فایل بطور همزمان (تازه اونم با HTTPS ، چون سرعتم رو افزایش میده !!!! ، بدون HTTPS بالای 70 نمیره اما با اون تا 217 میره !) میتونم با همین سرعت 217 کیلوبایت در مجموع دانلود کنم ، که اینم du meter بهم آمار داده از خودم در نمیارم (دانلود شبانه رو میگم)
کارت دانشجویی و... همه کشکه. یکی از رفقا میخواست بگیره گفت با کارت دانشجویی فقط 256 میتونی بگیری. من یارو تو شرکت بود برام 1 مگ داره راه اندازی میکنه بدون مراجعه حضوری و مدرک و سوسول بازیه اضافه
دلت رو به پینگ و خابرات سرویس های شهرستان خوش نکن , مخابرات تهران اینترنتش کلا ضعیف تر از شهرستان های دیگست , از یه چند نفر که تهران مخابرات دارن تست بگیر بعد اقدام کن
من پارسال از این شرکت سرویس گرفتم سرعتش زیر 250 نمیومد همیشه دورور 300 بود الان شده 220 چیکارش کنم!!!!!!!!!!!!
پارسال با اسپید تست، تست میگرفتم نشون میداد Download speed : 2.5 Mbps ولی الان شده 1.8
جدیدا سرعت صفححه واکردن هم خراب شده نمیدونم چیکار کنم
اگه بخواد اینطوری ادامه بده تا سال بعد دیگه نمیشه تحملش کرد!!!!
(من الان این پست رو دادم شما شروع میکنید به فحش دادن به این شرکت! لطفا اگه میخواید از این حرفا بزنید پست ندید) یا عین آدم دلیلشو بگید یا اگه نمیدونید بیخیال.