بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یکی از مدافعین قبلی شاتل حالا بازم کیفیت میاد پایین جای نگرانی نیست در کل جزو سیاست های کاری شاتل هست
:دی :دی :دی
پسر عمومم داره والا مال من این شکلی شده فقط
یا مثلا Dude هم داره سرعتش 2 برابر منه با این که سرویسش با من یکیه:|:|:|
ما ایرانیا چقدر بدبختیم بین یک مشت دزد زندگی میکنیم

:دی :دی :دی
پسر عمومم داره والا مال من این شکلی شده فقط
یا مثلا Dude هم داره سرعتش 2 برابر منه با این که سرویسش با من یکیه:|:|:|
ما ایرانیا چقدر بدبختیم بین یک مشت دزد زندگی میکنیم

این مشکل گریبان همه رو میگیره تو شاتل این شاتل به کارکنان خودش هم رحم نمیکنه دیگه یوزر ها رو بیخیال البته راه های حال گیری از شاتل هست:d

سرویس 4 مگابیت ماکسنت:
2091952512.png

http://www.speedtest.net/result/2091952512.png

اینم سرویس من

2مگ مخابرات
معمولا مخابرات پینگ خوبی داره ولی این طور که بچه ها میگن توی تهران محدودیت سرعت داره!

از مخابرات این سرعت رو چه طوری و به چه قیمتی گرفتی ؟کارت دانشجویی و یه اشتغال به تحصیل برای 2 مگ کفایت می کنه؟
حالا کی می خواد دور بزنه !

داوود چه سرویسی داری ؟!

128 صبانت. دانلود روزانه 250. پینگ بین 200-270 ولی یه زمانی رو 130 بود. دانلود شبانه در حال حاضر 30.

دوستان دانلود همزمان چند فایل رو هم امتحان کنند ! چون من با دانلود 5-6 تا فایل بطور همزمان (تازه اونم با HTTPS ، چون سرعتم رو افزایش میده !!!! ، بدون HTTPS بالای 70 نمیره اما با اون تا 217 میره !) میتونم با همین سرعت 217 کیلوبایت در مجموع دانلود کنم ، که اینم du meter بهم آمار داده از خودم در نمیارم (دانلود شبانه رو میگم)

از مخابرات این سرعت رو چه طوری و به چه قیمتی گرفتی ؟کارت دانشجویی و یه اشتغال به تحصیل برای 2 مگ کفایت می کنه؟
.

کارت دانشجویی و... همه کشکه. یکی از رفقا میخواست بگیره گفت با کارت دانشجویی فقط 256 میتونی بگیری. من یارو تو شرکت بود برام 1 مگ داره راه اندازی میکنه بدون مراجعه حضوری و مدرک و سوسول بازیه اضافه

این شرکت pap نیست پس در نتیجه از یه شرکت دیگه اینترنت خریده و میفروشه! و این کلاه برداری نیست!

........

پس قاعدتا پینگش باید بهتر از حود سرویس های عصر تلکام باشه ؟ اینترنت خریده منظورت اینکه پهنای باند خریده دیگه ؟

منم فردا میرم از مخابرات 4 مگ میگیرم

( روشش بماند ) !

دلت رو به پینگ و خابرات سرویس های شهرستان خوش نکن , مخابرات تهران اینترنتش کلا ضعیف تر از شهرستان های دیگست , از یه چند نفر که تهران مخابرات دارن تست بگیر بعد اقدام کن ;)

آقا چرا این شاتل اینطوریه؟

من پارسال از این شرکت سرویس گرفتم سرعتش زیر 250 نمیومد همیشه دورور 300 بود الان شده 220 چیکارش کنم!!!!!!!!!!!!
پارسال با اسپید تست، تست میگرفتم نشون میداد Download speed : 2.5 Mbps ولی الان شده 1.8
جدیدا سرعت صفححه واکردن هم خراب شده نمیدونم چیکار کنم
اگه بخواد اینطوری ادامه بده تا سال بعد دیگه نمیشه تحملش کرد!!!!
(من الان این پست رو دادم شما شروع میکنید به فحش دادن به این شرکت! لطفا اگه میخواید از این حرفا بزنید پست ندید:|) یا عین آدم دلیلشو بگید یا اگه نمیدونید بیخیال.

سرویست چیه ؟

4 مگ ماهی 10 تومن که چیزی نیست حالا بد بود یه کاریش می کنم !

لول !

راستی دوستان 2 سوال !

یک برای خرید ADSL از مخابرات باید چی بهشون بدیو

2 . فاکس بیشتر تاثیر می ذاره روی پینگ یا چیز پی ان ؟! ( روی کم شدن و بهتر شدن پینگ ) ( کسی جای مطمئنی سراغ داره بگه )

4 مگ ماهی 10 تومن که چیزی نیست حالا بد بود یه کاریش می کنم !

لول !

راستی دوستان 2 سوال !

یک برای خرید ADSL از مخابرات باید چی بهشون بدیو

2 . فاکس بیشتر تاثیر می ذاره روی پینگ یا چیز پی ان ؟! ( روی کم شدن و بهتر شدن پینگ ) ( کسی جای مطمئنی سراغ داره بگه )
دوست عزیز https خیلی سرعتش از فاکس و چیز پی ان بهتره اگر چیز پی ان یا https خواستی پ.خ بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or