بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ایران در شاخص‌های ارتباطی رتبه پایینی دارد

تلنا:عضو حقیقی شورایعالی فضای مجازی با انتقاد از پایین بودن رتبه ایران در اکثر شاخص های ارتباطی و عدم دسترسی کافی به پهنای باند اینترنت، تاکید کرد: شورایعالی فضای مجازی می تواند این مشکلات را رفع کند. به گزارش خبرنگار تلنا، حجت الاسلام حمید شهریاری امروز در سومین جشنواره ارزیابی وبگاههای حاکمیتی به تشریح علل تاسیس شورایعالی فضای مجازی و نقاط قوت و ضعف فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور پرداخت و اظهار داشت: سیاست گذاری در حوزه فاوا باید در بالاترین مقام تصمیم گیری کشور انجام شود. شهریاری با اشاره به نقاط ضعفی که منجر به شکل گیری شورایعالی فضای مجازی فراتر از سه قوه شد گفت: یکی از مشکلات این بود که حدود 8 شورا و نهاد برای تصمیم گیری در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایجاد شده بود و به صورت همزمان نیز این نهادهای قانونی سیاستگذاری هایی را در این زمینه انجام می دادند . وی حضور شورایعالی انفورماتیک، شورایعالی اطلاع رسانی، شورایعالی فناوری اطلاعات، شورایعالی عتف، شورای افتا و کارگروه فاوا به عنوان شوراهای قانونی سیاستگذار در این بخش و تعارضات قانونی موجود خاطرنشان کرد: اغلب این نهادها در نتیجه نزاع های دولتی ایجاد شدند که در نهایت منجر به این شد همپوشانی گریبانگیر قوانین مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات شود. شهریاری با اشاره به نقاط ضعف حاکم بر فضای فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور فقدان دسترسی به اطلاعات و محتوای پاک و نبود پهنای باند کافی را از جمله این نقاط ضعف دانست و گفت: مشکلات فعلی اینترنت به دلیل نبود محتوای کافی و نیز نبود پهنای باند مناسب گریبان ما را گرفته است که در این راستا لزوم راه اندازی شبکه ملی اطلاعات احساس می شود. وی با تاکید براینکه با اینترنت مخالف نیستیم بلکه با فحشا و فساد مخالف هستیم، افزود:فقدان مرجع استاندارد و ناهماهنگی مقررات و همپوشانی و تعارضات سازمانی و مراکز داده از دیگر نقاط ضعفی است که پیش بینی می شود با حضور شورایعالی فضای مجازی حل و فصل شود. دبیر شورایعالی اطلاع رسانی با تاکید بر ضعف شدید ایران در مراجع بین المللی و از دست دادن فرصت استقرار ثبت سرورهای خاورمیانه در ایران تصریح کرد: پایین بودن رتبه ایران در اکثر شاخص های بین المللی و نیز فقدان شاخص و نرم افزار پالایش محتوا از دیگر مواردی است که باید در این عرصه رفع شود. وی ادامه داد: تمامی کشورها در دنیا سیستم پالایش دارند و این موضوع جزء اولویتهای هر کشور محسوب می شود اما در کشور ما به دلیل نبود نرم افزار بومی پالایش محتوا با مشکلات بسیاری در این عرصه مواجه هستیم. وی نرخ دسترسی ایرانی‌ها به اینترنت را 46 درصد عنوان کرد و گفت: با راهکارهای شورایعالی فضای مجازی ظرف 3 ماه آینده شاهد تحولات بسیار چشمگیر در این حوزه خواهیم بود.

:^o

تلنا:عضو حقیقی شورایعالی فضای مجازی با انتقاد از پایین بودن رتبه ایران در اکثر شاخص های ارتباطی و عدم دسترسی کافی به پهنای باند اینترنت، تاکید کرد: شورایعالی فضای مجازی می تواند این مشکلات را رفع کند. به گزارش خبرنگار تلنا، حجت الاسلام حمید شهریاری امروز در سومین جشنواره ارزیابی وبگاههای حاکمیتی به تشریح علل تاسیس شورایعالی فضای مجازی و نقاط قوت و ضعف فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور پرداخت و اظهار داشت: سیاست گذاری در حوزه فاوا باید در بالاترین مقام تصمیم گیری کشور انجام شود. شهریاری با اشاره به نقاط ضعفی که منجر به شکل گیری شورایعالی فضای مجازی فراتر از سه قوه شد گفت: یکی از مشکلات این بود که حدود 8 شورا و نهاد برای تصمیم گیری در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایجاد شده بود و به صورت همزمان نیز این نهادهای قانونی سیاستگذاری هایی را در این زمینه انجام می دادند . وی حضور شورایعالی انفورماتیک، شورایعالی اطلاع رسانی، شورایعالی فناوری اطلاعات، شورایعالی عتف، شورای افتا و کارگروه فاوا به عنوان شوراهای قانونی سیاستگذار در این بخش و تعارضات قانونی موجود خاطرنشان کرد: اغلب این نهادها در نتیجه نزاع های دولتی ایجاد شدند که در نهایت منجر به این شد همپوشانی گریبانگیر قوانین مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات شود. شهریاری با اشاره به نقاط ضعف حاکم بر فضای فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور فقدان دسترسی به اطلاعات و محتوای پاک و نبود پهنای باند کافی را از جمله این نقاط ضعف دانست و گفت: مشکلات فعلی اینترنت به دلیل نبود محتوای کافی و نیز نبود پهنای باند مناسب گریبان ما را گرفته است که در این راستا لزوم راه اندازی شبکه ملی اطلاعات احساس می شود. وی با تاکید براینکه با اینترنت مخالف نیستیم بلکه با فحشا و فساد مخالف هستیم، افزود:فقدان مرجع استاندارد و ناهماهنگی مقررات و همپوشانی و تعارضات سازمانی و مراکز داده از دیگر نقاط ضعفی است که پیش بینی می شود با حضور شورایعالی فضای مجازی حل و فصل شود. دبیر شورایعالی اطلاع رسانی با تاکید بر ضعف شدید ایران در مراجع بین المللی و از دست دادن فرصت استقرار ثبت سرورهای خاورمیانه در ایران تصریح کرد: پایین بودن رتبه ایران در اکثر شاخص های بین المللی و نیز فقدان شاخص و نرم افزار پالایش محتوا از دیگر مواردی است که باید در این عرصه رفع شود. وی ادامه داد: تمامی کشورها در دنیا سیستم پالایش دارند و این موضوع جزء اولویتهای هر کشور محسوب می شود اما در کشور ما به دلیل نبود نرم افزار بومی پالایش محتوا با مشکلات بسیاری در این عرصه مواجه هستیم. وی نرخ دسترسی ایرانی‌ها به اینترنت را 46 درصد عنوان کرد و گفت: با راهکارهای شورایعالی فضای مجازی ظرف 3 ماه آینده شاهد تحولات بسیار چشمگیر در این حوزه خواهیم بود.

:^o
خدا کنه

n00022777-b.jpg

حمید شهریاری، دبیر شورای عالی اطلاع‌رسانی و عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی

عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی ساز و کار سیستم *****ینگ سایت‌های اینترنتی در ایران را ناکافی و ناکارآمد دانست و گفت: شورای عالی فضای مجازی برای امر *****ینگ سایت‌های اینترنتی در کشور برنامه‌هایی در دست انجام دارد.

به گزارش ایتنا از مهر، حمید شهریاری با بیان اینکه ساز و کار فعلی *****ینگ در کشور ما منطقی نبوده و حتی ناکارآمد و ناکافی است، اظهار داشت: هم‌اکنون و از سوی وزارت ارتباطات سیستمی در حال شکل‌گیری است که مشکلات فعلی نرم‌افزار *****ینگ را رفع کند.

دبیر شورای عالی اطلاع رسانی با بیان اینکه این دبیرخانه نیز اقداماتی در زمینه *****ینگ انجام داده است، ادامه داد: در این راستا *****ینگ در ۳ رتبه تقسیم بندی شده است که به نظر می‌رسد اولویت نخست، اجرای آن توسط خانواده‌ها در منازل باشد؛ براین اساس نرم‌افزار *****ینگ خانگی و یا همان نرم افزار نظارت والدین بر رفتار کودکان تولید و راه‌اندازی شد.

...
:|
به به به
تبریک میگم به تمامی ایرانیا بخطر اینکه هر روز داریم در صنعت ژیلترینگ پیشرفت میکنیم و همین خودش افتخاری واسه کشور>:d<
ای باو پس یک تبریک و تشکر به مسئولان بدهکار شدیم :دی
خارجیا نمیتونم با اون اینترنت ... شون که اینقدر داغونه به پای اینترنت ما برسند که اینقدر سیستم ژیلترینگش پیشرفتس:|

مسعود !!! عجب پینگی پسر !!! کدوم ISP؟!

پرابلم نوب؟
مهاباد ماکسنت.

---------- نوشته در 03:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:03 PM ارسال شده بود ----------

[h=2]قفل شدن مشتری ADSL ؛ محدود شدن رقابت ، زیان کاربر[/h]
تلنا:این روزها کسانی که به استفاده از اینترنت پرسرعت عادت نموده‌اند آنچنان به آن وابسته شده‌اند که تحمل ساعاتی قطعی یا نبود اینترنت برای آنها بسیار مشکل به نظر می‌آید. این موضوع البته برای شرکت‌های ارایه‌دهنده سرویس اینترنت پرسرعت می‌تواند مشکل زا بوده و در صورت قطع سرویس نارضایتی برای مشتری ایجاد کند، اما این وابستگی برای شرکت‌های ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت مزیتی مهم محسوب می‌شود چرا که بسیار پیش می‌آید که شما به عنوان یک کاربر از سرویس دهنده اینترنت خود راضی نیستید ولی در عین حال توان تغییر سرویس دهنده خود را ندارید. چرا که می‌دانید قطع شدن و خارج شدن از رانژه یک شرکت و وصل شدن دوباره به شرکتی دیگر در بهترین حالت زمانی نزدیک به یک هفته طول خواهد کشید و این زمان طولانی عملاً شما را از تصمیم تعویض سرویس دهنده خود منصرف می‌نماید. اخیراً شنیده شده است که در استان تهران قرار است که جابجایی مشتریان بین شرکت‌ها ظرف مدت 24 ساعت انجام گیرد که با این اتفاق می‌توان امیدوار بود که انگیزه برای بهبود خدمات به مشتریان از سوی شرکت‌های ارایه دهنده سرویس ADSL افزایش یابد و منجر به رقابتی شدن فضا گردد.
البته فناوری‌های جدید این امکان را فراهم می‌سازد تا کاربر در لحظه بتواند تنها با تغییر یک کد شرکت سرویس دهنده خود را تغییر دهد که چنین امری به مراتب رضایتمندی بالاتر و فضای رقابتی بیشتری را در بازار ADSL فراهم می‌نماید.

اگر اجرا بشه وای به حال شاتل! :دی

آقا ما با پینگ شاتل مشکل نداریم
همین قانون مسخره ی Share رو برداره کافیه

الان اینطوری شده مثلا باید 3 روز دانلود کنم 2-3 روز دانلود نکنم تا یک وقتی شیر نشه.
البته میشه هر دفعه که سرعت رفت پایین فرتو فرت ایمیل بدم تا درست کنه ولی ...

ما هنوز معنی اینترنت واقعی رو درک نکردیم
اینترنت نامحدود با سرعت 15-30 مگابایت!!! و پینگ زیر 7 با تهران:دی

اخیراً شنیده شده است که در استان تهران قرار است که جابجایی مشتریان بین شرکت‌ها ظرف مدت 24 ساعت انجام گیرد که با این اتفاق می‌توان امیدوار بود که انگیزه برای بهبود خدمات به مشتریان از سوی شرکت‌های ارایه دهنده سرویس ADSL افزایش یابد و منجر به رقابتی شدن فضا گردد.
البته فناوری‌های جدید این امکان را فراهم می‌سازد تا کاربر در لحظه بتواند تنها با تغییر یک کد شرکت سرویس دهنده خود را تغییر دهد که چنین امری به مراتب رضایتمندی بالاتر و فضای رقابتی بیشتری را در بازار ADSL فراهم می‌نماید.

فعلا که من دو هفته ای هست درخواست ADSL دادم...هنوز رانژه نشده...تماسم گرفتم ،میگن یکم دیگه صبر کنید وصل میشه...
تصور جابجایی 24 ساعته مثل جوک میمونه

همشون دروغ میگن...
دروغ
دروغ
دروغ.....:^o:^o:^o

فعلا که من دو هفته ای هست درخواست ADSL دادم...هنوز رانژه نشده...تماسم گرفتم ،میگن یکم دیگه صبر کنید وصل میشه...
تصور جابجایی 24 ساعته مثل جوک میمونه

همشون دروغ میگن...
دروغ
دروغ
دروغ.....:^o:^o:^o
مال من یک هفته طول کشید!
سی بار زنگ زدم:دی

آقا چرا شاتل اینطوریه؟!!؟

من سرویسم eco-128-3 هست دوستم (dude) سرویسش eco-128-1 اما اون سرعت دانلود 520 کیلوبایت بر ثانیه میگیره من 250 !!!!!!!!!!!
این دو سرویس با هم اینقدر فرق دارن؟؟!؟!؟؟

آقا یکی دلیلشو بگه!!!
اینم عکساش برای 128 سرعت دانلود 520 یکم زیاد نیست؟؟؟ چطوری مال من اینقدر نیست با اینکه هر دومون توی مشهدیم!!

آقا چرا شاتل اینطوریه؟!!؟

من سرویسم eco-128-3 هست دوستم (dude) سرویسش eco-128-1 اما اون سرعت دانلود 520 کیلوبایت بر ثانیه میگیره من 250 !!!!!!!!!!!
این دو سرویس با هم اینقدر فرق دارن؟؟!؟!؟؟

آقا یکی دلیلشو بگه!!!
اینم عکساش برای 128 سرعت دانلود 520 یکم زیاد نیست؟؟؟ چطوری مال من اینقدر نیست با اینکه هر دومون توی مشهدیم!!

ناراحتی الان؟ :|

دوستان توجه کنن که هر مرکز مخابراتی شلوغی یا خلوتی خاص خودشو داره . مثلا تو اراک که من هستم مرکز اصلی( Core ) مرکز شهیدعلیزاده هست که حداقل 4 روز برای رانژه زمان میبره اما یه مرکز داریم مثل مالک اشتر یا شهید رضایی که در خواست رانژه رو برفستی 1 ساعته یا کمتر آماده هست...!!!!
نتیجه اخلاقی : ما رکورد زیر 1 ساعت رو زدیم 24 ساعت که سهله:d

سلام .. دوستان گل یه سوالی داشتم .. من الان از یه شرکتی اینترنت میگرم .. اگه بخوام شرکتم رو عوض کنم باید به این سرویسی که الان ازش سرویس میگیرم بگم خطم رو تخلیه کنه؟ ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or