بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

250 مگه کمه ؟ واسه تو که 128 داری زیاد هم هست .
ماله دوستتم که مشکل داره یا سرویس اشتباهی بهش دادن که 520 کیلو بایت میگیره

---------- نوشته در 11:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:39 PM ارسال شده بود ----------

پس منی که 256 دارم باید 1 مگ دانلود بگیرم اگه اینطوری باشه دیگه !
نه شاتل تو مشهد اینطوری سروریس میده
مثلا خونه یکی از اقوام هم که رفته بودیم یادمه یک اسپید تست گرفتم 3.5 mbps نشون میداد ولی مال من 1.5-2 mbps هست

اون Dude هم که سرعتش 520 هست طبیعیه از خود شاتل پرسیدم میگه سرعت شما بستگی به شرایطمخابرات منطقه داره مال شما بد تر از مال اوناست بخاطر همین شما 250-300 تا سرعت میگیرید اونا 500 تا

حیف شد تو کف 520 تا بودم:دی
خداییش هر چی شاتل بد باشه سرعتش توی مشهد که عالیه

سلام
شرکت صبانت اکانت مهمان (شبانه) رو حذف کرده و باید از این به بعد با اکانت خودمون ساعات رایگان رو متصل بشیم و از رایگان استفده کنیم
دوستانی که صبانت استفاده میکنن، احتمال محاسبه اشتباه و کسر حجم دانلود (تو ساعات رایگان) وجود داره ؟!

مخابرات خداست ! دو هفته سرعتم رو 230 بود ! من 128 نامحدود دارم سرعتم باید 30 باشه اینجا !
چند روز بعدش دیدم سرعت رو 120 ـه ، دوتا دانلود گذاشتم دیدم هر دوتاش شد 120 :| الان سرعتم 50 60 ـه چهار پنج ها دانلود میزارم هرکدوم 40 50 میشه :دی:دی

مخابرات خداست ! دو هفته سرعتم رو 230 بود ! من 128 نامحدود دارم سرعتم باید 30 باشه اینجا !
چند روز بعدش دیدم سرعت رو 120 ـه ، دوتا دانلود گذاشتم دیدم هر دوتاش شد 120 :| الان سرعتم 50 60 ـه چهار پنج ها دانلود میزارم هرکدوم 40 50 میشه :دی:دی

قاط زده برات در حد خدا :دی

صبانت هم داغون شد
الان دارم از شبانه استفاده میکنم
سرعت دانلود 25 کیلو بایت آخرش داره میگیره
دوستان یه شرکت خوب معرفی کنید
من تهرانم.
آنلاین هم نمیزنم

بهترین سرویس نامحدود توی تهران از نظر پینگ رو میشه بگید

بهترین سرویس نامحدود توی تهران از نظر سرعت دانلود هم همینطور

موفق باشید !

یکی به ما معرفی کنه ما محدود داریم سریعا شارژش تموم میشه ! .. خیلی اذیت می کنه

با تشکر ...

اون عجیب نسیت که چند تا رو هم بزاری سرعتت نیاد پایین
ولی این عجیبه که از نامحدود اینقدر میگیری
به احتمال زیاد تا چند روز دیگه درستش میکنن:دی

مال شاتل هم بعضی مواقعا تو ساعات رایگان اینطوری میشد 7 تا رو هم میزاشتم با سرعت 30-40 اینا :دی
روهم میشد سرعت 280 :دی

---------- نوشته در 07:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:50 AM ارسال شده بود ----------

یکی به ما معرفی کنه ما محدود داریم سریعا شارژش تموم میشه ! .. خیلی اذیت می کنه

با تشکر ...
معلوم نیست چی کار میکنی:دی
مثلا diablo III میاد میگی اوه اوه بزنم دانلود کنم در جا:دی
تموم میشه دیگه:دی

بچه ها کسی میدونه این پارس انلاین چش شده؟:d:d
دیشب سرعت دانلود فیکس رو 230 بود!!!!!!!
4 گیگ دانلود کردم
jy5xw8xk0rl2jc937v5.png

اولین بار تو این 2 سال از پارس انلاین راضیم
امیدورام ادامه داشته باشه

128 ناحدود وایرلس ..این سرویس کلا قاطیه ...حالت سینوسی داره تو 20 ثانبه رو 30 دانلود داره سریع میره رو 300 تا 500 برای 20 ثانیه و همین منوال دانلود میکنه..تو اون مدت سرعت بالا اینقدر دانلود میکنه که که سرعت 30 اهمیتی نداره اینگار سرویس 2 یا3 مگ نا محدود دارم.....خیلی خوبه:d
2046417451.png

این یکی 512 محدود 20 گیگ adsl، هم فیکس همیشه رو 240 دانلود داره..
2066035547.png

میبینم سرعت ها به طرز خودجوشی بالا رفته :دی دیشب سرعت منم بسی بالاتر از حد نرمالش بود :دی
اره خیلی جالبه
امیدوارم بصورت خودجوش پایین نیاد دوباره:d
نامردا حداقل بزارین Mass effect 2 رو دانلود کنم بعد سرعتارو بیارین پایین:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or