بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان یکی از رفقا گفته دو-سه شب از دانلود رایگان شاتل استفاده نکنم سرعتش برمی گرده به همون 250 ... حقیقت داره !؟ :دی
نه حقیقت نداره

مال من که اینطوریه:

معمولی: 60-70

بعد از دانلود زیاد: از ساعت 1 تا 3 (5-10 کیلوبایت) 3 تا 8 (250-300)

و بعد از دانلود بیشتر از این: سرعت از ساعت 1 تا 8 (5-10 کیلوبایت)

و بعد باید ایمیل داد تا ردیفش کنن
که معمولا بعد از 2 ساعت مشکل SHARE شدن حل میشه

راه‌اندازی کابل اختصاصی ارتباطی بین ایران و روسیه

تلنا:دو پروژه راه‌اندازی یک کابل مستقیم و اختصاصی بین ایران و روسیه و کابل بمبئی – چابهار – جاسک راه‌اندازی می‌شود.​
به گزارش خبرنگار تلنا، احمد ****گ‌نیا عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت در همایش ترانزیت پهنای باند بین‌الملل از راه‌اندازی یک کابل مستقیم و اختصاصی بین ایران و روسیه در آینده نزدیک خبر داد.​
عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت افزود: این شرکت دو پروژه جدید در دستور کار دارد که یکی از آنها راه‌اندازی یک کابل مستقیم و اختصاصی بین ایران و روسیه است.​
وی افزود:پروژه دیگر شرکت در کنسرسیومی برای راه‌اندازی کابلی از سنگاپور تا عمان است که این کابل در هند و ایران لندینگ پوینت (درگاه بین‌المللی) خواهد داشت.​
عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به راه‌اندازی کابل مستقیم از عمان توسط شرکت ارتباطات زیرساخت در آینده نزدیک گفت:قرارداد راه‌اندازی این شبکه نهایی شده که در صورت تامین تجهیزات به زودی راه‌اندازی می‌شود و تا آن زمان شرکت ارتباطات زیر ساخت از فیبر دریایی شرکت پیشگامان استفاده کرده و در صورت راه‌اندازی فیبرعمان نیز این شبکه نقش پشتیبانی کننده را ایفا خواهد کرد.
وی افزود: در گذشته با قطع شدن کابل اینترنت جاسک- فجیره کشور به مشکل برمی‌خورد و اتکاء به تنها یک کابل، باعث می‌شد که فروشندگان خارجی اینترنت، قیمت‌های بالایی پیشنهاد کنند.​
وی گفت: برای حل این مشکل تعداد درگاه‌های دریافت اینترنت را زیاد کردیم و ظرف چند سال گذشته با ایجاد رقابت توانستیم قیمت‌های خرید پهنای باند را به شدت پایین بیاوریم.
عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت تصریح کرد: هم اکنون زیرساخت اینترنت را از گروه پیشگامان ارزانتر خریده و این مسئله درست است.
وی توضیح داد: این کاهش قیمت به این دلیل است که شرکتی که در جنوب برای فروش پهنای باند فعالیت می‌کرد با ورود گروه ایرانی پیشگامان، به شدت قیمت را پایین آورد به حدی که قیمت‌ها نسبت به سال گذشته نصف شد.
وی ادامه داد: به همین دلیل گروه پیشگامان نیز قیمت را به نحوی تنظیم کرد که از قیمت‌های خارجی پایین‌تر باشد و شرکت زیرساخت بتواند از پیشگامان خرید کند.​
وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: از ابتدای سال 91، حدود 20 درصد دوم تخفیف را در قیمت اینترنت به توزیع‌کنندگان کاهش دادیم که در مجموع ظرف یک سال گذشته قیمت پهنای باند شرکت‌های توزیع‌کننده اینترنت 40 درصد کاهش یافته است.
****گ‌نیا با بیان اینکه قیمت پهنای باند 10 درصد از هزینه‌های اینترنت کاربر است، گفت: برای کاهش اینترنت کاربر نهایی شرکت‌های توزیع‌کننده باید در هزینه‌شان تجدیدنظر کنند.

وایفای منزل :دی

289837191.png

http://speedtest.net/iphone/289837191.png

واسه من که پینگم 2 برابر شده 3 روزه . سرعتمم شبا میشه 5 کیلوبایت . نمیدونم چقدر سرعتها نوسان داره نه به اون موقعی که سرعتم 400 بود نه به الان که ب زور 70ــه

دوستان ISP عصر انتقال داده ها ( عصر تلکام ) خوبه؟! من می خوام ISP عوض کنم تهرانم هستم !! بعضیا می گن برم صبانت !! ولی سایت وزارت ارتباطات می گه که عصر تلکام از همه بهتره !!

دوستان ISP عصر انتقال داده ها ( عصر تلکام ) خوبه؟! من می خوام ISP عوض کنم تهرانم هستم !! بعضیا می گن برم صبانت !! ولی سایت وزارت ارتباطات می گه که عصر تلکام از همه بهتره !!

دارم از نظر سرعت دانلود خوبه پینگش هم روی 150 ـه ! بد نیست ولی محدودش خیلی حجم می خورده

-

دوستان اینجا کسی نامحدود خوب سراغ نداره یا داشته باشه ؟!

دیشب وقتی اینترنت من از ایران خارج میشد مترکید . همش تایم اوت و پینگ بالا . سرعت دانلود 3 کیلوبایت . خاموش کردم رفتم خوابیدم . شما رفتین فضا ؟ :d
دیشب کلا سرعت و پینگا اکثرا تغییر کرده بوده من متوسط پینگم رو 160 -170 هست دیشب رفت رو 120 کفم برید اما امروز دوباره برگشت سر جاش انگار پشیمون شدن :|

ولی سرعت ما به طرز خودجوشی اومده پایین.
قضیه 1: همیشه وقتی سرعت یه نفر میره بالا, سرعت یه نفر دیگه میاد پایین...
مسعود همیشه سرعتش بالا و پینگش خوبه . اون یه نفر یه کفه ترازو رو برده بالا و ما با تراکم 1 میلیون در سانتی متر مربع رفتیم پایین :| .

نه حقیقت نداره

مال من که اینطوریه:

معمولی: 60-70

بعد از دانلود زیاد: از ساعت 1 تا 3 (5-10 کیلوبایت) 3 تا 8 (250-300)

و بعد از دانلود بیشتر از این: سرعت از ساعت 1 تا 8 (5-10 کیلوبایت)

و بعد باید ایمیل داد تا ردیفش کنن
که معمولا بعد از 2 ساعت مشکل SHARE شدن حل میشه

مجید ایمیل زدم نگاه چی جواب داده :

همان*گونه که در قرارداد ارایه سرویس خدمات اینترنت پرسرعت شما منعکس شده است، این شرکت متعهد است طبق شرایط سرویس*های اشتراکی به شما سرویس ارایه دهد. طبق آخرین مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (مصوبه جلسه شماره 49 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی)، ضریب اشتراک برای سرویس*های ADSL ضریب 1 به 10 تعیین شده است. بر این اساس، این شرکت نیز سرویس*های اینترنت پرسرعت اشتراکی خود را بر اساس همین قوانین به مشتریان ارایه می*دهد. هر چند، سرویس ارایه شده از سوی شاتل به مراتب بهتر از شرایط اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات است.
بر این اساس، چنانچه قوانین حاکم بر سرویس های اشتراکی، با نیاز شما همخوانی ندارد یا تمایل دارید در تمام ساعات شبانه روز اعم از رایگان و غیررایگان سرعتی تضمین شده معادل سرعت اسمی سرویس خویش داشته باشید، میتوانید از سرویس*های اختصاصی این شرکت بهره گیرید.
در ساعات ترافیک رایگان که متعلق به تمامی کاربران می باشد انجام دانلود های پرحجم و پیوسته ترافیک شبکه را بالا برده و باعث ایجاد مشکل در کارکرد صحیح سرویس باقی مشترکین خواهد شد لذا مشتریکینی که این الگوی مصرف را دارند با یکدیگر به اشتراک گذاشته می شوند و این مورد باعث می شود که سرعت بین این مشترکین تقسیم شود و با همین سرعت دانلود و صفحه باز نمایید و باقی مشترکین باهم در خصوص این سوال که مقدار دانلود چقدر باشد این مقدار مشخص نیست ولی الگوی مصرفی شما در حال حاضر این گونه ارزیابی شده است و برای رفع آن با تغییر الگوی مصرف مشکل برطرف خواهد شد و سرویس شما با کاربران عادی به اشتراک گذاشته می شود.
همچنین به اطلاع می رسانیم در حال حاضر گروه شركت‌های شاتل اقدام به راه اندازی سیستمی جدید ,جهت رفع مشکلات اتصال به اینترنت نموده است .با استفاده از این برنامه شما می توانید به راحتی و بدون نیاز به تماس با پشتیبانی فنی شرکت شاتل دلایل عدم برقراری ارتباط با اینترنت را بر روی سرویس خود یافته و سپس با توجه به راهنمای ساده این نرم افزار مشکلات موجود را به راحتی برطرف نمایید.

=))

حالا به نظرت چند روز مصرف نکنم دانلود شبانه رو تاثیر داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or