بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نمردم از این پینگ ها هم گیرم اومد >:d< :

---------- نوشته در 11:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:50 PM ارسال شده بود ----------

آقا چرا شاتل اینطوریه؟!!؟

من سرویسم eco-128-3 هست دوستم (dude) سرویسش eco-128-1 اما اون سرعت دانلود 520 کیلوبایت بر ثانیه میگیره من 250 !!!!!!!!!!!
این دو سرویس با هم اینقدر فرق دارن؟؟!؟!؟؟

آقا یکی دلیلشو بگه!!!
اینم عکساش برای 128 سرعت دانلود 520 یکم زیاد نیست؟؟؟ چطوری مال من اینقدر نیست با اینکه هر دومون توی مشهدیم!!

شرط مبیدنم با بعضی جاها این سرعت رو داری . مثل خودمی . الان برو از سایت کینگردانلود یه فایل بزار دانلود بشه سرعتش بیشتر از 200 تا نمیره . البته نمیدونم اونا سرعت دانلود رو محدود کردن یا کلا ... . جدیدا ISP ها سرعت ها رو کشیدن بالا . شبانه هم بدک نیست .

من سرویسم eco-128-3 هست دوستم (dude) سرویسش eco-128-1 اما اون سرعت دانلود 520 کیلوبایت بر ثانیه میگیره من 250 !!!!!!!!!!!

آقا یکی دلیلشو بگه!!!
اینم عکساش برای 128 سرعت دانلود 520 یکم زیاد نیست؟؟؟ چطوری مال من اینقدر نیست با اینکه هر دومون توی مشهدیم!!

مال تو هم زیاده . من 256 دارم حد اکثر 200 تا بهم میده .
داستان شما چطوریه ؟
واسه من کمه یا واسه تو که 250 میگیری زیاده ؟
اصلا دوستان سرعت ایده آل یک سرویس 256 با ترافیک محدود چقدره ؟

---------- نوشته در 01:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:40 AM ارسال شده بود ----------

ولی یه چیز دیگه هم هست ، شاتل پینگ رو فدای سرعت کرده . درست میگم ؟

مال تو هم زیاده . من 256 دارم حد اکثر 200 تا بهم میده .
داستان شما چطوریه ؟
واسه من کمه یا واسه تو که 250 میگیری زیاده ؟
اصلا دوستان سرعت ایده آل یک سرویس 256 با ترافیک محدود چقدره ؟

---------- نوشته در 01:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:40 AM ارسال شده بود ----------

ولی یه چیز دیگه هم هست ، شاتل پینگ رو فدای سرعت کرده . درست میگم ؟
یک جورایی آره
پینگش بده ولی سرعتش عالیه خداییش ولی دانلود در ساعات رایگانشم یک قانونایی داره که حالت بد میشه مثلا نوشته دانلود در ساعات رایگان به صورت مستمر بعث پایین آمدن سرعت میشود(حداکثر استفاده هر شب)
ولی سرعتش خوبه هم شب و هم روز عالیه تازه مال من تو ساعات رایگان هم 250 میشد که قضیش طولانیه

سلام .. دوستان گل یه سوالی داشتم .. من الان از یه شرکتی اینترنت میگرم .. اگه بخوام شرکتم رو عوض کنم باید به این سرویسی که الان ازش سرویس میگیرم بگم خطم رو تخلیه کنه؟ ممنون

درخواست جمع آوری خط را می دهید و پس از برداشتن رانژه شرکت قبلی از روی خط می توانید درخواست دایری از شرکت دیگری را بدهید.

آقا یکی دلیلشو بگه!!!

سلام داداش من میخوام ترک شاتل کنم برم نوین نت!:dتعریف زیاد شنیدم ازش

دوستان این عادیه که من با برزیل پینگم 500 هست ؟! :|

تقریبا آره

---------- نوشته در 01:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 PM ارسال شده بود ----------

یک جورایی آره
پینگش بده ولی سرعتش عالیه خداییش ولی دانلود در ساعات رایگانشم یک قانونایی داره که حالت بد میشه مثلا نوشته دانلود در ساعات رایگان به صورت مستمر بعث پایین آمدن سرعت میشود(حداکثر استفاده هر شب)
ولی سرعتش خوبه هم شب و هم روز عالیه تازه مال من تو ساعات رایگان هم 250 میشد که قضیش طولانیه

چطوری آخه ؟ 250 ؟ بابا من دلم آب افتاده ! اینترنتتون چه سرعتایی داره .

گویا شاتل فهمیده سرعت دانلود شبانه اش خوب شده گند زده توی سرعت دانلود هامون ! :d
مال من که هرشب روال عادیشو میگزرونه 70 ـه و پس از Share شدن هم تا 250-300 تا هم میره و راحت میشه دانلود کرد
ایراد الکی از این آی اس پی بد بخت نگیرید دیگه

---------- نوشته در 05:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:19 PM ارسال شده بود ----------

سلام داداش من میخوام ترک شاتل کنم برم نوین نت!:dتعریف زیاد شنیدم ازش
والا میل خودته داداش
ولی بچه ها میگن پینگش بالای 300 ـه با خارج درد نمیخوره
ولی دیگه از هدایای 1 گیگ 1 گیگی شاتل خبری نیست:دی

---------- نوشته در 05:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:24 PM ارسال شده بود ----------

تقریبا آره

---------- نوشته در 01:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 PM ارسال شده بود ----------

چطوری آخه ؟ 250 ؟ بابا من دلم آب افتاده ! اینترنتتون چه سرعتایی داره .

باو من شاکیم تو میگی دلم آب افتاد؟
این dude همین سرویس من رو داره 520 تا میگیره چرا من همچین سرعتی نگیرم؟؟؟
الانم ایمیل دادم چرا اینطوریه هنوز جواب نداده واقعا که...)x

مال من که هرشب روال عادیشو میگزرونه 70 ـه و پس از Share شدن هم تا 250-300 تا هم میره و راحت میشه دانلود کرد

شما مشهد هستید. دوستان تعریف می کنند سرعت دانلود 128 شون تا 280 هم میرسه.
ما که اهوازیم سرعت دانلود اکو 256 مون به 250 میرسه روزانه و شبانه تا چند وقت پیش 70 بود ، یه هفته ای شد 250 و الان دو شب هست که شده 12 ...

اول استدلال رو قشنگ بشنو و شیرفهم شو ، بعداً بگو ایراد الکی نگیرید.

---------- نوشته در 05:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:19 PM ارسال شده بود ----------

والا میل خودته داداش
ولی بچه ها میگن پینگش بالای 300 ـه با خارج درد نمیخوره
ولی دیگه از هدایای 1 گیگ 1 گیگی شاتل خبری نیست:دی

---------- نوشته در 05:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:24 PM ارسال شده بود ----------

باو من شاکیم تو میگی دلم آب افتاد؟
این dude همین سرویس من رو داره 520 تا میگیره چرا من همچین سرعتی نگیرم؟؟؟
الانم ایمیل دادم چرا اینطوریه هنوز جواب نداده واقعا که...)x

250 مگه کمه ؟ واسه تو که 128 داری زیاد هم هست .
ماله دوستتم که مشکل داره یا سرویس اشتباهی بهش دادن که 520 کیلو بایت میگیره

---------- نوشته در 11:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:39 PM ارسال شده بود ----------

پس منی که 256 دارم باید 1 مگ دانلود بگیرم اگه اینطوری باشه دیگه !

دوستان این عادیه که من با برزیل پینگم 500 هست ؟! :|
تو ایران همه چی عادیه .
------------------
این پاتکت لاس دهن ـه ما رو سرویس کرد ( مخابرات ) . کلا چند وقته بعضی روزا عالیه . بعضی روزا فاجعه .
عجب کشور باحالی . تنوع ـو می بینین ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or