بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دقیقا رو چه حسابی این حرفو میزنید؟ شما یک کانکشن رو خریداری میکنید با یک سرعت معینه و هیچ ربطی به ترافیک خریداری شده توسطه شما نداره
حالا ممکنه یک شرکت لطف کنه وقتی شما نامحدود بگیری بهت بیشتر سرعت بده ولی هیچ ربطی این دو تا بهم ندارن

کاملا رو سرعت تاثیر داره ...

دوستان من الان از مخابرات کرمانشاه اینترنت میگیرم. این چند هفته ای هست که تعداد تایم اوت ها زیاد شده. پینگ همیشه روی 190 150 هست اما تایم اوت داره و نه میشه آنلاین بازی کرد و نه راحت صفحه باز کرد.
کسی جای خوبی رو میشناسه که من از اونجا اینترنت بگیرم ؟
اینترنتم هم 256 نامحدود با دانلود 32 هستش .
راستی بعضب وقتا هم درست میشه اما اکثر اوقات اینه وضعیتش .... :|

تنها شرکتی که نامحدود هاش ارزش خرید دارن شرکت ماکسنت هست که در غرب کشور فقط سرویس میده! 128 نامحدود رو 25 تا 40 کیلوبایت میده و 256 نامحدود 50 تا 65 کیلوبایت سرعت داره!
پرابلم نوب یوزرز؟
Why the hell you can play Online Games ? Noobz and their problems ? :d

دیدم یه چندتا از دوستان در مورد اینکه تفاوت پینگ در سرویس‌های نامحدود با حجمی متفاوت هست یا خیر بحث کردند که لازم دونستم بگم تفاوت این سرویس‌ها فقط در شیرینگ این سرویس‌ها و همچنین سرعت دریافت و یا ارسال می‌‌باشد که در اینترنت‌های حجمی با توجه به سیاست شرکت‌های ارائه کنند خدمات اینترنت تمایل دارند که پهنای باند کاربر را بالاتر از حد معمول سرویس می‌‌بندند تا کاربر زودتر حجم مصرفی خود را به اتمام برساند و حجم مجدد خریداری کنند.

از لحاظ پینگ تایم و همچنین اینگونه مورد هیچ تفاوتی‌ بین این دو سرویس‌ها وجود نداشته و ندارد.

دوستان یه سوال دارم ... برنامه ای برای محدود کردن سرعت دانلود و آپلود هر برنامه سراغ دارید که 100 % کار کنه؟!

NetLimiter Pro

ساز و کار *****ینگ ناکافی است، شورای فضای مجازی برنامه‌هایی برای این کار دارد

n00022777-b.jpg

حمید شهریاری، دبیر شورای عالی اطلاع‌رسانی و عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی

عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی ساز و کار سیستم *****ینگ سایت‌های اینترنتی در ایران را ناکافی و ناکارآمد دانست و گفت: شورای عالی فضای مجازی برای امر *****ینگ سایت‌های اینترنتی در کشور برنامه‌هایی در دست انجام دارد.

به گزارش ایتنا از مهر، حمید شهریاری با بیان اینکه ساز و کار فعلی *****ینگ در کشور ما منطقی نبوده و حتی ناکارآمد و ناکافی است، اظهار داشت: هم‌اکنون و از سوی وزارت ارتباطات سیستمی در حال شکل‌گیری است که مشکلات فعلی نرم‌افزار *****ینگ را رفع کند.

دبیر شورای عالی اطلاع رسانی با بیان اینکه این دبیرخانه نیز اقداماتی در زمینه *****ینگ انجام داده است، ادامه داد: در این راستا *****ینگ در ۳ رتبه تقسیم بندی شده است که به نظر می‌رسد اولویت نخست، اجرای آن توسط خانواده‌ها در منازل باشد؛ براین اساس نرم‌افزار *****ینگ خانگی و یا همان نرم افزار نظارت والدین بر رفتار کودکان تولید و راه‌اندازی شد.

شهریاری با تاکید براینکه در سطح حاکمیت نیز باید این اتفاقی رخ دهد و سیستم *****ینگ کارآمد‌تر شود، اضافه کرد: هم اکنون بخشی از این طرح عملیاتی توسط وزارت ارتباطات در حال شکل‌گیری است و بخشی دیگر نیز که مربوط به امور فرهنگی اجتماعی و اخلاقی می‌شود باید توسط یک نرم افزار کارآمد در این بخش انجام شود؛ در این راستا نرم‌افزارهای بومی و داخلی *****ینگ مورد حمایت قرار می‌گیرند.

مدیر امور فناوری اطلاعات قوه قضاییه در مورد آمارهای موجود از ***** روزانه سایت‌های اینترنتی در ایران تاکید کرد: آمارهایی وجود دارد که روزانه چه تعداد سایت ***** می‌شوند اما بازگو کردن آن ضرورتی ندارد.

******ing1.jpg
وی با بیان اینکه مقامات قضایی این اختیار را دارند که در صورت مشاهد جرم و فساد در یک سایت با اعلام نظر دادستانی آن را مسدود کنند، خاطرنشان کرد: این به این معنا نیست که در حوزه فضای مجازی لزومی به اخطار دادن نیست بلکه ساز و کار آن است که مطابق آیین‌های دادرسی قضایی به آن رسیدگی شود و آنطور نیست که بی‌ضابطه باشد.

شهریاری تصریح کرد: از آنجایی که ممکن است محتوای یک سایت مجرمانه اثرات نامطلوب بگذارد مقام تصمیم‌گیر دادستانی در هر لحظه نسبت به مسدود کردن آن اقدام می‌کند.

عضو شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه احساس می‌شود مقاومت‌هایی در مقابل این شورا وجود دارد، گفت: مقاومت به این معنا است که برخی اطلاعات کافی راجع به نحوه شکل‌گیری و یا اهداف شورای عالی فضای مجازی نداشته و به دلیل این ناآگاهی ممکن است مقاومت‌هایی وجود داشته باشد که به طور قطع کارساز نخواهد بود.

:|

سلام به همه ی دوستان بازیسنتری ....

دوستان اگه منو یه ذره راهنمایی کنید ... کلی ممنون میشم ...

من بچه تهرانم (تهرانپارس) و الان از ISP داتک تلکام سرویس میگیرم و کــــــــــــــــــــــــ ـلی هم راضیم !!

ولی به خاطر اینکه تنوع سرویس هاش زیاد نیست .... میخوام ISP رو عوض کنم !

دوستان به من آسیاتک رو معرفی کردن و من هم میخوام برم آسیاتک

حالا 2 تا سوال دارم که پیشاپیش از کمکتون ممنونم ...... :x

1-دوستان گلم که آسیاتک دارن (به خصوص هم شهری ها و هم محلی های گل خودم ) از آسیاتک راضی هستند؟! سرعت دانلود خوبه؟! پینگ؟! افت سرعت؟! پشتیبانی؟! و ..

2-من الان 128 دارم و می خوام از آسیاتک 1 MB/Sec بگیرم .. حالا سوالم اینه ... آیا اگه برنامه ای Data Transfer تو هر ساعت 50 مگ باشه ... به دلیل افزایش سرعت به 1 MB Data Transfer اون برنامه زیاد میشه؟!

کلی مرسی از همتون :">

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or