بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

درود ...

دوستان من " عصر انتقال داده ها " رو دارم خیلی راضیم سرعتش بالاست ولی محدود ماهی 10 گیگابایت خریدم

در این صورت سرعت دانلودم 300 - 400 ــه ! ولی متاسفانه هر چه سرعت بیشتر = گیگ سریع تر تموم میشه

یه سوال داشتم کسی اینجا سرویس نامحدود " عصر انتقال داده ها " رو داره بگه به من چطوریه ؟! یعنی سرعت و پینگ و .. !

موفق و پیروز باشید

درود ...

دوستان من " عصر انتقال داده ها " رو دارم خیلی راضیم سرعتش بالاست ولی محدود ماهی 10 گیگابایت خریدم

در این صورت سرعت دانلودم 300 - 400 ــه ! ولی متاسفانه هر چه سرعت بیشتر = گیگ سریع تر تموم میشه

یه سوال داشتم کسی اینجا سرویس نامحدود " عصر انتقال داده ها " رو داره بگه به من چطوریه ؟! یعنی سرعت و پینگ و .. !

موفق و پیروز باشید
خب برای چی شبا که مجانی نمیزاری روی دانلود؟
اینجوری سرفه جوییم میشه.

خب برای چی شبا که مجانی نمیزاری روی دانلود؟
اینجوری سرفه جوییم میشه.

" ص " ... !

نه شب ها حسش نیست وقتشــم نیست !

اگر شاتل نشنود ، مدتی ـه که دانلود رایگانش از ساعت 5 تا 8 صبح سرعتش حول و حوش 250 است ! :x

برای ما 3 تا 7 ــش که رایگانه سرعت حدود 300 - 400 ــه ! ! ! .. !

دوستان کسی نامحدود " عصر انتقال داده ها " رو داره بگه چطوره ؟!

شاتل هزارباره سرعت پکید. با اینکه خیلی کم دانلود کردم گفتم سرعتم خوب بمونه )x اونور دنیا یه متر به روتر نزدیک میشن ۱۰۰k به سرعت اضافه میشه اینجا باید از رهبر نامه ببری که واست ۲۰k بیشتر بدن به پول خون.

تو سرعت خیلی تاثیر داره پینگ رو نمیدونم

دقیقا رو چه حسابی این حرفو میزنید؟ شما یک کانکشن رو خریداری میکنید با یک سرعت معینه و هیچ ربطی به ترافیک خریداری شده توسطه شما نداره
حالا ممکنه یک شرکت لطف کنه وقتی شما نامحدود بگیری بهت بیشتر سرعت بده ولی هیچ ربطی این دو تا بهم ندارن

تنها شرکتی که نامحدود هاش ارزش خرید دارن شرکت ماکسنت هست که در غرب کشور فقط سرویس میده! 128 نامحدود رو 25 تا 40 کیلوبایت میده و 256 نامحدود 50 تا 65 کیلوبایت سرعت داره!
پرابلم نوب یوزرز؟

دقیقا رو چه حسابی این حرفو میزنید؟ شما یک کانکشن رو خریداری میکنید با یک سرعت معینه و هیچ ربطی به ترافیک خریداری شده توسطه شما نداره
حالا ممکنه یک شرکت لطف کنه وقتی شما نامحدود بگیری بهت بیشتر سرعت بده ولی هیچ ربطی این دو تا بهم ندارن

به خاطر اینکه مثلا از شرکتی که من میگیرم سرعت 512 حجمی تا 300 میره ولی 512 نامحدود تا 60-65 برای همه همینه !
من نمیدونم منبع حرف های شما کجاست !
تا جایی که ما دیدیم این بوده

آخرین ویرایش:
به خاطر اینکه مثلا از شرکتی که من میگیرم سرعت 512 حجمی تا 300 میره ولی 512 نامحدود تا 60-65 برای همه همینه !
من نمیدونم من حرف های شما کجاست !
تا جایی که ما دیدیم این بوده
بله درسته همینطوری هست.
اول اینکه اگه رو سرعت تاثیر نمیداشت مثلا قیمت نامحدود 128 از محدودش خیلی باید بیشتر میشد ولی الان مثلا مخابرات میاد میگه سه ماه 15 گیگ 30 هزار تومن نامحدود ماهی 10 هزار تومن
چه فرقی کرد

بعدشم من الان محدود میگیرم 128 سرعتش تا 300 تا هم میره ولی از همین شرکت بخوام نامحدودشو بگیرم خیلی سرعتش بشه میشه 40 اینا چون تو این کشور دانلود با حجم زیاد اونم نامجدود غیر مجازه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or