بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا حتی فکر DATAK رو هم نکنین من با خود ISP پینگ 1 ثانیه حتی می گیرم، حساب و کتاب درست و حسابی واسه سقف تعداد نفرات از نظر سرویس دهی ندارن!!

آقا حتی فکر DATAK رو هم نکنین من با خود ISP پینگ 1 ثانیه حتی می گیرم، حساب و کتاب درست و حسابی واسه سقف تعداد نفرات از نظر سرویس دهی ندارن!!

مشکل از خطت هست....نه isp... اتفاقا داتک پینگش خیلی خوبه...

آخرین ویرایش:
مشکل از خطت هست....نه isp... اتفاقا داتک پینگش خیلی خوبه...

یکی از دوستان مشکل من رو داشت isp رو عوض کرد درست شد، الان شما از کجا میدونی مشکل از خط هست؟ مشکل خط دقیقا از تابستون شروع میشه و تصادفا همزمان با افزایش تعداد userهای آنلاین؟ قبلنا هم که اینقد بهم نریخته بود با isp پینگم 50 بود که خیلی خوب هم نیست.

یک جمله میگم به دوستانی که میگن فلان isp خوبه یا نه :
تا کسی که میپرسین ازش تو شهرتون نباشه و مرکز مخابراتیش با شما یکی نباشه حرفش هیچ ارزشی نداره پس الکی وقت خودتون رو تلف نکنید

----
مثالش همین مخابراته ... تو یک مرکز مخابراتی پینگش 140 هست با 4.2.2.4 یکجا 600 یکجا هم 300 (توی یک شهر)

یکی از دوستان مشکل من رو داشت isp رو عوض کرد درست شد، الان شما از کجا میدونی مشکل از خط هست؟ مشکل خط دقیقا از تابستون شروع میشه و تصادفا همزمان با افزایش تعداد userهای آنلاین؟ قبلنا هم که اینقد بهم نریخته بود با isp پینگم 50 بود که خیلی خوب هم نیست.

شما یه تریس با سرور 8.8.8.8 بذار تا معلوم بشه مشکل از کجاست...

صبانت امشب سرعت دانلودش 10kb شده دوستان خواهشا یه شرکت خوب معرفی کنید
پینگش خوب باشه فقط دوستانی که الان شهراد دارن چطوره ؟؟؟؟
من قبلا داشتم سرعتش که فضایی بود ولی پینگش خوب نیود شنیدم اکانت هاشو بالای 3 ماهه میده ؟؟؟

یک جمله میگم به دوستانی که میگن فلان isp خوبه یا نه :
تا کسی که میپرسین ازش تو شهرتون نباشه و مرکز مخابراتیش با شما یکی نباشه حرفش هیچ ارزشی نداره پس الکی وقت خودتون رو تلف نکنید

----
مثالش همین مخابراته ... تو یک مرکز مخابراتی پینگش 140 هست با 4.2.2.4 یکجا 600 یکجا هم 300 (توی یک شهر)
بله کاملا درسته.

منم گفتم دیگه

مثلا بعضیا میان اینجا میگن آی اس پی بی خود شاتل. 256 اکو دارم 250 تا سرعت دانلود میده ولی باز جای ما 256 ـش 520 اینا سرعت میده تازه اگه مرکز مخابراتی در منطقه متفاوت باشه وظعیت فرق میکنه.
الان من که توی مشهدم 128 اکو دارم 250-300 تا سرعت میده ولی برای دوستم که توی یک منطقه دیگه ای از مشهده 128 اکو 520 تا سرعت میده که کاملا هم هماهنگ با سیستم خود شاتل هست یعنی هیچ اشتباهی رخ داده نشده که سرعتش رفته بالا.

بعضیا همچین از بعضی آی اس پی ها ناراحتن مردم رو هم گمراه میکنن نمیزارن بخرن.

راهی برای رفع مشکل نویز خط تلفن هست که دقیقا معلوم بشه از کجاست، سیمکشی داخلی یا از در خونه تا مخابرات!!؟
از کی بخوام تا مشکلم رو درست کنه isp یا مخابرات؟
کسی اگه اطلاعاتی داره یه کمکی کنه..ممنون...
من الان سرعتم روی 6مگ هست ولی بخاطر نویز هر 5 تا 10 دقیقه یکبار سرویس رست میشه...

آقا یک سوال نمیدونم مربوط به این تاپیک میشه یا نه!؟!؟!
من اگه بخوام با LED سامسونگ به اینترنت کانکت بشم باید چیکار کنم؟
مینویسه اتصال محلی بر قرار شد کد دی ان اس را وارد کنید؟!؟!
خودش گفته یا از شرکتی که ازش اینترنت میگیرین کد رو در یافت کنین و یا میتونید از کامپیوتر پیداش کنید!!
من الان باید ایمیل بدم یا توی خود کامپیوتر میشه گیر آورد این کد رو؟

آقا یک سوال نمیدونم مربوط به این تاپیک میشه یا نه!؟!؟!
من اگه بخوام با LED سامسونگ به اینترنت کانکت بشم باید چیکار کنم؟
مینویسه اتصال محلی بر قرار شد کد دی ان اس را وارد کنید؟!؟!
خودش گفته یا از شرکتی که ازش اینترنت میگیرین کد رو در یافت کنین و یا میتونید از کامپیوتر پیداش کنید!!
من الان باید ایمیل بدم یا توی خود کامپیوتر میشه گیر آورد این کد رو؟

شما زنگ بزن پشتیبانی dns رو بپرس...بهت میگن

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

شما یه تریس با سرور 8.8.8.8 بذار تا معلوم بشه مشکل از کجاست...

آقا من با خود ISP Server پینگم مشکل داره(ipیه isp رو پینگ می کنم) در نتیجه تو هر tracert از همون ip اول(که مال ISP هست چون Bridge وصل میشم) به بعد همه ی پینگ ها زیاد هستن، میگم که اینا بیش از حد سرویس میدن البته به خودشون که بگی میگن سرعتت که پایین نیومده پس مشکلی نیست :|

الان من میدون انقلاب می شینم
می خوام پینگ مناسب داشته باشم
سرویس adsl بگیرم یا wireless ؟
شرکتی که پینگ مناسبو تظمین می کنه چه شرکتی هست؟
اگه wireless بگیرم چه شرکتی انقلابو پوشش می ده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or