spiderman2007
کاربر سایت
دوستان خوبم دهه فجر و 22 بهمن مبارک باشه
صد سال به این سال ها
به قول علی دائی : کجای دنیا .... ؟؟!!
صد سال به این سال ها

به قول علی دائی : کجای دنیا .... ؟؟!!

سلام دوستان رانژه شدن خط تلفن چقدر طول میکشه؟!
بعد الان من یه مودم معمولی دارم و یه مودم ADSL میتونم با ADSL بدون ورداشتن مودم معمولی کار کنم؟!
به نظرم اسیا تک بگیر.دوستان این شاتله لعنتیو میخوام قطع کنم به نظر شما چی بگیرم بهتره ...نا محدود128میخوام بگیرم جون هرکی ذوست دارین کمک کنین
روزا 220 شبا در ساعات رایکان 105-110سلام دوستان رانژه شدن خط تلفن چقدر طول میکشه؟!
بعد الان من یه مودم معمولی دارم و یه مودم ADSL میتونم با ADSL بدون ورداشتن مودم معمولی کار کنم؟!
@GOW
عزیز سرعت دانلود شما چقدره؟!
با چه سرعتی؟!روزا 220 شبا در ساعات رایکان 105-110
آخه دیدم تو جعبه راهنما نصب مودم نوشته بود اگر مودم دیگری دارید آن را قطع کنید...حداکثر یه هفته طول می کشه. واسه منو که ۵ روز وصل کردن.
مودم ADSL که external هست... اصلا کاری به مودم dial up شما نداره اما باید خط تلفن رو به ADSL وصل کنید. طبیعتا وقتی خط نباشه مودم dialup هم وصل نمیشه
طبق اطلاعی که دارم تغییرات گسترده ای داره رخ میده . گوگل منم برخی اوقات ....میشه . حتی سایت دانشگاهمم .... شد. زنگ که زدم گفتن تنها ما نیستیم یه سری تغییراته که ایم روزا یه کم اینطوریه
دیگه این V * P * N _ها هم جوابگو نخواهند بود.دارن جلوی هر چی که بتونه مارو به دنیای خارج از کشور متصل میکنه رو میگیرنمن 512 دارمبا چه سرعتی؟!
شاتل دیروز با 128 تقریبا 120 دان میکرد!
HTTPS بسته شد!!!!! این یعنی هیچکدم از email provider ها باز نمیشن، بانک ها باز نمی شن و هرچی secure connection هست دیگه باز نمیشه! چه وضعیه
---------- نوشته در 06:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:08 PM ارسال شده بود ----------
[/COLOR]
[/COLOR]
آره نامحدود ۲۵۶
ماهی ۴۳
سرعت دانلود ۱۲۰