بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

امیدوارم بعد از 25 بهمن این مشکل Https حل بشه و دوبازه بتونیم دسترسی داشته باشیم.

قطعا حل میشه بعد از اون تاریخ
الان بستن به خاطر اینکه امکان ارسال و اطلاع رسانی و هماهنگی وجود نداشته باشه، قبلا هم از این کارا کردن.

اقا ما که کلی امید داشتیم دیروز یاهو میریم و...
قعطا فکر کنم سرویس دهنده هایی مثل پارسانلاین و... رو مجبور کردن که خودشونو این کارو کنن تا نشه از انتی گوگولی هم استفاده کرد

قطعا حل میشه بعد از اون تاریخ
الان بستن به خاطر اینکه امکان ارسال و اطلاع رسانی و هماهنگی وجود نداشته باشه، قبلا هم از این کارا کردن.
آخه یک صحبتی که بود ، میگفتن قراره شروع و تست این‌تر‌نت مُلی از همین تاریخ باشه.
ترس من از اینه که مشکلاتی که تو این چند روزه پیش اومده برداشته نشه و شروعی باشه برای . . .

اقا همه کشور اینطوریه یا فقط تهرانه که یاهو و خیلی چیزای دیگه به طور کامل از ریشه قطعه؟
من نمی فهمم میخوام سر مردم گرم شه که این چیزا کلی سر گرمیه نمیفهمم کلا تو زندگیم یه یاهو یه فیس باکیو یه بازی سنتره با یه :d لات میریم توش چرخی میزنیم
همین همشون مرخص شدن فقط مونده این بازی سنتر که امیدمون همینه فقط

یه سوال دیگه:دی
الان اگه خط رانژه شده باشه LED که برای ADSL هست ثابت روشن میمونه یا چشمک زن؟!
الان مودم من چند تا چشمک میزنه بعد خاموش میشه بعد دوباره چند تا چشمک میزنه و خاموش میشه و این کار همین طوری تکرار میشه!!!

نه اقا مودم من همونطوری .... احتمالا از مخابرات یا از خود مودمتونه

---------- نوشته در 04:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:25 PM ارسال شده بود ----------

ثابت باید بمونه

والا مال منم HTTPS باز نمیشه ولی سایتای بانکا باز میشن گوگل هم بدون مشکل باز میشه
همه ی سایتا درست باز میشه اما نمیدونم login/yahoo.com به هیچ وجه باز نمیشه
چون به HTTPS وصل میشه دیگه نمیشه بری

والا مال منم HTTPS باز نمیشه ولی سایتای بانکا باز میشن گوگل هم بدون مشکل باز میشه
همه ی سایتا درست باز میشه اما نمیدونم login/yahoo.com به هیچ وجه باز نمیشه
چون به HTTPS وصل میشه دیگه نمیشه بری

دوستان هم با چیز ان پی و هم با سرویس پیروکسی و سا-کس می شه وصل شد. برای بازیها هم جوابگو هست.

parsonline 512
1765196709.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or