بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان الان با cmd پینگ گرفتم.یک چیز عجیب دیدم.
مسیرم عوض شده.
دیروز با مسیر TTL=245 پینگم 170-220 بود.
امروز با مسیر TTL=45 پینگم 440 هستش!
میشه کاری کرد؟

دوستان الان با cmd پینگ گرفتم.یک چیز عجیب دیدم.
مسیرم عوض شده.
دیروز با مسیر TTL=245 پینگم 170-220 بود.
امروز با مسیر TTL=45 پینگم 440 هستش!
میشه کاری کرد؟
آره . گریه :d
نمیدونم امروز داستان چیه. منم سرعت نتم به شدت افت پیدا کرده. خیلی از لینک ها و برنامه Y.M هم از کار افتاده.

منم همين امروز آسياتكم وصل شده!! گوگل هم باز نمي شه!! هيچي باز نمي شد اما كم كم يه چيزايي باز شده!! استيم كانكت نمي شد اما الان وصله!! اما اوريجين و كل شبكه هاي EA وصل نمي شن!! ياهو مسنجر هم باز نمي شه!!:|
شاتل حتي لحظه آخر هم نمي خواد آدم ازش راضي باشه!! به زور نامه لغو گرفتم ازشون)x

بالاخره این ADSL ما هم از شاتل وصل شد :d در حال حاضر به نظرم خوبه تا ببینیم چی میشه. البته نسبت به مخابرات که خیلی بهتره! مسخره سرعت دانلودش ۲۰ بیشتر نمیشد این الان ۱۲۰ تا دانلود می کنه
این speedtest :

1762032730.png

اینم پینگ 4.2.2.4 :

wmw5ok4imi4f4dundw2j.jpg

برای من اوضاع خفن نت از امروز دقیقا ساعت 8.30صبح شروع شد نمی دونم تا کی قرار ادامه پیدا کنه گوگل هم به راحتی باز میشه منم خیلی خوشحالم ...

دیروز و پریروز یه دفعه بعضی سایت ها برای من ***** شدن از جمله همین بازی سمنتر ..... تو انجمن سایت های دیگه که رفتم هم همین مشکل کاربر های دیگه داشتن .......به نظرتون قضیه چیه ؟!

شاتل قاط نزده بود شما روفته بودی تو black list شاتل . اگه به این دانلود های بعد 3 شب هم ادامه بدی اونم برات میبنده ! زیاد دل خوش مباش :دی
نه منظورت از بلک لیست همون SHARE شدن هست دیگه
نه اونطوری نیست وقتی خیلی زیادی دانلود میکنم اونشکلی میشه ولی این مدل از دهه فجر شروع شد که سرعت اینترنتا اومد پایین
مثلا توی تابستون هم این شکلی شده بود هر روز یک بازی دانلود میکردم ولی بعد از این که دیدن خیلی دارم دانلود میکنم منو SHARE کردن و سرعتم اومد پایین
ولی تا موقعی که خیلی زیاد دانلود نکنی مشکلی پیدا نمیکنه
همین دیروز SHANK 2 رو 2 ساعته دانلود کردم البته نسخه ی فشرده:دی

---------- نوشته در 05:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:50 PM ارسال شده بود ----------

بالاخره این ADSL ما هم از شاتل وصل شد :d در حال حاضر به نظرم خوبه تا ببینیم چی میشه. البته نسبت به مخابرات که خیلی بهتره! مسخره سرعت دانلودش ۲۰ بیشتر نمیشد این الان ۱۲۰ تا دانلود می کنه
این speedtest :

1762032730.png

اینم پینگ 4.2.2.4 :

wmw5ok4imi4f4dundw2j.jpg
نامحدود میگیری؟؟
چقدر میدی؟؟
سرعت چند؟؟

---------- نوشته در 05:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:53 PM ارسال شده بود ----------

من 256 از مخابرات دارم. ماهی 12 تومن. سرعت دانلود 30 ، پینگ با پاریس 400
میتونم بگم مسخره ترین آی اس پی همین مخابراته
آخه اومده به اسم فیبر نوری اینترنت بی سرعت و با قیمت بالا به یکی از اقواممون انداخته حالا هی بهش میگم برو ای دی اس ال وصل کن.
هیچ وقتم سرعت درست و حسابی نداشته

من که شاتل دارم الان مشکلی با سایتا ندارم
همه چی خوبه گوگل هم 1 ثانیه ای باز میشه یاهو هم سایتش باز میشه 2 ثانیه ای اما این یاهو مسنجر بیخود نمیدونم چرا نمیتونه وصل بشه

HTTPS بسته شد!!!!! این یعنی هیچکدم از email provider ها باز نمیشن، بانک ها باز نمی شن و هرچی secure connection هست دیگه باز نمیشه! چه وضعیه

---------- نوشته در 06:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:08 PM ارسال شده بود ----------

نامحدود میگیری؟؟
چقدر میدی؟؟
سرعت چند؟؟

آره نامحدود ۲۵۶
ماهی ۴۳
سرعت دانلود ۱۲۰

طبق اطلاعی که دارم تغییرات گسترده ای داره رخ میده . گوگل منم برخی اوقات ....میشه . حتی سایت دانشگاهمم .... شد. زنگ که زدم گفتن تنها ما نیستیم یه سری تغییراته که ایم روزا یه کم اینطوریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or