بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

1757662086.png

http://www.speedtest.net/result/1757662086.png

يعني اينطوري فكر ميكني كه نميشه با فوتوشاپ درستش كرد ؟ ميحواي خودم 100 تا درست كنم و بذارم تو سايت ؟ كاري نداره . روشهاي زيادي هم براش وجود داره .

اخه فك كن كه تو ايران كه پينگ همه اشغاليه ، مگه ميشه پينگ يه نفر اينقدر پايين باشه !!!‌ پينگ خود مخابرات بين 1 تا 3 هست . اون وقت پينگ 5 ميدوني يعني چي ؟‌ حالا مال هر ساتي هم كه ميخواد باشه .
شايدم واقعي باشه . اما شايد ترفند زده :d ( مثلا من پينگم همشيه بين 190 تا 280 ! هست ) . اما ميتونم طوري بگيرم كه پينگ زير 50 بي افته . ( راحت ميشه ترفند زد ) .

به هر حال براي اثباتش بهرته كه يه دستور تريس بذاره و IP هاي مهم رو كمرنگ كنه !
ول کن باو قبلا بحث شده در موردش !! پینگ هم امکانش هست برای ایران زیر -150-100 بشه برای همه ولی به دلایلی نمیشه ... این پینگ 5 هم ماله بازی انلاین نیست ! مال وب گردی و تماشای انلاین فیلم و ... هست .
اره اگه میتونی بافوتوشاپ درست کن بعد سایت اسپید تست رو هک کن !!! عزیزم لینک عکس مستقیم از سایت اسپید تست هست یعنی فوتوشاپ نیست !!

بعد از یک هفته از زمان ثبت نام در شاتل زنگ زدم می گم پس کی می خواد وصل بشه؟ میگه ۱۰ تا ۱۵ روز کاری!!!!!! باید چی کار کنم پولمو ازین حروم خورا پس بگیرم؟! تروخدا یه جارو بگید که سری وصل کنه من نمی تونم اینجوری اصلا طاقت ندارم................

بعد از یک هفته از زمان ثبت نام در شاتل زنگ زدم می گم پس کی می خواد وصل بشه؟ میگه ۱۰ تا ۱۵ روز کاری!!!!!! باید چی کار کنم پولمو ازین حروم خورا پس بگیرم؟! تروخدا یه جارو بگید که سری وصل کنه من نمی تونم اینجوری اصلا طاقت ندارم................

چرا وایرلس نمیگیری ؟

چرا وایرلس نمیگیری ؟
پشت بوم نمی تونم وصل کنم... من طبقه ۶ هستم آخریش ۱۲ هست! گذشته از فاصلش کلا گیر میدن فک کنم...
الان شاتل نامردو چیکار کنم؟ والا ما از مخابرات گرفتیم همون موقع برام وصل کرد! این چه دروغیه که میگن ۱۵ روز طول می کشه! می خوان خودشونو نشون بدن نکنه

پشت بوم نمی تونم وصل کنم... من طبقه ۶ هستم آخریش ۱۲ هست! گذشته از فاصلش کلا گیر میدن فک کنم...
الان شاتل نامردو چیکار کنم؟ والا ما از مخابرات گرفتیم همون موقع برام وصل کرد! این چه دروغیه که میگن ۱۵ روز طول می کشه! می خوان خودشونو نشون بدن نکنه

نکته جالب اینه که خط هم رانژه بشه نمیان وصل کنن برای دوستم خطش رانژه شده بود اخر سر چون من اون موقع توی شاتل بودم گفتم امدن وصل کردن اگر نه 1 هفته دیگه هم لفت میدادن در کا حرص نخور بزار وصل بشه حالا هر چقدر که میخوای بعد هر وقت به نظرت زمانش بود بگو میخوام قرار داد رو فسخ کنم یه دلیل میپرسن که چرا حالا هر چی دوست داشتی بگو البته مختو میخورن وقای میخوای فسخ کنی به هزار روش میان بلا نسبت خرت کنن که بمونی بعدشم ماهی 1 بار بعد از فسخ زنگ میزنن که تو رو خدا یه فرصت دیگه به ما بدین کلا ولت نمیکنن تا 4 ماه شاتل چیز داغونی هست گفتم که 2 ماه اول سرویس میدن قشنگ استفاده کن بعد فسخ کن. برای وایرلس هم مهم نیست که طبقه چندم باشی که:| دلیلی هم نداره همسایه ها گیر بدن یه nano staion کوچولو هست.

والا به من گفتن كه توي روز پهناي باند رو راي 4 مگ مي بندند و شب ها همون 1 مگ واقعي مي شه و سرعت دانلود 128 و گاهي اوقات بيشتر هست!! اگه اينجوري باشه بازم به صرفست!! براي من شب اينترت داشته باشم و اگه هوس كردم بازي كنم بتونم بازي كنم بستمه!! شبي 1 گيگ دانلود كه فكر كنم توي 7 ساعت با سرعت 40 هم بگيره مي رسه بازم بسته!!;)

به هر حال من نتيجه خودم از آسياتك رو به محض اينكه يك روز كامل از ئصل شدنش گذشت اينجا مي نويسم!!

دمت گرم حتما نتیجه رو بزار مخصوصا اینکه دانلود شبانت چطوره ، که اگه این ۵۱۲ بدرد نخورد می رم همین سرویسی که گرفتی میگرم .

سلام .منظورم تقريبا همون جمله هاي اخر نوشته ات هست .
ببين 128 رو اخه چه طوري ميخوان بين 8 نفر shar ‌كنن ؟ خوب چيزي نميمونه ازش !! ميشه 1.2 كيلوبيت براي هر مشترك !‌ وفق العاده هست نه ؟ با اين حساب تنها سرويسي كه هيچ وقت shar ‌نميشه همين 128 هست احتمالا .

در مورد خريد از مخابرات بايد بگم كه مخابرات پينگ اهي خوبي نداره . ضمن اينكه با همون هزينه ( اما كمترش ) ، ميتوني همون خط رو از شاتل بگيري . اين شاتل لعنتي هم بگير نگير داره . مثلا براي خودم 10 gb ترافيك رايگان دريافت كردم !!!‌ شده حتي با سرعت 512 سرعتم رو 300 هم رفته !!! به مناسبتهاي خاص ( زياد حال ميدن ) . اما خيلي كم پيش مياد كه سرعتم زير 40 بره .

اكثر اوقات رو 50 تا 70 هست .

اما از طرفي پشتيباني اشغال / گاهي اوقات پينگ هاي 2000 تا 4000 !!!‌ ( گاهي هم زير 100 ، كه البته من نگرفتم ، اما بچه ها اينجا گذاشتن پينگهاش رو . براي من پايين ترينش 180 بوده ) / قطعي هاي عجيب و تافاقات عجيب از جمله عجايب صد گانه اين شاتل هست .

حالا خود داني دوست داري برو از مخابرات بگير .

تو چه طوري پينگت با اسپادنا 5 هست ؟‌ نكنه با فوتوشاپ دستكاري كردي ؟ دستور تريس ميذاري پينگت رو ببينيم . فكر كنم 4 تا پايين تر بياي ميشي خود ISP يا مخابرات !!!
مخابرات اتفاقا زیاد پینگش بد نیست تازگیا که شبا همش رو ۱۸۰ هست . حالا من امروز رفتم با هزار تا خواهش تمنا و واسطه قرار شد برام ۵۱۲ رو وصل کنن . حالا وصل کردن نتیجه رو می گم . من مشکلم با شاتل اینه که اگر دانلود شبانت زیاد باشه سرعت دانلود شبانت رو دایل اپ می کنه . منم دانلود شبانم زیاده برا همین برام نمی صرفه اخه قبلا یه جایی بود سرعت فضایی داشت من یه موقع هایی شبی ۵۰ گیگ دانلود می کردم ، من اصلا اون موقع از خونه دانلود نمی کردم . حالا دیگه اون اینترنترو قطع کردن دیگه من به فکر عوض کردن سرویسم افتادم .

دوستان برای شماها که شاتله خیلی خوبه ولی برای من خیلی اوضاع خرابتره
یه چیزی بگید من زنگ بزنم بهشون بگم یکم سرعتو بهتر کنن خیلی نامردن)x:
1759605823.png

فرارسیدن دهه فجر بر تمام ایرانیان مبارک باد:دی به لطف این دهه ی مبارک دیگه چیزی نمیشه توی ساعات رایگان دانلود کرد چون سرعت دانلود الان 2-4 کیلوبایت هست یعنی اندازه دایل آپ حتی همون بازی آنلاینی هم که میزدیم تو این دهه به فنا رفت الانم که میبینید همه ی جمله هام پشت سر هم هست بخاطر اینه که ساعت 3 شبه و سرعت دانلود روی 4 هست و الان هر پستی ارسال کنم نمیتونم زیر هم بنویسم ... کی میشه این دهه مبارک تموم بشه...

بچه ها باز شاتل قاط زد
همین دیشب تا ساعت 3 سرعت دانلود 4 کیلو بود بعد از ساعت 3 سرعت رفت روی 250 حدود 10 تا پارت 100 تا 200 مگابایتی گزاشتم دو ساعته دانلود شد:دی
شوخی کردم دهه فجر تموم نشه:دی:دی:دی
هیمنجوری خوبه:دی

بچه ها باز شاتل قاط زد
همین دیشب تا ساعت 3 سرعت دانلود 4 کیلو بود بعد از ساعت 3 سرعت رفت روی 250 حدود 10 تا پارت 100 تا 200 مگابایتی گزاشتم دو ساعته دانلود شد:دی
شوخی کردم دهه فجر تموم نشه:دی:دی
هیمنجوری خوبه:دی

شاتل قاط نزده بود شما روفته بودی تو black list شاتل . اگه به این دانلود های بعد 3 شب هم ادامه بدی اونم برات میبنده ! زیاد دل خوش مباش :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or