بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان رانژه شدن خط تلفن چقدر طول میکشه؟!
بعد الان من یه مودم معمولی دارم و یه مودم ADSL میتونم با ADSL بدون ورداشتن مودم معمولی کار کنم؟!
@GOW
عزیز سرعت دانلود شما چقدره؟!

سلام دوستان رانژه شدن خط تلفن چقدر طول میکشه؟!
بعد الان من یه مودم معمولی دارم و یه مودم ADSL میتونم با ADSL بدون ورداشتن مودم معمولی کار کنم؟!

حداکثر یه هفته طول می کشه. واسه منو که ۵ روز وصل کردن.
مودم ADSL که external هست... اصلا کاری به مودم dial up شما نداره اما باید خط تلفن رو به ADSL وصل کنید. طبیعتا وقتی خط نباشه مودم dialup هم وصل نمیشه

روزا 220 شبا در ساعات رایکان 105-110
با چه سرعتی؟!
شاتل دیروز با 128 تقریبا 120 دان میکرد!
ولی از ساعت 8 تا 1 قطع بود زنگ زدیم پشتیبانی گفتن همه تلفن ها رو از پریز بکشید،درست شد ولی فک کنم کار خودشون بود مارو فرستادن دنبال نخود سیا نت رو دوباره وصل کردن!:دی
حداکثر یه هفته طول می کشه. واسه منو که ۵ روز وصل کردن.
مودم ADSL که external هست... اصلا کاری به مودم dial up شما نداره اما باید خط تلفن رو به ADSL وصل کنید. طبیعتا وقتی خط نباشه مودم dialup هم وصل نمیشه
آخه دیدم تو جعبه راهنما نصب مودم نوشته بود اگر مودم دیگری دارید آن را قطع کنید...
منم گفتم شاید باید قطع کنم!

طبق اطلاعی که دارم تغییرات گسترده ای داره رخ میده . گوگل منم برخی اوقات ....میشه . حتی سایت دانشگاهمم .... شد. زنگ که زدم گفتن تنها ما نیستیم یه سری تغییراته که ایم روزا یه کم اینطوریه

تغییرات نیست.دارن طرح اینترنت ملی رو امتحان میکنن :-& دیگه این V * P * N _ها هم جوابگو نخواهند بود.دارن جلوی هر چی که بتونه مارو به دنیای خارج از کشور متصل میکنه رو میگیرن
از ماست که بر ماست

HTTPS بسته شد!!!!! این یعنی هیچکدم از email provider ها باز نمیشن، بانک ها باز نمی شن و هرچی secure connection هست دیگه باز نمیشه! چه وضعیه

---------- نوشته در 06:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:08 PM ارسال شده بود ----------

[/COLOR]
[/COLOR]
آره نامحدود ۲۵۶
ماهی ۴۳
سرعت دانلود ۱۲۰

بابا خوش به حالت خیلی عالیه . ولی 43 تومن خیلی زیاده !! چطوری دلت می یاد ماهی 43 تومن بابت اینترنت بدی ؟

من نامحدود نداشتم اما میدونم تو از هر آی اس پی که بگیری حتی اگه بهترین آی اس پی ایران هم باشه بازم سرعت رو محدود میکنن 128 دیگه خیلی خیلی خیلی سرعتش باشه میشه 50
مگه اینکه 256 یا 512 بگیری که حداقل سرعت داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or