بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خوب تبریک اینترنت منم ملی شد >:d<
با پارس انلاین نه یاهو نه گوگل حتی BC رو هم نمی تونم باز کنم فقط آمازون رو تونستم !! الانم که با شاتل اومدم سایت
برای من که هم یاهو و هم گوگل در کسری از ثانیه باز میشه
مشکل از جای دیگست

---------- نوشته در 12:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:52 PM ارسال شده بود ----------

چی بگم والا!!:dشبا وقتی که رایگان میشه چی!!اونموقع هم تست کردی سرعت دانلودتو!!:-/
شب که حرفشو نزن 50 تا 100

من خدمت 128Kbps با حجم 3 گیگابایت از شرکت پارس آنلاین دارم.

1676687696.png

1676716075.png

1676714817.png

من Art 1 دارم نامحدود که نیست همش 18 گیگ ترافیک مصرفی بعدش سرعتم میشه 5 به زور الان هم معلوم نیست چه خبره یا سرعت میشه 15 یا میشه100 الان که شده 100 هر وقت سرعت بالا رفته برام بعدش یه بالای سر نتم اومده پینگش فضای شده سرعت اومده پایین...

من Art 1 دارم نامحدود که نیست همش 18 گیگ ترافیک مصرفی بعدش سرعتم میشه 5 به زور الان هم معلوم نیست چه خبره یا سرعت میشه 15 یا میشه100 الان که شده 100 هر وقت سرعت بالا رفته برام بعدش یه بالای سر نتم اومده پینگش فضای شده سرعت اومده پایین...
من میدونم سیستمشون چجوریه تو سه روز اصلاً وصل نشو کاملاً درست میشه و سرعتت هم خوب میشه!!!!

خب میگی چیکار کنیم؟؟الان تقریبا نصف مردم یا بیشتر از این اینترنت راضی اند و نمیدونند که داره سرشون کلاه میره!!!بعد ما که ناراضی هستیم تعدادمون کمه! ای وای بر ما!!! دولت ترکیه فقط یه سیستم *****ینگ ایجاد کرد همه ریختن تو خیابونا به شعار دادن حالا ما چی؟فقط بلدیم زنگ بزنیم و با کارکنان isp مون غر غر کنیم که آخرم به هیچ جا نمیرسه!!:((اگه اینجوری ادامه بدیم لیاقت ما همین 2 مگه!!!!!!!!!!

همین کاری که داریم می کنیم، اطلاع رسانی بیشتر وبالا بردن اطلاعات دوستان
مثل همین دوستانی که توی پستای بالا دارن 79 و 83 رو مقایسه می کنن می گن پینگم بالاتر رفته یا پایینتر اومده!!!

از پارس آنلاین البته شعبه اهواز
نمیدونم چی شده هم پینگ رو کم کردن هم سرعت دانلود فضایی شده برای یک 512 معمولی نیست؟
1676667626.png

این مال چند روز پیشه

1673280204.png

دوست عزیز، الان تمام ISP ها سیستم Brust رو برای مشتریها فعال می کنن، یعنی شما هر سرویسی می گیری بین 2 تا 4 برابرش می تونی سرعت دانلود اشتراکی داشته باشی ولی به همون نسبت هم اگر ترافیک زیاد بشه سرعتت از سرعت اسمی سرویس هم کمتر میشه، پس چیز غیر طبیعی نیست، تفاوت 10 میلی ثانیه برای پینگ هم هیچ مفهومی خاصی نداره.

من زنگ زدم پشتیبانی پارس آنلاین ، گفتم پینگم 300 ـه گفت: تا 500 طبیعی ، بهش گفتم مرتیکه اُزگل کجا تا 500 طبیعیه؟ ، یکار بکن پینگم بهتر شه ! گفت : از اینجا من هیچ کاری نمی تونم بکنم

حالا شما دقیقا چی گفتی که واست درستش کرده ؟
+++++++

من مشکلی ندارم .

اینکه چیزی نیست، به من گفتن پینگ بین 100 تا 500 طبیعیه!! تازه می گفت شما وارد نیستی وگرنه برای بازی بجای لینک 256 می رفتی 1 مگ می خریدی!! فک می کرد وسط بازی داره فیلم دانلود میشه!!

خب میگی چیکار کنیم؟؟الان تقریبا نصف مردم یا بیشتر از این اینترنت راضی اند و نمیدونند که داره سرشون کلاه میره!!!بعد ما که ناراضی هستیم تعدادمون کمه! ای وای بر ما!!! دولت ترکیه فقط یه سیستم *****ینگ ایجاد کرد همه ریختن تو خیابونا به شعار دادن حالا ما چی؟فقط بلدیم زنگ بزنیم و با کارکنان isp مون غر غر کنیم که آخرم به هیچ جا نمیرسه!!:((اگه اینجوری ادامه بدیم لیاقت ما همین 2 مگه!!!!!!!!!!

خب از فردا بریزین با یه اسپری فحش زیر و بالا شونو تو خیابونا بنویسین تا بفهمن

خودت!!!یک یا دو ماه قبل تو خبر هات آوردی!!!!!یادت نیست؟اون موقعی که دوستان گفتن از ماست که بر ماست!یادت اومد؟
وات؟!!؟ مرد حسابی من کی از اینترنت راضی بودم؟!؟! اگر هم گفتم راضی هستم در مقایسه با بقیه دوستان بود!

من یه پیشنهاد دارم تا از اون طریق بتونیم اعتراضمون را نسبت به کیفیت و سرعت پایین اینترنت تو ایران نشون بدیم
البته این پیشنهاد احتیاج به اتحاد و همکاری همگانی داره و تضمینی هم نیست که نتیجه ی مثبتی داشته باشه ولی اگه اتحاد بوجود بیاد, احتمال موفقیت هم داره

پیشنهاد من اینه که تمام کاربران این فروم توی این فروم و هر فروم فارسی زبون دیگه ای که فعالیت دارن, جمله ی اول امضای منو به نشانه ی اعتراض بذارن توی امضاشون (البته اگه جمله ی بهتری سراغ دارید پیشنهاد بدید)

میدونید که یک کاربر اینترنت اولین چیزی که براش مهمه کیفیت و سرعت اینترنته و کمتر کاربر اینترنتی هست که مخالف بهبود اون باشه
اگه همه امضاشونو تغییر بدن و هم تو این فروم و هم فرومهای دیگه به دوستانشون پیشنهاد بدن که این کار رو بکنن (و اونها هم به دوستانشون و ...), باعث یه اطلاع رسانی بزرگ توی فرومهای معروف میشه و در نهایت ممکنه نتیجه ی خوبی داشته باشه (باور کنید که هنوز خیلی ها نمیدونن که وضعیت اینترنت تو این مملکت چقدر وضعش خرابه و فکر میکنن که در مقابل خیلی از کشورها, خیلی سرعت و کیفیت خوبی دارن)

حتی اگه این پیشنهاد به نتیجه هم نرسه باعث میشه که یه اتحادی بین کاربرها بوجود بیاد که در آینده میتونه به کمکمون بیاد.

پس اگه از وضعیت اینترنت موجود ناراضی هستید, همین الان شروع کنید به تغییر امضا وگرنه بسوزید و بسازید...

آخرین ویرایش:
من یه پیشنهاد دارم تا از اون طریق بتونیم اعتراضمون را نسبت به کیفیت و سرعت پایین اینترنت تو ایران نشون بدیم
البته این پیشنهاد احتیاج به اتحاد و همکاری همگانی داره و تضمینی هم نیست که نتیجه ی مثبتی داشته باشه ولی اگه اتحاد بوجود بیاد, احتمال موفقیت هم داره

پیشنهاد من اینه که تمام کاربران این فروم توی این فروم و هر فروم فارسی زبون دیگه ای که فعالیت دارن, جمله ی اول امضای منو به نشانه ی اعتراض بزارن توی امضاشون (البته اگه جمله ی بهتری سراغ دارید پیشنهاد بدید)

میدونید که یک کاربر اینترنت اولین چیزی که براش مهمه کیفیت و سرعت اینترنته و کمتر کاربر اینترنتی هست که مخالف بهبود اون باشه
اگه همه امضاشونو تغییر بدن و هم تو این فروم و هم فرومهای دیگه به دوستانشون پیشنهاد بدن که این کار رو بکنن (و اونها هم به دوستانشون و ...), باعث یه اطلاع رسانی بزرگ توی فرومهای معروف میشه و در نهایت ممکنه نتیجه ی خوبی داشته باشه (باور کنید که هنوز خیلی ها نمیدونن که وضعیت اینترنت تو این مملکت چقدر وضعش خرابه و فکر میکنن که در مقابل خیلی از کشورها, خیلی سرعت و کیفیت خوبی دارن)

حتی اگه این پیشنهاد به نتیجه هم نرسه باعث میشه که یه اتحادی بین کاربرها بوجود بیاد که در آینده میتونه به کمکمون بیاد.

پس اگه از وضعیت اینترنت موجود ناراضی هستید, همین الان شروع کنید به تغییر امضا وگرنه بسوزید و بسازید...

باید کنارش یک لینک هم بذاریم از اونا که میرن توش و یک متنی رو میخوانند و امضا میکنند . شما اون متنو درست کن ، من هم اون امضا میکنم هم همراه باهاش این لینکی که شما میگید رو هم در تمامی سایت ها به عنوان امضا میذارم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or