من یه پیشنهاد دارم تا از اون طریق بتونیم اعتراضمون را نسبت به کیفیت و سرعت پایین اینترنت تو ایران نشون بدیم
البته این پیشنهاد احتیاج به اتحاد و همکاری همگانی داره و تضمینی هم نیست که نتیجه ی مثبتی داشته باشه ولی اگه اتحاد بوجود بیاد, احتمال موفقیت هم داره
پیشنهاد من اینه که تمام کاربران این فروم توی این فروم و هر فروم فارسی زبون دیگه ای که فعالیت دارن, جمله ی اول امضای منو به نشانه ی اعتراض بزارن توی امضاشون (البته اگه جمله ی بهتری سراغ دارید پیشنهاد بدید)
میدونید که یک کاربر اینترنت اولین چیزی که براش مهمه کیفیت و سرعت اینترنته و کمتر کاربر اینترنتی هست که مخالف بهبود اون باشه
اگه همه امضاشونو تغییر بدن و هم تو این فروم و هم فرومهای دیگه به دوستانشون پیشنهاد بدن که این کار رو بکنن (و اونها هم به دوستانشون و ...), باعث یه اطلاع رسانی بزرگ توی فرومهای معروف میشه و در نهایت ممکنه نتیجه ی خوبی داشته باشه (باور کنید که هنوز خیلی ها نمیدونن که وضعیت اینترنت تو این مملکت چقدر وضعش خرابه و فکر میکنن که در مقابل خیلی از کشورها, خیلی سرعت و کیفیت خوبی دارن)
حتی اگه این پیشنهاد به نتیجه هم نرسه باعث میشه که یه اتحادی بین کاربرها بوجود بیاد که در آینده میتونه به کمکمون بیاد.
پس اگه از وضعیت اینترنت موجود ناراضی هستید, همین الان شروع کنید به تغییر امضا وگرنه بسوزید و بسازید...