بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خب میگی چیکار کنیم؟؟الان تقریبا نصف مردم یا بیشتر از این اینترنت راضی اند و نمیدونند که داره سرشون کلاه میره!!!بعد ما که ناراضی هستیم تعدادمون کمه! ای وای بر ما!!! دولت ترکیه فقط یه سیستم *****ینگ ایجاد کرد همه ریختن تو خیابونا به شعار دادن حالا ما چی؟فقط بلدیم زنگ بزنیم و با کارکنان isp مون غر غر کنیم که آخرم به هیچ جا نمیرسه!!:((اگه اینجوری ادامه بدیم لیاقت ما همین 2 مگه!!!!!!!!!!
من به شخصه مشاهده کردم همه دوستانم که adsl دارند از قیمت و از سرعت و از کیفیت راضی نیستند.

در عین ناباوری پینگ من از 84 به 79 کاهش یافته
در ضمن سرعت دانلود من همیشه 260 بود الان شده 350-400 دلیلش چیه نمیدونم ولی خیلی خوفه
[/IMG]
از چه شرکتی سرویس گرفتی!!:-/
دیگه به اینجام رسیده ( دستم داره بالا سرم رو نشون میده ) ...
سرعت دانلود رو از 500 اوردن رو 250 هیچی نگفتم
پینگ رو از 160 بردن رو 360 هیچی نگفتم .
دیگه این یه ذره اینترنت گ*ـی که داریم هم شکر خدا دارن میگیرن ... { یه عمره داغ یه روز cod زدن بدون درد سر به دل ما مونده }

تُف به این ...

دیگه واسه فرار از مملکت نمی تونم صبر کنم

منم به وضع شما دچار شدم دقیقا.سرعت دانلودم تا چند روز پیش 460 بودش الان شده 260.:|

از پارس آنلاین البته شعبه اهواز
نمیدونم چی شده هم پینگ رو کم کردن هم سرعت دانلود فضایی شده برای یک 512 معمولی نیست؟
1676667626.png

این مال چند روز پیشه

1673280204.png

آخرین ویرایش:
الان 2 ماهه که گرفتم 512 ماهی 30گیگ
خوب عزیز این طبیعی هستش.دوست من الان 128 گرفته سرعت 140 براش میندازه.شگردشونم این هستش که پورت باز میزارن.خوب امثال شما هم وقتی این سرعت میبینن حال میکنن و تند تند دانلود میکنن و دوباره هم میرن سریع حجم میخرید.:d

بابا موضوع پول نیست حاضرم دو برابر معمول بدم ولی کیفیت درست و حسابی بگیرم خیلی دیگه از بچه های سایت هم همین نظر رو دارن
البته شما هم درست میگی این ها به اسم 128 سرعت 512 میدن میکشن رو ترافیک
حرف من اینه قبلا سرعتم کم تر بود تا الان تو این شرایط که سرعت ها کم شده افزایش سرعت پارس آنلاین طبیعیه؟

بابا موضوع پول نیست حاضرم دو برابر معمول بدم ولی کیفیت درست و حسابی بگیرم خیلی دیگه از بچه های سایت هم همین نظر رو دارن
البته شما هم درست میگی این ها به اسم 128 سرعت 512 میدن میکشن رو ترافیک
حرف من اینه قبلا سرعتم کم تر بود تا الان تو این شرایط که سرعت ها کم شده افزایش سرعت پارس آنلاین طبیعیه؟
مگه قبلا سرعت دانلودت چند بودش!!

پارس آنلاین همه سرویس هاشو 2048 میده . از تو تنظیمات مودم می تونید ببینید .(البته شبها واقعی میشه)
من ازشون خواستم پینگم بهتر شه سرعتمو پاین آوردن (1024 شد گفتن هر وقت بخوام میشه مثل اولش بشه) اما به جاش پینگم 230 شده (4.2.2.4) و توی cod پینگم زرد و سبزه . در کل راضیم .
تا الان همه سرویس هاشو امتحان کردم به نظرم اگه شبها دانلود زیادی نداری 256 از همش بهتره ، پینگ بهتری می گیرید .
با 256 شبی 520 مگ و با 512 بین 800 مگ تا 1 گیگ .

یه چیز جالب . دوستم توی خونش تو آلمان 32mbps داره تازه میگه یه سرویس عادیه ! تا روش کانال تلویزیونی هم اشانتیون بهش دادن . :((:((

اولش 80 بود زنگ زدم پشتیبانی کلی با طرف حرف زدم سرعتم شد 250 تا همین دیروز
دیروز تا همین الان سرعت دانلود بین 350 تا 400 شده
این عجیبه

---------- نوشته در 12:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:37 PM ارسال شده بود ----------

پارس آنلاین همه سرویس هاشو 2048 میده . از تو تنظیمات مودم می تونید ببینید .(البته شبها واقعی میشه)
من ازشون خواستم پینگم بهتر شه سرعتمو پاین آوردن (1024 شد گفتن هر وقت بخوام میشه مثل اولش بشه) اما به جاش پینگم 230 شده (4.2.2.4) و توی cod پینگم زرد و سبزه . در کل راضیم .
تا الان همه سرویس هاشو امتحان کردم به نظرم اگه شبها دانلود زیادی نداری 256 از همش بهتره ، پینگ بهتری می گیرید .
دادااش برای کم شدن پینگم دقیقا زنگ بزنم پشتیبانی چی بگم؟(البته پینگ من با 4.2.2.4 235 میشه)

اولش 80 بود زنگ زدم پشتیبانی کلی با طرف حرف زدم سرعتم شد 250 تا همین دیروز
دیروز تا همین الان سرعت دانلود بین 350 تا 400 شده
این عجیبه
چی بگم والا!!:dشبا وقتی که رایگان میشه چی!!اونموقع هم تست کردی سرعت دانلودتو!!:-/

پینگم حد.د 300 بود زنگ زدم به پشتیبانی به خانومه گفتم که من به پینگ بهتری احتیاج دارم و خودش فهمید برای بازی .
بعد گفت ما میتونیم یه کاری کنیم کمی بهتر شه البته با کاهش سرعت اما قطعی نیست ولی چند درصد بهتر میشه گفتم مشکلی نیست چون پینگ برام مهمتر ازسرعته بعد گفت اگه ناراضی بودید می تونید زنگ بزنید تا به حالت قبلی برگردونی .
بعد با این کار پینگم به 220-250 رسیده . در توبازی بهتر شده .

من زنگ زدم پشتیبانی پارس آنلاین ، گفتم پینگم 300 ـه گفت: تا 500 طبیعی ، بهش گفتم مرتیکه اُزگل کجا تا 500 طبیعیه؟ ، یکار بکن پینگم بهتر شه ! گفت : از اینجا من هیچ کاری نمی تونم بکنم

حالا شما دقیقا چی گفتی که واست درستش کرده ؟
+++++++

ا پارس انلاین نه یاهو نه گوگل حتی BC رو هم نمی تونم باز کنم فقط آمازون رو تونستم !! الانم که با شاتل اومدم سایت
من مشکلی ندارم .

خوب تبریک اینترنت منم ملی شد >:d<
با پارس انلاین نه یاهو نه گوگل حتی BC رو هم نمی تونم باز کنم فقط آمازون رو تونستم !! الانم که با شاتل اومدم سایت

به منم همینو گفت ولی به نظرم با خانوما بهتر میشه کنار اومد قبلا مرده پیچوندم.

metallica جوابم رفته قبل پست شما !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or