بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پارس آنلاین اینطرف هم یه هفته ای هست که بد پوکیده:
سرویس 512

1675173160.png
1675178937.png

1675176718.png
1675194190.png

1675181265.png
1675196607.png

1675184055.png

1675201102.png
1675203366.png

تابلوست که از عمد پورتارو محدود کردن.

سلام
دوستان این سرویس 128 بنظرتون کیفیتش چجوریاست؟

1675217045.png

کسی از دوستان تا حالا از اینترنت ماهواره ای(یک طرفه) یعنی سند با ای دی اس ال و رسیو با د * ی * ش استفاده کرده و ارزش راه اندازی داره؟

سلام
دوستان این سرویس 128 بنظرتون کیفیتش چجوریاست؟

1675217045.png

کسی از دوستان تا حالا از اینترنت ماهواره ای(یک طرفه) یعنی سند با ای دی اس ال و رسیو با د * ی * ش استفاده کرده و ارزش راه اندازی داره؟

این چند روزه نت ها ترکیده ,
سرعت آپلودش واسه 128 خیلی خوبه , سرعت dl هم 5 کیلوبایت بیشتر از چیزی که باید باشه , ولی پینگش خوب نیست ,

امروز زنگ زدم پشتیبانی شاشتل هر چی از دهنم در اومد بهشون گفتم !!! خیلی حال داد >:d< بزودی هم از این " spاشغال " ( همون isp قدیم ) میام بیرون ! دایال آپ شرف داره به سرویس 2 میگ شاتل :-l

این بستن پورتها به خصوص پورتا گیم خنده داره از بیخ بستن حداقل اگه پورتا باز بود سرعت 20؛30kbهم بود میشد یه گیمی زد حالا بر فرض محال کابلا کوسه گاز زد پورتا را که دیگه أقا کوسه کاری نداشته باش :D

امروز زنگ زدم پشتیبانی شاشتل هر چی از دهنم در اومد بهشون گفتم !!! خیلی حال داد >:d< بزودی هم از این " spاشغال " ( همون isp قدیم ) میام بیرون ! دایال آپ شرف داره به سرویس 2 میگ شاتل :-l

من از بس فحش دادم بحشون بدبختا دیگه میترسن با من حرف بزنن.پارس انلاین رو که پاره کردم یارو از تهران زنگ زد داش پامو می بوسید که چرا تمدید نکردم. امروزم اسیاتک رو به فحش گرفتم یارو قطع کرد

این بستن پورتها به خصوص پورتا گیم خنده داره از بیخ بستن حداقل اگه پورتا باز بود سرعت 20؛30kbهم بود میشد یه گیمی زد حالا بر فرض محال کابلا کوسه گاز زد پورتا را که دیگه أقا کوسه کاری نداشته باش :D
مثل اینکه ایندفعه اعلام کردن که کوسه ها خیلی گشنه بودن :d
از بخت بد سرورای اکتی و bf3 رو پاره پوره کردن:d

یه بار لنگر کشتی بود !!!
اخه من نمیدونم پورت اکتی به چه درد میخوره که زدن بستنش

مثل اینکه ایندفعه اعلام کردن که کوسه ها خیلی گشنه بودن :d
از بخت بد سرورای اکتی و bf3 رو پاره پوره کردن:d

البته ایندفه بوی ساندیس به دماغشون خورده که حمله کردن به کابلا!!!

یه بار لنگر کشتی بود !!!
اخه من نمیدونم پورت اکتی به چه درد میخوره که زدن بستنش

نبستن که، اگه بسته بودن که اصلا وصل نمیشد، یه گند دیگه زدن توش!

سلام دوستان
یک سوال:الان بهترین پینگ روی کدوم سروره اروپایی هستش؟

الان پینگ 100 هم با سروری داشته باشی بازم فایده نداره، یه نصفه روزه دارم تست می کنم همینه. یا عقب عقبی می ری یا گیر می کنی!!

اِم، برای من یک هفته ای میشه. شاتل عِند حـال داره پیدا میکنه. سرعت دانلود kb/s 80 هستش. هرچی هم DL دارم رو فُرمه. :-؟
Art 1

اِم، برای من یک هفته ای میشه. شاتل عِند حـال داره پیدا میکنه. سرعت دانلود kb/s 80 هستش. هرچی هم DL دارم رو فُرمه. :-؟
Art 1

عزیز من با سرویس 2 میگ که تا هفته پیش سرعت دانلودم از 260 پایین تر نمی یومد ، توی این هفته در بالا ترین حالت به 10 کیلو بایت رسیده :) گوگل برام باز نمی شه :((

عزیز من با سرویس 2 میگ که تا هفته پیش سرعت دانلودم از 260 پایین تر نمی یومد ، توی این هفته در بالا ترین حالت به 10 کیلو بایت رسیده :) گوگل برام باز نمی شه :((
خُب عزیزجان. من نگفتم اسپیدت چطوریاس که. وضع سرعت خودم رو گفتم که نشون میده کلی نیست.
گوگل برای منم کند باز میشه. یاهو هم طول میکشه لود بشه. معلوم نیست چطوریاس واقعـاً.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or