سلام
دوستان این سرویس 128 بنظرتون کیفیتش چجوریاست؟
![]()
کسی از دوستان تا حالا از اینترنت ماهواره ای(یک طرفه) یعنی سند با ای دی اس ال و رسیو با د * ی * ش استفاده کرده و ارزش راه اندازی داره؟
امروز زنگ زدم پشتیبانی شاشتل هر چی از دهنم در اومد بهشون گفتم !!! خیلی حال داد >:d< بزودی هم از این " spاشغال " ( همون isp قدیم ) میام بیرون ! دایال آپ شرف داره به سرویس 2 میگ شاتل :-l
مثل اینکه ایندفعه اعلام کردن که کوسه ها خیلی گشنه بودن :dاین بستن پورتها به خصوص پورتا گیم خنده داره از بیخ بستن حداقل اگه پورتا باز بود سرعت 20؛30kbهم بود میشد یه گیمی زد حالا بر فرض محال کابلا کوسه گاز زد پورتا را که دیگه أقا کوسه کاری نداشته باش![]()
این بستن پورتها به خصوص پورتا گیم خنده داره از بیخ بستن حداقل اگه پورتا باز بود سرعت 20؛30kbهم بود میشد یه گیمی زد حالا بر فرض محال کابلا کوسه گاز زد پورتا را که دیگه أقا کوسه کاری نداشته باش![]()
مثل اینکه ایندفعه اعلام کردن که کوسه ها خیلی گشنه بودن :d
از بخت بد سرورای اکتی و bf3 رو پاره پوره کردن:d
یه بار لنگر کشتی بود !!!
اخه من نمیدونم پورت اکتی به چه درد میخوره که زدن بستنش
سلام دوستان
یک سوال:الان بهترین پینگ روی کدوم سروره اروپایی هستش؟
امروز زنگ زدم پشتیبانی شاشتل هر چی از دهنم در اومد بهشون گفتم !!! خیلی حال داد >:d< بزودی هم از این " spاشغال " ( همون isp قدیم ) میام بیرون ! دایال آپ شرف داره به سرویس 2 میگ شاتل :-l
اِم، برای من یک هفته ای میشه. شاتل عِند حـال داره پیدا میکنه. سرعت دانلود kb/s 80 هستش. هرچی هم DL دارم رو فُرمه. :-؟
Art 1

خُب عزیزجان. من نگفتم اسپیدت چطوریاس که. وضع سرعت خودم رو گفتم که نشون میده کلی نیست.عزیز من با سرویس 2 میگ که تا هفته پیش سرعت دانلودم از 260 پایین تر نمی یومد ، توی این هفته در بالا ترین حالت به 10 کیلو بایت رسیدهگوگل برام باز نمی شه
![]()