خیله خب دیگه زیاد این پیاز داغ رو زیاد نکنید یک اینترنت دیگه!!!دیگه به اینجام رسیده ( دستم داره بالا سرم رو نشون میده ) ...
سرعت دانلود رو از 500 اوردن رو 250 هیچی نگفتم
پینگ رو از 160 بردن رو 360 هیچی نگفتم .
دیگه این یه ذره اینترنت گ*ـی که داریم هم شکر خدا دارن میگیرن ... { یه عمره داغ یه روز cod زدن بدون درد سر به دل ما مونده }
تُف به این ...
دیگه واسه فرار از مملکت نمی تونم صبر کنم

خیله خب دیگه زیاد این پیاز داغ رو زیاد نکنید یک اینترنت دیگه!!!
یه ضرب المثل بسیار معروف ایرانی میگه:دادا همینی که هست!![]()
من به دلم برات شده فردای 9 دی نت خوب میشه.:d![]()
نه دقت نکردی روز بعد از 9 دی منظورم بود
خب میگی چیکار کنیم؟؟الان تقریبا نصف مردم یا بیشتر از این اینترنت راضی اند و نمیدونند که داره سرشون کلاه میره!!!بعد ما که ناراضی هستیم تعدادمون کمه! ای وای بر ما!!! دولت ترکیه فقط یه سیستم *****ینگ ایجاد کرد همه ریختن تو خیابونا به شعار دادن حالا ما چی؟فقط بلدیم زنگ بزنیم و با کارکنان isp مون غر غر کنیم که آخرم به هیچ جا نمیرسه!!یه اینترنت دیگه؟! یه اینترنت الان نباشه کل کارای ملت زمین می خوابه
یه اینترنت الان از واجبات قطعی که متواتر در فوایدش نقل قول داریم! مگه میشه بزاریم داغونش کن هیچ صدایی از کسی درنیاد؟
اون صرب المثل رو هم زمانی که ساندیس اختراع شد از خودشون درآوردن!
اگه اینجوری ادامه بدیم لیاقت ما همین 2 مگه!!!!!!!!!!خب میگی چیکار کنیم؟؟الان تقریبا نصف مردم یا بیشتر از این اینترنت راضی اند و نمیدونند که داره سرشون کلاه میره!!!بعد ما که ناراضی هستیم تعدادمون کمه! ای وای بر ما!!! دولت ترکیه فقط یه سیستم *****ینگ ایجاد کرد همه ریختن تو خیابونا به شعار دادن حالا ما چی؟فقط بلدیم زنگ بزنیم و با کارکنان isp مون غر غر کنیم که آخرم به هیچ جا نمیرسه!!اگه اینجوری ادامه بدیم لیاقت ما همین 2 مگه!!!!!!!!!!
خودت!!!یک یا دو ماه قبل تو خبر هات آوردی!!!!!یادت نیست؟اون موقعی که دوستان گفتن از ماست که بر ماست!یادت اومد؟نصف مردم یا بیشتر از اینترنت راضی هستن؟ کی داده این آمارهارو؟