بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

استیم که خیلی وقته باز نمیشه...
جهاد 3 هم نمیشه بازی کرد...
بتل نت هم مشکل پیدا کرده وارد بازی نمیشه...
فکر نمی کردم یه روزی این طوری بشه ولی شد...
im done !...

باید کنارش یک لینک هم بذاریم از اونا که میرن توش و یک متنی رو میخوانند و امضا میکنند . شما اون متنو درست کنم ، من هم اون امضا میکنم هم همراه باهاش این لینکی که شما میگید رو هم در تمامی سایت ها به عنوان امضا میذارم

اینکارو حتما بکنید تا بفهمن با دسته خر طرف نیستن...گت ردی فور بتل

جامعه ما اینقدر درد و رنج به انداز کافی داره که اینترنت اولویت اخر هستش!
خود من دغدغه ام یک اینترنت خوب و ارزان هستش در صورتی در جامعه ما خیلی هنوز در سیر کردن شکم و خرید مسکن و ازدواج و... (نیاز های اولیه ) مشکل دارن!!!!

باید کنارش یک لینک هم بذاریم از اونا که میرن توش و یک متنی رو میخوانند و امضا میکنند . شما اون متنو درست کن ، من هم اون امضا میکنم هم همراه باهاش این لینکی که شما میگید رو هم در تمامی سایت ها به عنوان امضا میذارم

این روش petition بارها انجام شده ولی فایده ای نداشته (در هر موردی که فکرشو بکنی ولی نتیجه ای نداشته) حالا تا نظر بقیه ی دوستان چی باشه...

جامعه ما اینقدر درد و رنج به انداز کافی داره که اینترنت اولویت اخر هستش!
خود من دغدغه ام یک اینترنت خوب و ارزان هستش در صورتی در جامعه ما خیلی هنوز در سیر کردن شکم و خرید مسکن و ازدواج و... (نیاز های اولیه ) مشکل دارن!!!!

حرفت درست ولی فکر نمیکنی که اگه وضعیت اینترنت بهتر بشه, میشه به کمک اون, مشکلات دیگه رو راحت تر حلش کرد...

آخرین ویرایش:
یعنی لحظه به لحظه داره بدتر میشه تا به الان ندیده بودم پتیاک اینجوری بترکه. معلوم نیست چه گندی زدن دوباره همه چی نابود شده.
منم پتیاک دارم مشکلی نیست.کجایی؟
c9ac0159c94d.png

منم پتیاک دارم مشکلی نیست.کجایی؟
c9ac0159c94d.png

البته پتیاک جزو عالی ترین isp ها هست زنگ زدl برام ok کردن من ونکم این یه تست البته من همیشه پینگ روی 130 اینا هست این الان یکمی تازه بالاست :d من مشکلم این بود که نمیتونستم page باز کنم که درست شد.

i168224_aaaa.png

مسعود چند روز پیش میگفتی پیشگامان میخواد یه کارایی بکنه چی شد؟میرم تو سایت پیشگامان ولی چیزی نیست اونجا
میگم اگه یه اعتصاب مَشت بکنیم حال اینا جا میاد اگه حوصله و صبر دارین 3 ماه از اینترنت استفاده نکنین آنچنان به پاتون میفتن که چی!!! اینا یه مشت بد بختن و هیچ غلطی نمیتونن بکنن ISP های بد بخت!!!با یه اعتصاب 3 ماهه isp ها مجبور میشن سرعت ها و کیفیت ها رو بالا ببرن!

آخرین ویرایش:
مسعود چند روز پیش میگفتی پیشگامان میخواد یه کارایی بکنه چی شد؟میرم تو سایت پیشگامان ولی چیزی نیست اونجا
میگم اگه یه اعتصاب مَشت بکنیم حال اینا جا میاد اگه حوصله و صبر دارین 3 ماه از اینترنت استفاده نکنین آنچنان به پاتون میفتن که چی!!! اینا یه مشت بد بختن و هیچ غلطی نمیتونن بکنن ISP های بد بخت!!!با یه اعتصاب 3 ماهه isp ها مجبور میشن سرعت ها و کیفیت ها رو بالا ببرن!

شما حرفی رو که میزنی برای خودت اول بسنج . شما اگر بعد 2روز تونستی باز هم تحمل کنی که از اینترنت استفاده نکنی ما اصلا برای 1 سال اعتصاب میکنیم lol

از اون حرفا بودا . اونا از خداشونه که مردم از اینترنت استفاده نکنند

داداش با اعتصاب هم هیچ اتفاقی نمیافته چون سرعت و کیفیت کلا همش تقصیر این isp ها نیست و زیر ساخت و مخابرات و مهم تر از همه بیت ر... تقصیر دارن که نمیخوان ما سرعت بالا داشته باشیم.کلا نت به ضررشون هست.
ما تحریم کنیم فردا 20.30 میگه (مردم شریف ایران در دنباله ی ارزش های انقلاب و راه امام به طور خودجوش اینترنت را تحریم کردند.) و خلاصه همین اینرتنت داغون هم جمش میکنند.

شما حرفی رو که میزنی برای خودت اول بسنج . شما اگر بعد 2روز تونستی باز هم تحمل کنی که از اینترنت استفاده نکنی ما اصلا برای 1 سال اعتصاب میکنیم lol

از اون حرفا بودا . اونا از خداشونه که مردم از اینترنت استفاده نکنند
راه حل شما چیه؟:-/

---------- نوشته در 11:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 PM ارسال شده بود ----------

داداش با اعتصاب هم هیچ اتفاقی نمیافته چون سرعت و کیفیت کلا همش تقصیر این isp ها نیست و زیر ساخت و مخابرات و مهم تر از همه بیت ر... تقصیر دارن که نمیخوان ما سرعت بالا داشته باشیم.کلا نت به ضررشون هست.
ما تحریم کنیم فردا 20.30 میگه (مردم شریف ایران در دنباله ی ارزش های انقلاب و راه امام به طور خودجوش اینترنت را تحریم کردند.) و خلاصه همین اینرتنت داغون هم جمش میکنند.
چه میدانیم والاّ دیگه مخ ما نمیکشه سگ رو بکشی با این نت راضی نمیشه

راه حل شما چیه؟:-/
ببین عزیز مسئله اینترنت از اون مسائلی هست که کاربر هیچ کاری نمی تونه در مقابلش انجام بده ،
ما میتونیم همش زنگ بزنیم به پشتیبانی ISP ها ، سه ماه اینترنت رو تحریم بکنیم ، بزنیم تو سر خودمون ! ولی تا خود دولت محترم نخواد اینترنت ما 1% تغییر نخواهد کرد.
والسلام.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or