باید کنارش یک لینک هم بذاریم از اونا که میرن توش و یک متنی رو میخوانند و امضا میکنند . شما اون متنو درست کنم ، من هم اون امضا میکنم هم همراه باهاش این لینکی که شما میگید رو هم در تمامی سایت ها به عنوان امضا میذارم
باید کنارش یک لینک هم بذاریم از اونا که میرن توش و یک متنی رو میخوانند و امضا میکنند . شما اون متنو درست کن ، من هم اون امضا میکنم هم همراه باهاش این لینکی که شما میگید رو هم در تمامی سایت ها به عنوان امضا میذارم
جامعه ما اینقدر درد و رنج به انداز کافی داره که اینترنت اولویت اخر هستش!
خود من دغدغه ام یک اینترنت خوب و ارزان هستش در صورتی در جامعه ما خیلی هنوز در سیر کردن شکم و خرید مسکن و ازدواج و... (نیاز های اولیه ) مشکل دارن!!!!
منم پتیاک دارم مشکلی نیست.کجایی؟یعنی لحظه به لحظه داره بدتر میشه تا به الان ندیده بودم پتیاک اینجوری بترکه. معلوم نیست چه گندی زدن دوباره همه چی نابود شده.
منم پتیاک دارم مشکلی نیست.کجایی؟
![]()
ای خدا ای لعنت به همتون عوضیا اخه کدو تمبلا خودتون پهنای باند دارین ؟؟؟؟حالا میخواین صادرش کنییین))))) اینا کین دیگه !
![]()

استیم که خیلی وقته باز نمیشه...
جهاد 3 هم نمیشه بازی کرد...
بتل نت هم مشکل پیدا کرده وارد بازی نمیشه...
فکر نمی کردم یه روزی این طوری بشه ولی شد...
im done !...
میگم اگه یه اعتصاب مَشت بکنیم حال اینا جا میاد اگه حوصله و صبر دارین 3 ماه از اینترنت استفاده نکنین آنچنان به پاتون میفتن که چی!!! اینا یه مشت بد بختن و هیچ غلطی نمیتونن بکنن ISP های بد بخت!!!با یه اعتصاب 3 ماهه isp ها مجبور میشن سرعت ها و کیفیت ها رو بالا ببرن!مسعود چند روز پیش میگفتی پیشگامان میخواد یه کارایی بکنه چی شد؟میرم تو سایت پیشگامان ولی چیزی نیست اونجا
داداش با اعتصاب هم هیچ اتفاقی نمیافته چون سرعت و کیفیت کلا همش تقصیر این isp ها نیست و زیر ساخت و مخابرات و مهم تر از همه بیت ر... تقصیر دارن که نمیخوان ما سرعت بالا داشته باشیم.کلا نت به ضررشون هست.میگم اگه یه اعتصاب مَشت بکنیم حال اینا جا میاد اگه حوصله و صبر دارین 3 ماه از اینترنت استفاده نکنین آنچنان به پاتون میفتن که چی!!! اینا یه مشت بد بختن و هیچ غلطی نمیتونن بکنن ISP های بد بخت!!!با یه اعتصاب 3 ماهه isp ها مجبور میشن سرعت ها و کیفیت ها رو بالا ببرن!مسعود چند روز پیش میگفتی پیشگامان میخواد یه کارایی بکنه چی شد؟میرم تو سایت پیشگامان ولی چیزی نیست اونجا
راه حل شما چیه؟شما حرفی رو که میزنی برای خودت اول بسنج . شما اگر بعد 2روز تونستی باز هم تحمل کنی که از اینترنت استفاده نکنی ما اصلا برای 1 سال اعتصاب میکنیم lol
از اون حرفا بودا . اونا از خداشونه که مردم از اینترنت استفاده نکنند

چه میدانیم والاّ دیگه مخ ما نمیکشه سگ رو بکشی با این نت راضی نمیشهداداش با اعتصاب هم هیچ اتفاقی نمیافته چون سرعت و کیفیت کلا همش تقصیر این isp ها نیست و زیر ساخت و مخابرات و مهم تر از همه بیت ر... تقصیر دارن که نمیخوان ما سرعت بالا داشته باشیم.کلا نت به ضررشون هست.
ما تحریم کنیم فردا 20.30 میگه (مردم شریف ایران در دنباله ی ارزش های انقلاب و راه امام به طور خودجوش اینترنت را تحریم کردند.) و خلاصه همین اینرتنت داغون هم جمش میکنند.
ببین عزیز مسئله اینترنت از اون مسائلی هست که کاربر هیچ کاری نمی تونه در مقابلش انجام بده ،راه حل شما چیه؟![]()