بیایید همه با وایرلس خودمونو دار بزنیم یه یادداشتم بزاریم بنویسیم برای کیفیت پایین اینترنت بوده
این دیگه حتما جواب میده
هم به کسی اسیب نمیرسه هم مطمئنا نتایج مثبتی خواهد داشت
این کار ها چیه به خودمون بمب میبندیم میریم isp ها رو منفجر میکنیم دیگه راحت راحتیم!ببین عزیز مسئله اینترنت از اون مسائلی هست که کاربر هیچ کاری نمی تونه در مقابلش انجام بده ،
ما میتونیم همش زنگ بزنیم به پشتیبانی ISP ها ، سه ماه اینترنت رو تحریم بکنیم ، بزنیم تو سر خودمون ! ولی تا خود دولت محترم نخواد اینترنت ما 1% تغییر نخواهد کرد.
والسلام.
اگه میخوای کار های apply دانشگاه رو به این نت واگذار کنی کارت تمومه!!!بابا اصلا پینگ به درک نخواستیم بازی کنیم !
سایت های Https رو با سرعت گوز باز میکنه !
من که کارهای اینترنتی دارم و همچنین کارهای Apply دانشگاه که همشون از پروتکل Https استفاده میکنم باید چیکار کنم ؟ نه واقعا باید چیکار کنم ؟

سرعت دانلود خوبه! تایم آوت ندارم! پورت استیم و جهاد 3 که بازه! اما نمیشه بازی کرد! جالبه! واقعا ما میتوانیم!![]()
:dچرا نمیشه بازی کرد اگر اسب و شمشیر محیاست ؟:d
منم مشکلم همینه همه چی خوبه فقط نمیشه بازی کرد و page باز کزد

![]()
پينگ اين باشه اما نشه به سرور بازي ها وصل شد....![]()
:dکدوم شهر تو ایران نتش و کیفیت ایترنتش از همه بهتره؟سرعت دانلود خوبه! تایم آوت ندارم! پورت استیم و جهاد 3 که بازه! اما نمیشه بازی کرد! جالبه! واقعا ما میتوانیم!![]()
بازی جهاد 3 فکر کنم که ip ایرانی ها رو بن کردن! جهاد 3 هم تحریم!!!چرا نمیشه بازی کرد اگر اسب و شمشیر محیاست ؟:d
ای بابا هر چی میکشیم از خودمونه داداش از قدیم گفتن از ماست که بر ماست
به هر کس براساس شایستگی و لیاقتش امتیاز میدن یکم که فکر کنین میبینین که تقصیر خودمونه تو همین افغانستان اگه یه روز اینترنت قطع بشه همین افغانی هایی که ما مسخرشون میکنیم با گوجه ای اس پی رو میارن پایین
بازی جهاد 3 فکر کنم که ip ایرانی ها رو بن کردن! جهاد 3 هم تحریم!!!