بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بیایید همه با وایرلس خودمونو دار بزنیم یه یادداشتم بزاریم بنویسیم برای کیفیت پایین اینترنت بوده
این دیگه حتما جواب میده
هم به کسی اسیب نمیرسه هم مطمئنا نتایج مثبتی خواهد داشت

بابا اصلا پینگ به درک نخواستیم بازی کنیم !
سایت های Https رو با سرعت گوز باز میکنه !
من که کارهای اینترنتی دارم و همچنین کارهای Apply دانشگاه که همشون از پروتکل Https استفاده میکنم باید چیکار کنم ؟ نه واقعا باید چیکار کنم ؟

بیایید همه با وایرلس خودمونو دار بزنیم یه یادداشتم بزاریم بنویسیم برای کیفیت پایین اینترنت بوده
این دیگه حتما جواب میده
هم به کسی اسیب نمیرسه هم مطمئنا نتایج مثبتی خواهد داشت

ببین عزیز مسئله اینترنت از اون مسائلی هست که کاربر هیچ کاری نمی تونه در مقابلش انجام بده ،
ما میتونیم همش زنگ بزنیم به پشتیبانی ISP ها ، سه ماه اینترنت رو تحریم بکنیم ، بزنیم تو سر خودمون ! ولی تا خود دولت محترم نخواد اینترنت ما 1% تغییر نخواهد کرد.
والسلام.
این کار ها چیه به خودمون بمب میبندیم میریم isp ها رو منفجر میکنیم دیگه راحت راحتیم!

---------- نوشته در 11:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 PM ارسال شده بود ----------

بابا اصلا پینگ به درک نخواستیم بازی کنیم !
سایت های Https رو با سرعت گوز باز میکنه !
من که کارهای اینترنتی دارم و همچنین کارهای Apply دانشگاه که همشون از پروتکل Https استفاده میکنم باید چیکار کنم ؟ نه واقعا باید چیکار کنم ؟
اگه میخوای کار های apply دانشگاه رو به این نت واگذار کنی کارت تمومه!!!
من پینگمو میخوام!:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
:((:((:(( :)):)):)) :)) :)) :)) :)) :))
الان دیوانه شدم دیگه!!!

دیگه محدودیت داره به آخرین حد میرسه Xfire و Steam که کلا از دور خارج شدن سرعت ها هم اومده پایین من که سرعت دانلودم 50 140 بود الان شده 35 30 به خدا قطعش کنن همه راحت میشیم:d

ای بابا هر چی میکشیم از خودمونه داداش از قدیم گفتن از ماست که بر ماست
به هر کس براساس شایستگی و لیاقتش امتیاز میدن یکم که فکر کنین میبینین که تقصیر خودمونه تو همین افغانستان اگه یه روز اینترنت قطع بشه همین افغانی هایی که ما مسخرشون میکنیم با گوجه ای اس پی رو میارن پایین

1677679553.png

پينگ اين باشه اما نشه به سرور بازي ها وصل شد....:(

آقایون میدونین بازی اریح داشته باشین و نتونین بازی کنین یعنی چی‌؟ یعنی اینکه بابات برات دوچرخه بره نتونی برونی یا اینکه مثل دوران نامزدی ! داشته باشی ولی نتونی حال کنی (البته اگر طرف بچه مثبت باشه و زرنگ باشه نه مثل تو فکر شیطانی در سر داشته باشه:d)‌ :|

---------- نوشته در 01:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:36 AM ارسال شده بود ----------

1677679553.png

پينگ اين باشه اما نشه به سرور بازي ها وصل شد....:(

سعی کن یه کم دوچرخه سواری یاد بگیری :d

پ.ن :‌ 4 بار پشت هم تست گرفتم همش پینگ 29 اومد ! :d

آخرین ویرایش:
سرعت دانلود خوبه! تایم آوت ندارم! پورت استیم و جهاد 3 که بازه! اما نمیشه بازی کرد! جالبه! واقعا ما میتوانیم! :|
کدوم شهر تو ایران نتش و کیفیت ایترنتش از همه بهتره؟
چرا نمیشه بازی کرد اگر اسب و شمشیر محیاست ؟‌ :-/:d
بازی جهاد 3 فکر کنم که ip ایرانی ها رو بن کردن! جهاد 3 هم تحریم!!!

ای بابا هر چی میکشیم از خودمونه داداش از قدیم گفتن از ماست که بر ماست
به هر کس براساس شایستگی و لیاقتش امتیاز میدن یکم که فکر کنین میبینین که تقصیر خودمونه تو همین افغانستان اگه یه روز اینترنت قطع بشه همین افغانی هایی که ما مسخرشون میکنیم با گوجه ای اس پی رو میارن پایین

داداش چه ربطی به ای اس پی داره یه جا دیگه مشکل داره ریشه خرابه اون درست باشه ای اس پی ....یه نداره اینترنت بد بده

بازی جهاد 3 فکر کنم که ip ایرانی ها رو بن کردن! جهاد 3 هم تحریم!!!

خیر ، کسی همچین کاری نکرده و جهاد ادامه داره!!
اگر هم مشکلی باشه، مشکل از کندی ارتباط ما با سرورها هست که بخاطر اختلالات شبکه ی داخلی ایران هست، نه از طرف اونا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or