بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یک سوال از دوست عزیزمون سیگنال

تفاوت پینگ بازی با پینگ وبگردی چیه ؟ خوشحال میشم با دلیل و منطق توضیح بدی چون هر دفعه میگی این پینگ وبگردی و دانلوده o0
به نظر من تنها راه برطرف کردن این مشکل اینه که من اکانت BC2 و بدم بهش اینم بنصبه بره سرور لیست یه عکس بگیره دهنه هممون بسته بشه !:d

رکورد که فکر کنم دسته دوستم باشه . تا 4 مگ سرعت رفت ولی بعد چند ثانیه برگشت رو 2 مگ . (اینترنت دانشگاه در شب :دی ) قبلا هم محدودیت سرعت گزاشته بودن که از 1.37MB/s زیاد تر نشه الان ورداشتن مثل اینکه تا 2 مگ و خوردی هم میره . تابستون تموم شد بریم اونجا دانلود در انتظار ماست :دی .
علی من گفتم سرعت یک کاربر خانگی نه دانشگاهی! :دی

.......

حمید منم 1 دونه چراغ آخریم سبز نیست و مشکلی نداره.
آنتنت هم از ماله من هست و عالیه.

سلام دوباره دوست عزیز، خوبی؟
ببینید دوست عزیز اول از همه که بنده نگفتم که تحصیلاتم در زمینه ی شبکه هست و منظورم هم این نبود که مثلاً شما اطلاعات کافی در زمینه ی شبکه نداری بیا و حرف من را چشم بسته قبول کن و ... اینکه میگی نمیدونم من حال میکنم و اینها تفکر نادرست شماست و فرافکنی هست! شما میخوای باور کن و میخوای باور نکن، این به من هیچ ربطی نداره و من مسئول باور کردن یا نکردن کسی نیستم! من میگم واقعیه زمان پینگم و تخصصی هم ندارم که اثبات کنم این موضوع را به صورت دقیق. شمایی که این موضوع را تکذیب می کنی باید دلایل ارائه بدی نه اینکه مثلاً بگی عجب فاصله تا یه سرور آمریکا که 8000 مایله مگه میشه پینگ 5 امکان پذیر باشه؟؟؟؟!!!!

tracert اگر لازم دیدم میزارم، این به خود مربوط میشه و شاید دلم نخواد به خاطر مسائل امنیتی و ... این کار را بکنم و دلایلی داشته باشه. مشکل شما این هست که چون نمی تونید دلیلی برای زمان پینگ مثلاً 5 میلی ثانیه توی speedtest.net پیدا کنید اون را تکذیب می کنید و جعل میدونید در حالی که بارها و بارها تکرار کردم که این زمان پینگ فقط مربوط به وب گردی و دانلود میشه ولی شما و امثال شما مثل اینکه نمی فهمید یا حالیتون نمیشه چی میگم.

اصلاً شما فرض کن من speedtest.net را هک کردم (که واقعاً اصلاً هم اینطور نیست) حالا شما اگه میتونی الان این کار را انجام بده و پینگ 5 با اروپا از ایران به من نشون بده. راهشو پیدا کردی به منم یاد بده!

اگه به حرف باشه که بله هر واقعیتی را میشه تکذیب کرد! مثل اینه که آدم توی روز روشن جلوی چشمای خودش را بگیره بگه نه روز نیست بلکه شبه! شما داری الان واقعیت را می بیینی که پینگ 5 میلی ثانیه با اروپا وجود داره حالا اگه قبول نداری و تکذیب می کنی دلایل ارائه بده! مثلاً اثبات کن که 70 درصد سرورهای speedtest.net خرابه و زمان پینگت را الکی زیر 100 نشون میده! سایتی که توی دنیا معتبر ترین سایت اندازه گیری سرعت اینترنت هست.

توی یه فروم خاجی هم که قبلاً عضوش بودم یه تست قرار دادم و فعلاً اظهار نظری نشده. واکنش های اونهارو به شما هم منتقل میکنم.

آقای عزیز، احترام خودتون را نگه دارید! یعنی چه عوام فریبی میکنم؟؟؟ این توهین مستقیم هست! شما هر وقت تونستی یه زمان پینگ از خودت به من نشون بدی که شبیه به من باشه با اروپا یا آمریکا و یا دلایل تخصصی ارائه دادی و اثبات کردی که زمان پینگ من غیر واقعیه اونوقت عوام فریبی در مورد من درسته که هرگز هم من قصد عوام فریبی نداشته و ندارم.

هرکس دوست نداره و خوشش نمیاد چیزی را ببینه و باور کنه لزومی نداره حتماً شخصیت دیگران خراب کنه!... احترام خودمون را سعی کنیم نگه داریم و توهین نکنیم.
عزیز کسی به شما توهین نکرده بلکه این شما هستی که با این پینگ ها داری توهین مستقیم میکنی و ما رو looooool فرض میکنی )x
بعدشم من نمیفهمم و حالیم نیست دیگه چی بگو ؟عزیز شما نمیفهمی حرف منو من میگم والا این پینگ ها رو تو میزاری نه من پس همونطور که انقدر راحت میای پینگ میزاری باید هم بتونی اثباتش کنی بلد نیستی عیب نداره یادت میدم میزنی runبعدتایپ میکنیcmdبعد یه ایپی میزنی مال امریکا باشه باید زیر 100 رد بشه اگه نشه یعنی speed testشما الکیه پس نتیجه پینگ الکی رو واسه خودت نگه دار و نیا تو یه فروم همگانی بزار =;
بعد در مورد پینگ من پرسیدی نه من بلکه پینگ هیچ بنی بشری به پای شما نمیرسه که بخواد مثل شما پینگ بزاره بعدشم الکی اب روگل الود نکن که از زیر tracertدر بری بیا tracert رو بزار و حرفات و اثبات کن

---------- نوشته در 02:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:34 PM ارسال شده بود ----------

یک سوال از دوست عزیزمون سیگنال

تفاوت پینگ بازی با پینگ وبگردی چیه ؟ خوشحال میشم با دلیل و منطق توضیح بدی چون هر دفعه میگی این پینگ وبگردی و دانلوده o0
سهراب جان ایشون نمیخواد توضیح بده میگه بلد نیستم میخوای باور کن میخوای نکن اونوقت این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
علی من گفتم سرعت یک کاربر خانگی نه دانشگاهی! :دی

.......

حمید منم 1 دونه چراغ آخریم سبز نیست و مشکلی نداره.ا
آنتنت هم از ماله من هست و عالیه.
تو هم تخلف گرفتی ! پی ام کن ببینم چیکارکردی ؟ =)) این یکی هست یا 3 تا ؟

---------- نوشته در 03:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:06 PM ارسال شده بود ----------

عزیز کسی به شما توهین نکرده بلکه این شما هستی که با این پینگ ها داری توهین مستقیم میکنی و ما رو looooool فرض میکنی )x
بعدشم من نمیفهمم و حالیم نیست دیگه چی بگو ؟عزیز شما نمیفهمی حرف منو من میگم والا این پینگ ها رو تو میزاری نه من پس همونطور که انقدر راحت میای پینگ میزاری باید هم بتونی اثباتش کنی بلد نیستی عیب نداره یادت میدم میزنی cmdبعدتایپ میکنیrun بعد یه ایپی میزنی مال امریکا باشه باید زیر 100 رد بشه اگه نشه یعنی speed testشما الکیه پس نتیجه پینگ الکی رو واسه خودت نگه دار و نیا تو یه فروم همگانی بزار =;
بعد در مورد پینگ من پرسیدی نه من بلکه پینگ هیچ بنی بشری به پای شما نمیرسه که بخواد مثل شما پینگ بزاره بعدشم الکی اب روگل الود نکن که از زیر tracertدر بری بیا tracert رو بزار و حرفات و اثبات کن

---------- نوشته در 02:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:34 PM ارسال شده بود ----------

سهراب جان ایشون نمیخواد توضیح بده میگه بلد نیستم میخوای باور کن میخوای نکن اونوقت این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یه پینگ این همه دعوا مرافع نداره ! خوب منم اولش باورم نمیشد ! ولی قرار نیست بگیم تو ایران هیچوقت همچین چیزی نیست ! احمد جان همیشه این مشکلات هست ! حالا تو هر جور دوست داری یه تریسرت بذار ببینم دیگه کسی منکرش میشه ؟

سلام به همه
شرمنده وسط بحثتون اومدم
ولی من صبانت 128 دارم و الان دقیقا ساعت 3:03 ظهر هست (به ساعت جدید) و من شبانه رایگانم وصله !!!:-/
نمی دونم چرا اینطوری شده.با خودم گفتم ولی اومدم دانلود کردم برام افتاد.زنگ زدم پشتیبانی گفتم یارو شاخ دراورد.گفت نه دیگه الآن هر چی استفاده کنی برات نمی یوفته فعلا از همین استفاده کن هر وق قطع شد از یوزر خودت استفاده کن.:d
حالا پشیمونم کاشکی زنگ نمی زدم چون یارو اصلا باورش نمی شد.الآنه که همون اینترنتی هم که دارم قط شه.
خوب من برم ادامه دانلود هایی که دیشب مونده بود رو بزنم.:d
راستی تا حالا برای کسی این اتفاق افتاده.

آخرین ویرایش:

---------- نوشته در 03:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:06 PM ارسال شده بود ----------

بابا یه پینگ این همه دعوا مرافع نداره ! خوب منم اولش باورم نمیشد ! ولی قرار نیست بگیم تو ایران هیچوقت همچین چیزی نیست !
منم نمیگم تو ایران نیست هست ولی سال ............ نه الان :d

منم نمیگم تو ایران نیست هست ولی سال ............ نه الان :d
ISPش ISPی درستی هست باو ! ما از بس که این شاتل و پارس و صبا و ... بهمون اینترنت آشغال انداختن نبایدم همچین چیزی رو باور کنیم ! به قول یکی از بچه ایران جاش تو خاور میانه و آسیا تک هست ! میتونه بهترین اینترنت منطقه رو داشته باشه ولی نمی خوان ! حالا این یکی خواسته ! خواستن توانستن هست ! b-)

حوصله دارین یه حساب کتابی بکنیم؟ :دی
سرعت نور در یک ثانیه 300،000 کیلومتر هست.
یعنی در 1000ms فاصله 300000 کیلومتری رو میره. (دقت کنید که فقط میره! و برگشت ندراه) و اگر با برگشت حساب کنیم میشه 300000 کیلومتر در 2 ثانیه!
فاصله من تا واشنگتن 9700 کیلومتر هست!
خب! حالا باید حساب کنیم سرعت نور توی چه زمانی این 9700 کیلومتر رو میره! جوابش میشه 32 میلی ثانیه!
یعنی اگر ما یه فیبر نوری مستقیم از ایران بکشیم واشنگتن و بدون هیچ واسطه ای از 32 کمتر پینگ نمیگیریم! البه من این حساب کتابو با معلومات خودم کردم.
شاید تکنولوژی های فشرده سازی و شتاب دهی اطلاعات و... وجود داشته باشن که این زمان رو کاهش بدن!

• Like
Reactions: Ayuna
حوصله دارین یه حساب کتابی بکنیم؟ :دی
سرعت نور در یک ثانیه 300،000 کیلومتر هست.
یعنی در 1000ms فاصله 300000 کیلومتری رو میره. (دقت کنید که فقط میره! و برگشت ندراه) و اگر با برگشت حساب کنیم میشه 300000 کیلومتر در 2 ثانیه!
فاصله من تا واشنگتن 9700 کیلومتر هست!
خب! حالا باید حساب کنیم سرعت نور توی چه زمانی این 9700 کیلومتر رو میره! جوابش میشه 32 میلی ثانیه!
یعنی اگر ما یه فیبر نوری مستقیم از ایران بکشیم واشنگتن و بدون هیچ واسطه ای از 32 کمتر پینگ نمیگیریم! البه من این حساب کتابو با معلومات خودم کردم.
شاید تکنولوژی های فشرده سازی و شتاب دهی اطلاعات و... وجود داشته باشن که این زمان رو کاهش بدن!

این سرعت با افزایش ارسال دیتا و ترافیک مصرفی کاهش هم پیدا میکنه . فیبر نوری درسته اسمش نوری هست اما برای اینکه از درگاه ها رد بشه ، از یک ایپی به ایپی دیگه برسه و ... از سرعتش کم میشه .

فشرده سازی هم یک چیز بی معنی هست . شما فشرده سازی رو توی انتهای مسیر میتونید انجام بدید نه در طول یا ابتدا مسیر . مثل عمل RAR کردن یک فایل که حاصل یک فایل فشرده در اخر کار هست .

این سرعت با افزایش ارسال دیتا و ترافیک مصرفی کاهش هم پیدا میکنه . فیبر نوری درسته اسمش نوری هست اما برای اینکه از درگاه ها رد بشه ، از یک ایپی به ایپی دیگه برسه و ... از سرعتش کم میشه .

فشرده سازی هم یک چیز بی معنی هست . شما فشرده سازی رو توی انتهای مسیر میتونید انجام بدید نه در طول یا ابتدا مسیر . مثل عمل RAR کردن یک فایل که حاصل یک فایل فشرده در اخر کار هست .
من که نمیدونم چی بگم ! باو همچین پینگی داره مبارکش باشه ! من چیکار میتونم بکنم ؟

ISPش ISPی درستی هست باو ! ما از بس که این شاتل و پارس و صبا و ... بهمون اینترنت آشغال انداختن نبایدم همچین چیزی رو باور کنیم ! به قول یکی از بچه ایران جاش تو خاور میانه و آسیا تک هست ! میتونه بهترین اینترنت منطقه رو داشته باشه ولی نمی خوان ! حالا این یکی خواسته ! خواستن توانستن هست ! b-)

ما نگفتیم که Isp بدی داره ولی این تست که ایشون می زاره خود شرکت تایید نمی کنه ما اینو داریم می گیم تازه زیر ساخت مخابرات داره اینترنت رو از خارج می گیره چرا خوده زیر ساخت این پینگ و نداره

راستی مسعود تو موقع پینگ کردن با دستور -t تایم اوت هم داری ؟ حتی 1 دونه ؟
fb76cff97aaf.png

ما نگفتیم که Isp بدی داره ولی این تست که ایشون می زاره خود شرکت تایید نمی کنه ما اینو داریم می گیم تازه زیر ساخت مخابرات داره اینترنت رو از خارج می گیره چرا خوده زیر ساخت این پینگ و نداره
چه میدونم ! شاید ISP داره یه کاری میکنه که این پینگو بده ما گول بخوریم ! بعد خودشم میاد میگه همچین پینگی نداریم ؟ سیگنال جان ولی من اون پینگ 80 میلی ثانیه با لندنت رو خیلی بیشتر قبول دارم ! ولی بچ هها هم میگن همچین چیزی امکان پذیر نیست ! ودتم به سختی پینگ خودتو قبول داری ؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or