دیشب دیدم ولی حوصلم نشد پست بدم ! خوابیده بودم دیدم یه نفر از جلوم رد شد تو BC2 مپ Arica Harbor Conquest تا دیدمش یه خشاب PP2000 روش خالی کردم ! دیدم ای بابا نایف شدم ! یا رو هم Health ش 70 هست ! بعد دیم اسمش سیگنال هست ! گفتم تو اینجا چیکار میکنی ؟ گفتی حیفم اومد با این پینگ بازی نکنم ! پینگ من 280 بود پینگ تو 80 ! ببین که تو تو خواب هم دست از سر ما بر نمیداری ! امروز اومدم ابراز تعجب کردم ! :d! امروز هم نت پکید از طرف زیرساخت ! نتونستم بیام سایت ! داداش ما محال تورو فراموشت کنیم !الان برای من سواله که چرا همون دیشب تعجب نکردی؟!![]()
18 ساعت پس فاز بودی؟!
بعد پست جدیدترم را ندیدی یا شوخی میکنی؟ :d
جک سال هم در اومد ایران با امریکا 2 میلی
دیشب دیدم ولی حوصلم نشد پست بدم ! خوابیده بودم دیدم یه نفر از جلوم رد شد تو BC2 مپ Arica Harbor Conquest تا دیدمش یه خشاب PP2000 روش خالی کردم ! دیدم ای بابا نایف شدم ! یا رو هم Health ش 70 هست ! بعد دیم اسمش سیگنال هست ! گفتم تو اینجا چیکار میکنی ؟ گفتی حیفم اومد با این پینگ بازی نکنم ! پینگ من 280 بود پینگ تو 80 ! ببین که تو تو خواب هم دست از سر ما بر نمیداری ! امروز اومدم ابراز تعجب کردم ! :d! امروز هم نت پکید از طرف زیرساخت ! نتونستم بیام سایت ! داداش ما محال تورو فراموشت کنیم !
مسعود پینگ منم با 4.2.2.4 280 هسم میزنه ولی پینگم بات آلمان 160 میمونه ! تو سرور بروزر Bc2 هم پینگ 120 !منظورم پینگت هست :d !
---------- نوشته در 10:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:48 PM ارسال شده بود ----------
مسعود حاضری چیند پول بدی واسه همچین پینگی ؟
راستی سیگنال جون هنوز زنگ نزدم !![]()
عزیز چی داری میگی گیریم که حرف شما درست تو ایران دارن کم میزارن ولی تو خارج چی . بابا من به کی بگم پینگ هایی که ایشون میزاره تو خارج با بهترین حالت ممکن نمیشه گرفت اخه شما قبل اینکه بیای دفاع کنی برو یکم تحقیق کنتست واقعه ! منم اولا باورم نشد ! والی با این ISP که سیگنال داره ! آره ! میشه ! حالا مسعود نزن تو سر پینگش ! با 100 تا رو راحت پینگ میده دیگه تو بازی ! مسعود ISPش ISP هست به خدا ! پیشرفته ترین تجهزاتو دارن اینا ! خودشون تو کار فروش تجهیزات مخابراتی هستند ! دیگه برا خودشون کم نمیزارن ! همه ISP لعنتی میتونن این رو ارائه بدن ولی واسع سود بیشتر گند میزنن بهش مثلا 128 220 کیلوبایت دانلود میکنه ! یا تجهیزات در و پیت میخرن ! حالا ماله من و تو که Wirelesse بهتره ! تجهیزات بهتری داره ! وقتی تو کلاس یه نفر 20 میگیره بقیه هم میتونن منتهی بستگی به خودشون داره ! اینم اینجوریه ! به نظر من گیند ترین ISP ایران شاتل هست که خدا رو شکر هیچوقت طرفش نرفتم !![]()
عزیز چی داری میگی گیریم که حرف شما درست تو ایران دارن کم میزارن ولی تو خارج چی بابا من به کی بگم پینگ هایی که ایشون میزاره تو خارج با بهترین حالت ممکن نمیشه گرفت اخه شما قبل اینکه بیای دفاع کنی برو یکم تحقیق کن
شما هنوز اسم ایشون رو نمیدونی بهش میگی signal بد چطوری میای با اطمینان میگی اینترنتش واقعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا سهراب یعنی واقعا میشه از ایران تا آمریکا 2 میلی ثانیه !!!!!!!!!!!!!!!!:-o:-o:-o:-o:-o
احسنت بر شما اقا سهرابخیر عزیزم . بحث کیفیت و اینچیزا هم نیست . تا به امروز و سال 2011 همچین تکتولوژی که بتونه همچین فاصله ای رو طی کنه وجود نداره و نخواهد داشت . برای همچین چیزی شما باید سرعت نور داشته باشید که فعلا وجود نداره در کره ی زمین
من کوتاه میام ! سیــــــــــــــــگنال کجایی ؟ بیا این سوالات رو جواب بده ! حالا شما منو قورت ندید !![]()
تست واقعه ! منم اولا باورم نشد ! والی با این ISP که سیگنال داره ! آره ! میشه ! حالا مسعود نزن تو سر پینگش ! با 100 تا رو راحت پینگ میده دیگه تو بازی ! مسعود ISPش ISP هست به خدا ! پیشرفته ترین تجهزاتو دارن اینا ! خودشون تو کار فروش تجهیزات مخابراتی هستند ! دیگه برا خودشون کم نمیزارن ! همه ISP لعنتی میتونن این رو ارائه بدن ولی واسع سود بیشتر گند میزنن بهش مثلا 128 220 کیلوبایت دانلود میکنه ! یا تجهیزات در و پیت میخرن ! حالا ماله من و تو که Wirelesse بهتره ! تجهیزات بهتری داره ! وقتی تو کلاس یه نفر 20 میگیره بقیه هم میتونن منتهی بستگی به خودشون داره ! اینم اینجوریه ! به نظر من گیند ترین ISP ایران شاتل هست که خدا رو شکر هیچوقت طرفش نرفتم !![]()
عزیز چی داری میگی گیریم که حرف شما درست تو ایران دارن کم میزارن ولی تو خارج چی . بابا من به کی بگم پینگ هایی که ایشون میزاره تو خارج با بهترین حالت ممکن نمیشه گرفت اخه شما قبل اینکه بیای دفاع کنی برو یکم تحقیق کن
شما هنوز اسم ایشون رو نمیدونی بهش میگی signal بد چطوری میای با اطمینان میگی اینترنتش واقعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله . حمید جان درست میگن یعنی آمریکا (جمله خیلی از شما ها که میگن آمریکایی ها کلا 3 نسل از ما جلوت هستند) این امکاناتی که الان شرکت Sbadana داره یعنی واسه کاربرای خودش فراهم نمی کنه پس چرا آمریکایی با ایرانی می افته 3خط نیست تازه خود کسی که تو آمریکاست با خودش 2 میلی ثانیه نمی گیره بعد ایشون از ایران تا San Francicsco که فاصله اون 7550 مایله داره 2 میلی ثانیه می گیره ما که حسود نیستیم آقا باشه پینگ شما 2 میلی ثانیه وقتی چیزی نمی گی که اثبات کنی پینگتو واسه خودت نگردار به اسم تایپیک هم یه دقتی بکن