بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

داتک. یه جوری میگن که انگار داریم الان با ضریب اشتراک 1:1 استفاده میکنیم
باو ضریب اشتراک 1 به 10 یعنی بین 10 نفر تقسیم میشه ! تازه این پهنای باند ممکنه به علت نبود مشتری به 10 نرسه ! تازه همیشه هم زمان 10 نفر استفاده نمیکنند ! امکان نداره ! 24 ساعت 10 نفر بشینن پاش ! تازه این اگر همه جا نامحدود بود و کنارش محدود نمیدادند به خاطر رقابت سرعت این سرویس ها سر به فلک میکشید !

دوستان به 118 زنگ زدم ولی چیز درستی دست گیرم نشد!
از بین این شرکت هایی که میدونم موجودن کدومشون از نظر پینگ و سرعت دانلود بهترن؟
شاتل،پارس آنلاین،داتک،فن آوا،صبا نت،ارم نت،آسیا تک،فن آوا
دوست عزیز به نظره من از شرکت آزاد نت بگیر من که خیلی راضی ام... افت سرعت هم نداره اصلا

خب به پهنای باند تو اضافه نشده!
این پهنای باند در درگاه های بین المللی صورت میگیره و دلیل نمیشه شرکتت هم پهنای باندش زیاد بشه! خودشون باید زیاد کنن.
درضمن یکی از بهترین پینگ هارو داری ناشکری نکن! :|

اینم نا شکری !:| پینگ 130 برسه به 170 نا شکری نداره ؟! بعد 100سال رفتم کُد بزنم پینگم خیلی خوب شد زرد شد !!!

اینم نا شکری !:| پینگ 130 برسه به 170 نا شکری نداره ؟! بعد 100سال رفتم کُد بزنم پینگم خیلی خوب شد زرد شد !!!
نت من مال تو علیرضا جان! :d پینگتم همیشه سبزه! :x:d

1493284292.png

وایرلسشو بگیر !

وایرلسه حمید جان! ;):d

• Like
Reactions: Good Guy Greg
نت من مال تو علیرضا جان! :d پینگتم همیشه سبزه! :x:d

1493284292.png

وایرلسه حمید جان! ;):d
سلام سیگی جون ! کجایی نیستی ؟ داداش آدرسی شماره تلفنی چیزی نداری ای این شرکتت ! میخوام باهاشون صحبت کنم به هر قیمتی هست تو شیرازم یکی از اینا بیاد م هم بی نصیب نمونیم ! ناسلامتی منم وایرلس گرفتم ولی پینگ زیره 150 نمیاد !

دوستان تست سرعت یه کاربر عراقی را ببینید که توی یه فروم بین المللی گذاشته بود:

1456507366.png

2 مگ سرعت دانلود!!!!!!!!!!!!! :-o برای مثلاً عراق جنگ زده!!!! :surrender: تازه این تست از چهارمین ISP برتر اون هاست!

منم از لَجَم تست زیر قرار دادم اونجا! :gunner: :

1493367833.png

سلام سیگی جون ! کجایی نیستی ؟ داداش آدرسی شماره تلفنی چیزی نداری ای این شرکتت ! میخوام باهاشون صحبت کنم به هر قیمتی هست تو شیرازم یکی از اینا بیاد م هم بی نصیب نمونیم ! ناسلامتی منم وایرلس گرفتم ولی پینگ زیره 150 نمیاد !

سلام حمید جان، خوبی؟
به آدرس اینترنتی خود شرکت سر بزن اونجا هست. البته پینگ شما الان خیلی عالی هست و نباید مشکل خاصی داشته باشید! :)

• Like
Reactions: Ἁlireza
خدا رو هم شکر میکنیم با این ! الان سرعت دانلود بین 70 تا 130 هست ! ساعت رایگان ! پینگمونم با المان 180 ! ! ولی تو آپلود حریف میطلبم !

---------- نوشته در 02:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:16 AM ارسال شده بود ----------

دوستان تست سرعت یه کاربر عراقی را ببینید که توی یه فروم بین المللی گذاشته بود:

1456507366.png

2 مگ سرعت دانلود!!!!!!!!!!!!! :-o برای مثلاً عراق جنگ زده!!!! :surrender: تازه این تست از چهارمین ISP برتر اون هاست!

منم از لَجَم تست زیر قرار دادم اونجا! :gunner: :

1493367833.png

سلام حمید جان، خوبی؟
به آدرس اینترنتی خود شرکت سر بزن اونجا هست. البته پینگ شما الان خیلی عالی هست و نباید مشکل خاصی داشته باشید! :)
دمت گرم خوب کاری کردی ! راستی سایتشو گو ! من ندارم ! جای اعتبار ندارم دیگه بیشتر بهت بدم ! فردا میدم ! :d

• Like
Reactions: S I G N A L
خدا رو هم شکر میکنیم با این ! الان سرعت دانلود بین 70 تا 130 هست ! ساعت رایگان ! پینگمونم با المان 180 ! ! ولی تو آپلود حریف میطلبم !

---------- نوشته در 02:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:16 AM ارسال شده بود ----------

میشه از سرعت آپلودت عکس بگیری ؟! :دی از تو سایت رپید شیر یا یه سایتی که نشون بده ! :دی آخه تو هم مثل من وایرلسی ! من کلکای این وایرلسیارو میدونم ! :|

دمت گرم خوب کاری کردی ! راستی سایتشو گو ! من ندارم ! جای اعتبار ندارم دیگه بیشتر بهت بدم ! فردا میدم ! :d

http://www.spadana.net/ContactUs.aspx

بگید که خارج از استان اصفهان در چه شهرهایی نمایندگی دارید؟....
ممنون به خاطر اعتبار! منم بهت اعتبار میدم، بعضی وقت ها نمیشه و بهم پیغام میده! :d

http://www.spadana.net/ContactUs.aspx

بگید که خارج از استان اصفهان در چه شهرهایی نمایندگی دارید؟....
ممنون به خاطر اعتبار! منم بهت اعتبار میدم، بعضی وقت ها نمیشه و بهم پیغام میده! :d
ماله منم همینطور ! :d
راستی اگه تو شیراز نمایندگی نداشت ! چیکار کنم اینجا هم نمایندگی بزنن ! ؟؟؟ ولی جون من سیگی جون تو با این پینگ بازی هم میکنی کلا ؟ ؟؟ اگه آره چه بازی هایی ؟

ماله منم همینطور ! :d
راستی اگه تو شیراز نمایندگی نداشت ! چیکار کنم اینجا هم نمایندگی بزنن ! ؟؟؟ ولی جون من سیگی جون تو با این پینگ بازی هم میکنی کلا ؟ ؟؟ اگه آره چه بازی هایی ؟

اگه نمایندگی نداشت که دیگه هیچی! :d پینگت الان به خدا خیلی خوبه! چرا به قول مسعود ناشکری می کنی؟! :d خیلی ها پینگ و سرعت دانلود شما را ندارند!...
نه، آنلاین بازی نمی کنم.........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or