aidin0000
کاربر سایت
داتک. یه جوری میگن که انگار داریم الان با ضریب اشتراک 1:1 استفاده میکنیماین ماله کجاست ؟
داتک. یه جوری میگن که انگار داریم الان با ضریب اشتراک 1:1 استفاده میکنیماین ماله کجاست ؟
باو ضریب اشتراک 1 به 10 یعنی بین 10 نفر تقسیم میشه ! تازه این پهنای باند ممکنه به علت نبود مشتری به 10 نرسه ! تازه همیشه هم زمان 10 نفر استفاده نمیکنند ! امکان نداره ! 24 ساعت 10 نفر بشینن پاش ! تازه این اگر همه جا نامحدود بود و کنارش محدود نمیدادند به خاطر رقابت سرعت این سرویس ها سر به فلک میکشید !داتک. یه جوری میگن که انگار داریم الان با ضریب اشتراک 1:1 استفاده میکنیم
دوست عزیز به نظره من از شرکت آزاد نت بگیر من که خیلی راضی ام... افت سرعت هم نداره اصلادوستان به 118 زنگ زدم ولی چیز درستی دست گیرم نشد!
از بین این شرکت هایی که میدونم موجودن کدومشون از نظر پینگ و سرعت دانلود بهترن؟
شاتل،پارس آنلاین،داتک،فن آوا،صبا نت،ارم نت،آسیا تک،فن آوا
خب به پهنای باند تو اضافه نشده!
این پهنای باند در درگاه های بین المللی صورت میگیره و دلیل نمیشه شرکتت هم پهنای باندش زیاد بشه! خودشون باید زیاد کنن.
درضمن یکی از بهترین پینگ هارو داری ناشکری نکن!![]()
سلام سیگی جون ! کجایی نیستی ؟ داداش آدرسی شماره تلفنی چیزی نداری ای این شرکتت ! میخوام باهاشون صحبت کنم به هر قیمتی هست تو شیرازم یکی از اینا بیاد م هم بی نصیب نمونیم ! ناسلامتی منم وایرلس گرفتم ولی پینگ زیره 150 نمیاد !نت من مال تو علیرضا جان! :d پینگتم همیشه سبزه!:d
![]()
وایرلسه حمید جان!:d
سلام سیگی جون ! کجایی نیستی ؟ داداش آدرسی شماره تلفنی چیزی نداری ای این شرکتت ! میخوام باهاشون صحبت کنم به هر قیمتی هست تو شیرازم یکی از اینا بیاد م هم بی نصیب نمونیم ! ناسلامتی منم وایرلس گرفتم ولی پینگ زیره 150 نمیاد !
دمت گرم خوب کاری کردی ! راستی سایتشو گو ! من ندارم ! جای اعتبار ندارم دیگه بیشتر بهت بدم ! فردا میدم ! :dدوستان تست سرعت یه کاربر عراقی را ببینید که توی یه فروم بین المللی گذاشته بود:
![]()
2 مگ سرعت دانلود!!!!!!!!!!!!! :-o برای مثلاً عراق جنگ زده!!!! :surrender: تازه این تست از چهارمین ISP برتر اون هاست!
منم از لَجَم تست زیر قرار دادم اونجا! :gunner: :
![]()
سلام حمید جان، خوبی؟
به آدرس اینترنتی خود شرکت سر بزن اونجا هست. البته پینگ شما الان خیلی عالی هست و نباید مشکل خاصی داشته باشید!![]()
میشه از سرعت آپلودت عکس بگیری ؟!
باشه ! یه سایت بگو که نشون بده ! لان آپلود میکنم !میشه از سرعت آپلودت عکس بگیری ؟!از تو سایت رپید شیر یا یه سایتی که نشون بده !
آخه تو هم مثل من وایرلسی ! من کلکای این وایرلسیارو میدونم !
![]()
دمت گرم خوب کاری کردی ! راستی سایتشو گو ! من ندارم ! جای اعتبار ندارم دیگه بیشتر بهت بدم ! فردا میدم ! :d
ماله منم همینطور ! :dhttp://www.spadana.net/ContactUs.aspx
بگید که خارج از استان اصفهان در چه شهرهایی نمایندگی دارید؟....
ممنون به خاطر اعتبار! منم بهت اعتبار میدم، بعضی وقت ها نمیشه و بهم پیغام میده! :d
ماله منم همینطور ! :d
راستی اگه تو شیراز نمایندگی نداشت ! چیکار کنم اینجا هم نمایندگی بزنن ! ؟؟؟ ولی جون من سیگی جون تو با این پینگ بازی هم میکنی کلا ؟ ؟؟ اگه آره چه بازی هایی ؟