بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ولی حمید خودمونیم ها کوفتت بشه! :دی
....
الان در ساعات رایگان:

attachment.php

.....

دوستان کشور داره روند خوبیو برای افزایش پهنای باند طی میکنه! بهتون قول میدم اگر این روند رو طبق برنامه برن (که تا الان رفتن) از سال آینده همه این پینگ منو خواهید داشت!
طبق برنامه هر سال تقریبا باید 80 الی 100 گیگ رو افزایش بدن! یعنی ماهیانه 6 الی 8 گیگ! چون برایه برنامه پنجم باید به 470 گیگ برسیم که الان به گفته خودشون 70 گیگ داریم در حالی که طبق تحقیق خودم 42 گیگ هست و هفته آینده میشه 50 گیگ!
به امید اینترنتی بهتر!

ولی حمید خودمونیم ها کوفتت بشه! :دی
....
الان در ساعات رایگان:

attachment.php

.....

دوستان کشور داره روند خوبیو برای افزایش پهنای باند طی میکنه! بهتون قول میدم اگر این روند رو طبق برنامه برن (که تا الان رفتن) از سال آینده همه این پینگ منو خواهید داشت!
طبق برنامه هر سال تقریبا باید 80 الی 100 گیگ رو افزایش بدن! یعنی ماهیانه 6 الی 8 گیگ! چون برایه برنامه پنجم باید به 470 گیگ برسیم که الان به گفته خودشون 70 گیگ داریم در حالی که طبق تحقیق خودم 42 گیگ هست و هفته آینده میشه 50 گیگ!
به امید اینترنتی بهتر!
من الان تو ساعت رایگان : البته دانلود تا 130 هم میره ! مسعود پینگم با لندن فرق داره ! باو روتینگمون هم به آدم نرفته ! باید با شرکت صحبت کنم !

به امید اینترنتی بهتر!
اگه اون رتبه آخريه ...اگه به گوششون خورده باشه..!!
يكم به خودشون بيان و براي آخر نموندن هم كه شده يكم سرعت ها و پهناي باند رو افزايش بدن....به خدا خيلي جايگاه بديه...واقعا جاي تاسف داره...

مسعود خداییش از اونروزی که گفتی انقد به پهنای باند اضافه شده همینطور داره پینگ من بدترو بدتر میشه ! :|
خب به پهنای باند تو اضافه نشده!
این پهنای باند در درگاه های بین المللی صورت میگیره و دلیل نمیشه شرکتت هم پهنای باندش زیاد بشه! خودشون باید زیاد کنن.
درضمن یکی از بهترین پینگ هارو داری ناشکری نکن! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or