بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان تست سرعت یه کاربر عراقی را ببینید که توی یه فروم بین المللی گذاشته بود:

1456507366.png

2 مگ سرعت دانلود!!!!!!!!!!!!! :-o برای مثلاً عراق جنگ زده!!!! :surrender: تازه این تست از چهارمین ISP برتر اون هاست!

منم از لَجَم تست زیر قرار دادم اونجا! :gunner: :

1493367833.png

سلام حمید جان، خوبی؟
به آدرس اینترنتی خود شرکت سر بزن اونجا هست. البته پینگ شما الان خیلی عالی هست و نباید مشکل خاصی داشته باشید! :)
WTF IRAQ !!! تازه زده 54% ّFASTER THAN IRQ
OMFG

خوب تو شیراز من تک تک ISP ها رو تست کردم ! کی میخواد بدونه کدومش خوبه ؟؟؟ ADSL یا Wireless ؟؟؟

---------- نوشته در 09:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:38 PM ارسال شده بود ----------

داداش اگه واسه لایو میخوای برو همین همیارنت یه دونه Wireless بگیر مثل من ! من که بن شدم ! والی دوستان به جای ما ! خیلی هم خوبه ! سرعتشم راضیم ! پینگشم عالیه ! قطعی هم نداره ! چه میدونم تا حالا مثل این تو شیراز ندیدم ! دور ADLS هم واسه بازی تو ایران خط بکشید !
یه تست هم میزارم : ! ای از این بود !
خوب فکر نکنم 4.2.2.4 واسه من ملاک باشه : !
خب یه نکته مهم تا یادم نرفته : این همیارنت کسی زیاد ازش خبر نداره ! اگه بین دوستان وآشنایان کسی رو سراغ داری که گیمر هست اینو بهش پیشنهاد کن ! کسی هم که دانلودر هست بهش نگو همچین چیزی وجود داره که اگه بریزن رو این اینم میترکه !
هر دو تست در یک زمان بودن !
سرعت دانلود و آپلودش چطوره،چون برام مهمه.
اگه میتونی یه تستی هم از سرعتش بزار.;)

سرعت دانلود و آپلودش چطوره،چون برام مهمه.
اگه میتونی یه تستی هم از سرعتش بزار.;)
داداش سرعت دانلود 1 مگ شبانه کتوسط 120 ! تو روز 180 ! آپلود هم بالای 100 ! پینگ هم که میبینی ! آپلود تستشو پست بالا ببین ! با رپید شیر 125 آپلود میکنه ! تو ساعت رایگان !!!! ولی فعلا مثل اینکه یه کم پکیده ! با این تبیغاتی که من کردم ! :d

تورم هزینه شركت‌های تامین‌كننده اینترنت پرسرعت را افزایش داده است

قول و قرار شركت ارتباطات زیرساخت برای تخفیف پهنای باند به اجرا درنیامده و بحث تورم از سویی دیگر مشكلاتی را برای شركت‌های فعال در این حوزه به‌وجود آورده است كه موجب به اشتراك‌گذاری بیش از میزان استاندارد در برخی اوقات تو سط بعضی شركت‌های اینترنتی می‌شود.
مسعود ‌ریاضیات رییس انجمن شركت‌های اینترنتی ، درباره بحث كم فروشی در موضوع اینترنت اظهار كرد: در حال حاضر به خاطر بحث تورم هزینه شركت‌های تامین‌كننده اینترنت پرسرعت یعنی شركت‌های PAP بالا رفته و هزینه شركت‌ها از جمله آب، برق، گاز و اجاره و یا مسائلی از این قبیل افزایش یافته است.
وی افزود: از سال گذشته زیرساخت قول داده بود كه هركدام از شركت‌هایی كه تامین‌كننده پهنای باند هستند، نه تنها شركت‌های PAP بلكه شركت‌های ISDP كه توزیع‌كننده پهنای باند هستند هم اگر به مشتریان خود 20 درصد تخفیف در زمینه پهنای باند ارائه دهند، شركت ارتباطات زیرساخت نیز به آن‌ها 20 درصد تخفیف می‌دهد و درواقع هزینه‌ای كه شركت‌ها از مصرف‌كننده دریافت نكردند را به آن‌ها برمی‌گرداند.
او ادامه داد: در سال گذشته تعدادی از شركت‌ها به تخفیف برای مصرف‌كنندگان اقدام كردند و مدارك خود را نیز به زیرساخت و تعدادی از شركت‌ها حتی به وزیر ارتباطات ارسال كردند ولی ترتیب اثری در این زمینه داده نشد و به آن‌ها تخفیفی كه قولش را داده بودند، تعلق نگرفت.
ریاضیات ابراز كرد: شركت‌های تامین‌كننده پهنای باند ‌به ناچار تعداد به اشتراك‌گذاری خطوط خود را افزایش دادند؛ به عنوان مثال اگر شركت ارائه‌دهنده اینترنت پرسرعت كه باید خطی را بین هشت كاربر به اشتراك می‌گذاشت، این میزان را به بیش از هشت نفر افزایش داد كه خود این موضوع به تعبیری كم‌فروشی نام‌گذاری شد و این در حالی است كه ریشه این موضوع در جای دیگری است.
وی گفت: این مشكلات به دلیل افزایش هزینه‌ها و تورمی كه هر ساله شاهدیم و قول و قرارهای عملی نشده شركت ارتباطات زیرساخت به وجود می‌آید؛ بنابراین، انتظار شركت‌ها این است كه به آن‌ها تخفیف بدهند زیرا قیمتی كه به شركت‌های PAP و ISDPها داده می‌شود، بسیار بسیار گران است.
وی در پایان تاكید كرد: انتظار شركت‌های اینترنتی آن است كه قیمت اینترنت و پهنای باندی كه از طرف دولت به شركت‌ها داده می‌شود، یك دهم قیمت فعلی شود.

قول و قرار شركت ارتباطات زیرساخت برای تخفیف پهنای باند به اجرا درنیامده و بحث تورم از سویی دیگر مشكلاتی را برای شركت‌های فعال در این حوزه به‌وجود آورده است كه موجب به اشتراك‌گذاری بیش از میزان استاندارد در برخی اوقات تو سط بعضی شركت‌های اینترنتی می‌شود.
مسعود ‌ریاضیات رییس انجمن شركت‌های اینترنتی ، درباره بحث كم فروشی در موضوع اینترنت اظهار كرد: در حال حاضر به خاطر بحث تورم هزینه شركت‌های تامین‌كننده اینترنت پرسرعت یعنی شركت‌های PAP بالا رفته و هزینه شركت‌ها از جمله آب، برق، گاز و اجاره و یا مسائلی از این قبیل افزایش یافته است.
وی افزود: از سال گذشته زیرساخت قول داده بود كه هركدام از شركت‌هایی كه تامین‌كننده پهنای باند هستند، نه تنها شركت‌های PAP بلكه شركت‌های ISDP كه توزیع‌كننده پهنای باند هستند هم اگر به مشتریان خود 20 درصد تخفیف در زمینه پهنای باند ارائه دهند، شركت ارتباطات زیرساخت نیز به آن‌ها 20 درصد تخفیف می‌دهد و درواقع هزینه‌ای كه شركت‌ها از مصرف‌كننده دریافت نكردند را به آن‌ها برمی‌گرداند.
او ادامه داد: در سال گذشته تعدادی از شركت‌ها به تخفیف برای مصرف‌كنندگان اقدام كردند و مدارك خود را نیز به زیرساخت و تعدادی از شركت‌ها حتی به وزیر ارتباطات ارسال كردند ولی ترتیب اثری در این زمینه داده نشد و به آن‌ها تخفیفی كه قولش را داده بودند، تعلق نگرفت.
ریاضیات ابراز كرد: شركت‌های تامین‌كننده پهنای باند ‌به ناچار تعداد به اشتراك‌گذاری خطوط خود را افزایش دادند؛ به عنوان مثال اگر شركت ارائه‌دهنده اینترنت پرسرعت كه باید خطی را بین هشت كاربر به اشتراك می‌گذاشت، این میزان را به بیش از هشت نفر افزایش داد كه خود این موضوع به تعبیری كم‌فروشی نام‌گذاری شد و این در حالی است كه ریشه این موضوع در جای دیگری است.
وی گفت: این مشكلات به دلیل افزایش هزینه‌ها و تورمی كه هر ساله شاهدیم و قول و قرارهای عملی نشده شركت ارتباطات زیرساخت به وجود می‌آید؛ بنابراین، انتظار شركت‌ها این است كه به آن‌ها تخفیف بدهند زیرا قیمتی كه به شركت‌های PAP و ISDPها داده می‌شود، بسیار بسیار گران است.
وی در پایان تاكید كرد: انتظار شركت‌های اینترنتی آن است كه قیمت اینترنت و پهنای باندی كه از طرف دولت به شركت‌ها داده می‌شود، یك دهم قیمت فعلی شود.
ISP بيجاره كه تخفيف داده ولي از اون طرف بهش تخفيف ندادن معلومه كه ميخواد عقده اين 20 درصد رو خالي كنه ! مياد شيرينگ 1 به 15 ميده ! :| مسعود هميشه اعتبار تموم كردم ! ميگه 24 ساعت آينده ! شرمنده داداش :(

حمید تماس گرفتی با شرکت؟ :d
راستی گفتی مقدار سیگنالت 75 بود؟! خیلی خوبه! هر چی کمتر باشه بهتره! از من بین 45 تا تقریباً 65 متغیره. یه چیزی هم شبیه SNR داره که بهتره 95 درصد یا بالاتر باشه!

داداش سرعت دانلود 1 مگ شبانه کتوسط 120 ! تو روز 180 ! آپلود هم بالای 100 ! پینگ هم که میبینی ! آپلود تستشو پست بالا ببین ! با رپید شیر 125 آپلود میکنه ! تو ساعت رایگان !!!! ولی فعلا مثل اینکه یه کم پکیده ! با این تبیغاتی که من کردم ! :d
سرویس شبانه رایگان هم داره؟
راستی میخواستم بدونم سرعت دانلود با پینگ ارتباط داره؟

اينم از ماتريكس : ! تا ما بوديم پينگ رو 500 بود ! حالا كه درخواست جمع اوري داديم ببين چي شده !

---------- نوشته در 05:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:41 PM ارسال شده بود ----------

نت من مال تو علیرضا جان! :d پینگتم همیشه سبزه! :x:d

1493284292.png
واي خداي من:o:o:o

الان برای من سواله که چرا همون دیشب تعجب نکردی؟! :-/ =)) 18 ساعت پس فاز بودی؟! =)) بعد پست جدیدترم را ندیدی یا شوخی میکنی؟ :d

حمید پینگش بالا بوده الان عکسو دیده! =))

دوستان بالاخره اون مسر رویایی اینترنت من عوض شد و پینگم از 100 شد 140 ! تبریک میگم به خودم! :دی
ولی پینگ بازیم هیچ تغییری نکرده!
برای داخل کشور 16 تا 30 و برای ترکیه 60 و آلمان بعضا 90 ...

دوستانی که پینگ 100 تا 200 دارن بهتره به جای ناشکری و شکایت از آی اس پی مخابرات و دنیا از اینترنتشون لذت ببرن الان خیلی ها دارن با پینگ 80 تا 900 سر میکنن و قیمت های خیلی فضایی داره اینترنتشون برای مثال خودم که برای 128 دارم ماهی 30 تومن میدم 5 گیگ ماهیانه...
به خدا 1 سالی میشه پینگه 200 ندیدم....هفت هشت ماهی هم میشه که پینگ برای یک ثانیه ثابت نیست... دردمو به کی بگم؟ قرار بود با همین پینگ !@#!@#@!# ام برم تو تورنومنت شرکت کنم که از 7 ماه پیش نت رو سرم خراب شد 4 تا شرکت عوض کردم فایده ای نداره
تابستونی گذشت 1 ثانیه هم نتونستم آنلاین بزنم وقتی میبینم یک بچه دماغو از سوئیس آدمو مسخره میکنه میگه : داری با اینترنت دایل آپ بازی میکنی ؟
دلم میخواد سرمو بزنم به دیوار

دوستانی که پینگ 100 تا 200 دارن بهتره به جای ناشکری و شکایت از آی اس پی مخابرات و دنیا از اینترنتشون لذت ببرن الان خیلی ها دارن با پینگ 80 تا 900 سر میکنن و قیمت های خیلی فضایی داره اینترنتشون برای مثال خودم که برای 128 دارم ماهی 30 تومن میدم 5 گیگ ماهیانه...
به خدا 1 سالی میشه پینگه 200 ندیدم....هفت هشت ماهی هم میشه که پینگ برای یک ثانیه ثابت نیست... دردمو به کی بگم؟ قرار بود با همین پینگ !@#!@#@!# ام برم تو تورنومنت شرکت کنم که از 7 ماه پیش نت رو سرم خراب شد 4 تا شرکت عوض کردم فایده ای نداره
تابستونی گذشت 1 ثانیه هم نتونستم آنلاین بزنم وقتی میبینم یک بچه دماغو از سوئیس آدمو مسخره میکنه میگه : داری با اینترنت دایل آپ بازی میکنی ؟
دلم میخواد سرمو بزنم به دیوار
مشکل مشهد اینه که شرکت زیاد نداره و همچنین خیلی هم شلوغ هست و بدتر از همه خیلی هم از اروپا دور هست! باید یه فرقی بین من که توی آذربایجان غربی هستم و با اروپا هم مرز هستم با شمایی که در شرق کشور هستین باشه! البته اگر زیر ساخت و پهنای باند مناسبی داشتیم شاید فرقمون 10 تا 20 میلی ثانیه بود! اما با وضعیت ایران اینی شده که الان شما دارین...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or