بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان!
پینگ رو برای دقایقی بیخیال شین!
رکورد سرعتتون چنده؟ 100 کیلوبایت؟ 200 کیلوبایت؟ 500 کیلوبایت؟ نظرتون راجبه 2.6 مگابایت چیه؟
فکر کنم رکورد دست من باشه! با سرعت 2.6 مگابایت! یعنی 20 مگابیت سرعت! b-):>

attachment.php

:d
منم میخوااااااااااااااااااااااااااام .نوش جونت:-*

آخرین ویرایش:
اینا که محدودیت ترافیک داره اینجوذی باشه اونا هم بدبختن

لیست رو ببین چندتا isp هست . اونجا حق انتخاب با مشتری ها هست نه شرکت ها . این شرکت نشد ، با توجه به نیازت میری یک شرکت دیگه . نکته جالب اینه که اکثرا هزینه نصب نمیگیرند اما ایران از 15تومن گرفته تا 30 تومن میگیرند بعد هم که میدی یطوری نگات میکنند که یکم دیگه هم بدی به خودشون حال کنند

سلام دوستان!
رکورد سرعتتون چنده؟ 100 کیلوبایت؟ 200 کیلوبایت؟ 500 کیلوبایت؟ نظرتون راجبه 2.6 مگابایت چیه؟

attachment.php

سرعت اپلود رو حال کن :>
h22tc90t10ggbqjw1g7.jpg

سلام دوست عزیز
صحبت شما در مورد اینکه همچین زمان پینگ هایی (منظورم الان فقط از سایت speedtest.net هست) در خارج نیست به نظر خود بنده هم درسته و خود من تا حالا توی یه فروم بین المللی از کاربرای کشورهای مختلف اینچنین زمان پینگی تا به حال ندیدم! ولی یک سوال از شما دارم: تحصیلات شما در چه زمینه ای هست؟ آیا شما در زمینه ی شبکه تخصص دارید و میتونید این موضوع را تخصصی توضیح بدید و اثبات کنید که اینچنین چیزی نمیتونه امکان پذیر باشه؟. این زمان پینگ چیزی هست که واقعیت داره و به هر دلیل که به ذهن شما هم ظاهراً خطور نکرده امکان پذیر شده! شما واقعاً اگه میتونی به صورت تخصصی ثابت کن همچین زمان پینگی نمیتونه وجود داشته باشه! من میگم هست! این یه واقعیته (یعنی شما الان یک تست واقعی را داری مشاهده می کنی) ولی شما میگی نیست، پس تخصصی اثبات کنید که نمیتونه این چنین زمان پینگی وجود داشته باشه.

لزومی نداره که در فضای مجازی حتماً کسی اسم واقعی یک نفر را بدونه! اینهایی که اینجا اسم خودشون را نوشتند هم لزوماً اسم واقعیشان ممکنه نباشه! البته شاید هم باشه ولی اینجا فضای مجازیه و نه شما منو واقعاً میشناسی یا قراره بشناسی و نه من شما را! شما فرض کن اسم من احمد هست! الان چه تغییری در موضوع ایجاد شد؟ الان کسی دیگه مجوز پیدا میکنه حتماً به من اعتماد کنه؟

خوشحالم بلاخره یکی از پست های ما رو جواب دادی:|
خوب احمد اقا در مورد تحصیلات پرسیدی که مربوط به شبکه هست یا نه؟ که باید خدمتتون بگم خیر تحصیلات من در این مورد نیست خوب که چی ؟ یعنی چون تحصیلاتم در مورد شبکه نیست باید عین ... o:-)پینگ هاتو ببینم. عزیز باور کردن این پینگ ربطی به داشتن تحصیلات شبکه نداره شما که ماشالا تحصیلاتت شبکه هستش کلی هم واردی بیا اثبات کن .هر ادم عاقلی با یکم پرس و جو میتونه راحت بفهمه که پینگ شما واقعیت نداره میدونم دوست داری من هم مثل بقیه دوستات تو سایت بیام بگم به به signal عجب پینگی داری و شما هم کلی حال کنی بدون اینکه بدونم این پینگ واقعیه یا نه .
پس احمد اقا من نباید پینگ شما رو اثبات کنم شما مدعی این پینگ هستید پس شما باید اثباتش کنید اونم با tracert بعدشم خودت میگی تو cmdاینجوری نیست پس چطوری تو speedtestاینجوریه برات 8-| ای کاش ما هم میتونستم speedtest رو قلقلک بدیم یه همچین پینگ هایی بگیریم ایشالا ما هم راحشو یاد میگیریم :d
دراخر هم شما این پینگ هارو تو فروم های خارجی هم بزاری ملت این شکلی میشن:)) اینجا که دیگه ایرانه)x
پس شما هم یا با دلیل و مدرک اثباتش کن یا از گذاشتن این پینگ های عوام فریب جدا خودداری کنید=;

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DoppelGang3rX1
مسعود منم این اتفاق برام افتاده تا 1.3 mb !شب گذاشتم خوابیدم صبح دیدم در عرض 3 ساعت دانلود شده بود.
خیلی میچسبه :دی
ـــــــــــــــــــــــــ
برگشتم ایران اینم پینگم ، اونجا با گوگل 50 بود با 4.2.2. ها :دی 70 بود با اروپا هم 70 :(
c27a260f16ad.png

1495978447.png

آخرین ویرایش:
سلام دوستان!

attachment.php

مسعود این گذری هست ! منم یه شب داشتم League Of Legends آپدیت میکردم جلوی چشمم تا 3700 کیلوبایت بر ثانیه ولی زود برگشت به سرعت عادی ! چرا افکار مردم رو پریشون میکنی ؟ :d

خوشحالم بلاخره یکی از پست های ما رو جواب دادی:|
خوب احمد اقا در مورد تحصیلات پرسیدی که مربوط به شبکه هست یا نه؟ که باید خدمتتون بگم خیر تحصیلات من در این مورد نیست خوب که چی ؟ یعنی چون تحصیلاتم در مورد شبکه نیست باید عین ... o:-)پینگ هاتو ببینم. عزیز باور کردن این پینگ ربطی به داشتن تحصیلات شبکه نداره شما که ماشالا تحصیلاتت شبکه هستش کلی هم واردی بیا اثبات کن .هر ادم عاقلی با یکم پرس و جو میتونه راحت بفهمه که پینگ شما واقعیت نداره میدونم دوست داری من هم مثل بقیه دوستات تو سایت بیام بگم به به signal عجب پینگی داری و شما هم کلی حال کنی بدون اینکه بدونم این پینگ واقعیه یا نه .
پس احمد اقا من نباید پینگ شما رو اثبات کنم شما مدعی این پینگ هستید پس شما باید اثباتش کنید اونم با tracert بعدشم خودت میگی تو cmdاینجوری نیست پس چطوری تو speedtestاینجوریه برات 8-| ای کاش ما هم میتونستم speedtest رو قلقلک بدیم یه همچین پینگ هایی بگیریم ایشالا ما هم راحشو یاد میگیریم :d
دراخر هم شما این پینگ هارو تو فروم های خارجی هم بزاری ملت این شکلی میشن:)) اینجا که دیگه ایرانه)x
پس شما هم یا با دلیل و مدرک اثباتش کن یا از گذاشتن این پینگ های عوام فریب جدا خودداری کنید=;

سلام دوباره دوست عزیز، خوبی؟
ببینید دوست عزیز اول از همه که بنده نگفتم که تحصیلاتم در زمینه ی شبکه هست و منظورم هم این نبود که مثلاً شما اطلاعات کافی در زمینه ی شبکه نداری بیا و حرف من را چشم بسته قبول کن و ... اینکه میگی نمیدونم من حال میکنم و اینها تفکر نادرست شماست و فرافکنی هست! شما میخوای باور کن و میخوای باور نکن، این به من هیچ ربطی نداره و من مسئول باور کردن یا نکردن کسی نیستم! من میگم واقعیه زمان پینگم و تخصصی هم ندارم که اثبات کنم این موضوع را به صورت دقیق. شمایی که این موضوع را تکذیب می کنی باید دلایل ارائه بدی نه اینکه مثلاً بگی عجب فاصله تا یه سرور آمریکا که 8000 مایله مگه میشه پینگ 5 امکان پذیر باشه؟؟؟؟!!!!

tracert اگر لازم دیدم میزارم، این به خود مربوط میشه و شاید دلم نخواد به خاطر مسائل امنیتی و ... این کار را بکنم و دلایلی داشته باشه. مشکل شما این هست که چون نمی تونید دلیلی برای زمان پینگ مثلاً 5 میلی ثانیه توی speedtest.net پیدا کنید اون را تکذیب می کنید و جعل میدونید در حالی که بارها و بارها تکرار کردم که این زمان پینگ فقط مربوط به وب گردی و دانلود میشه ولی شما و امثال شما مثل اینکه نمی فهمید یا حالیتون نمیشه چی میگم.

اصلاً شما فرض کن من speedtest.net را هک کردم (که واقعاً اصلاً هم اینطور نیست) حالا شما اگه میتونی الان این کار را انجام بده و پینگ 5 با اروپا از ایران به من نشون بده. راهشو پیدا کردی به منم یاد بده!

اگه به حرف باشه که بله هر واقعیتی را میشه تکذیب کرد! مثل اینه که آدم توی روز روشن جلوی چشمای خودش را بگیره بگه نه روز نیست بلکه شبه! شما داری الان واقعیت را می بیینی که پینگ 5 میلی ثانیه با اروپا وجود داره حالا اگه قبول نداری و تکذیب می کنی دلایل ارائه بده! مثلاً اثبات کن که 70 درصد سرورهای speedtest.net خرابه و زمان پینگت را الکی زیر 100 نشون میده! سایتی که توی دنیا معتبر ترین سایت اندازه گیری سرعت اینترنت هست.

توی یه فروم خاجی هم که قبلاً عضوش بودم یه تست قرار دادم و فعلاً اظهار نظری نشده. واکنش های اونهارو به شما هم منتقل میکنم.

آقای عزیز، احترام خودتون را نگه دارید! یعنی چه عوام فریبی میکنم؟؟؟ این توهین مستقیم هست! شما هر وقت تونستی یه زمان پینگ از خودت به من نشون بدی که شبیه به من باشه با اروپا یا آمریکا و یا دلایل تخصصی ارائه دادی و اثبات کردی که زمان پینگ من غیر واقعیه اونوقت عوام فریبی در مورد من درسته که هرگز هم من قصد عوام فریبی نداشته و ندارم.

هرکس دوست نداره و خوشش نمیاد چیزی را ببینه و باور کنه لزومی نداره حتماً شخصیت دیگران خراب کنه!... احترام خودمون را سعی کنیم نگه داریم و توهین نکنیم.

اگر من با سرعت 2600 کیلوبایت یعنی 20 مگابیت توی ایران اونم در ساعات رایگان دانلود کردم سیگنالم پینگ 5 با اروپا میزنه! فکر میکنم سرعت من بیشتر غیر قابل باور هست! =))
...........

مسعود این گذری هست ! منم یه شب داشتم League Of Legends آپدیت میکردم جلوی چشمم تا 3700 کیلوبایت بر ثانیه ولی زود برگشت به سرعت عادی ! چرا افکار مردم رو پریشون میکنی ؟
yahoo_4.gif
پریشون چیه؟!! :دی
من امشب 2 تا فیلم hd + آپدیت ویندوز که تازه زده بودم و حدود 300 مگ بود + 2 گیگ اپدیت بدکمپانی + چندتا برنامه رو دانلود کردم! البته اگر بیشتر میذاشتم هم دانلود میشد! یعنی امشب نزدیک 6 گیگ رو که گذاشته بودم کامل دانلود شده بود!
پهنای باند شرکت وایرلس ما شبانه باز هست! یعنی اگه کسی دالنود نکنه کل پهنای باند رو قورت میدی! :دی حالا 50 مگ هم ممکنه! :دی

اگر من با سرعت 2600 کیلوبایت یعنی 20 مگابیت توی ایران اونم در ساعات رایگان دانلود کردم سیگنالم پینگ 5 با اروپا میزنه! فکر میکنم سرعت من بیشتر غیر قابل باور هست! =))
دوست منم شاتل داشت میگفت مثلا واسه 10 دقیق یا نیم ساعت پهنای باندش ول میشد به هر دلیی یه دفعه سرعت من مریفت از 250 رو 5 مگ ! تو ایران اگه رو همه چیش بشه حساب باز کرد رو ینترنتش نمیشه ! من دیشب 4.2.2.4 پینگ کردم 30 تایم اوت 1 دونه پینگ 400 ! منفجر شده بودم ولی الان درسته !

---------- نوشته در 02:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:02 PM ارسال شده بود ----------

مسعود و سیگنال عزیز : پشت آنتن من 4 تا چراف هست : 2 تاش سبز هست از چپ به راست ! روشنه و سبز دومی چشمک میزنه فک کنم ماله لن هستند ! بهد 1 دونه قرمز روشنه و یه دونه زرد ! دیگه چیزی روشن نیست ! مگه نباید برای سیگنال کامل اون سبزه آخری هم روشن باشه ! راستی مسعود ماله من نانو استیشن M5 هست !

...........

پریشون چیه؟!! :دی
من امشب 2 تا فیلم hd + آپدیت ویندوز که تازه زده بودم و حدود 300 مگ بود + 2 گیگ اپدیت بدکمپانی + چندتا برنامه رو دانلود کردم! البته اگر بیشتر میذاشتم هم دانلود میشد! یعنی امشب نزدیک 6 گیگ رو که گذاشته بودم کامل دانلود شده بود!
پهنای باند شرکت وایرلس ما شبانه باز هست! یعنی اگه کسی دالنود نکنه کل پهنای باند رو قورت میدی! :دی حالا 50 مگ هم ممکنه! :دی
رکورد که فکر کنم دسته دوستم باشه . تا 4 مگ سرعت رفت ولی بعد چند ثانیه برگشت رو 2 مگ . (اینترنت دانشگاه در شب :دی ) قبلا هم محدودیت سرعت گزاشته بودن که از 1.37MB/s زیاد تر نشه الان ورداشتن مثل اینکه تا 2 مگ و خوردی هم میره . تابستون تموم شد بریم اونجا دانلود در انتظار ماست :دی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or