بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این سرعت با افزایش ارسال دیتا و ترافیک مصرفی کاهش هم پیدا میکنه . فیبر نوری درسته اسمش نوری هست اما برای اینکه از درگاه ها رد بشه ، از یک ایپی به ایپی دیگه برسه و ... از سرعتش کم میشه .

فشرده سازی هم یک چیز بی معنی هست . شما فشرده سازی رو توی انتهای مسیر میتونید انجام بدید نه در طول یا ابتدا مسیر . مثل عمل RAR کردن یک فایل که حاصل یک فایل فشرده در اخر کار هست .
منم گفتم دیگه قربونت برم بدون این روتر های سر راه و ترافیک های احتمالی و هیلترینگ ایران و... و... و... حساب کردم!

سلام عزیز:d
مشکی نیست من فقط میگم باید برام اثبات شه شما میخوای باور کن حرفی نیست/:)

یعنی این کار ته بیکاری هست بیایم ثابت کنیم که اقا فلانی پینگش بالاست الکی میگه پایینه خوب الان شما اصلا ثابت کردی چی شدش ؟

یعنی این کار ته بیکاری هست بیایم ثابت کنیم که اقا فلانی پینگش بالاست الکی میگه پایینه خوب الان شما اصلا ثابت کردی چی شدش ؟
هیچی از گذاشتن پینگ الکی جلوگیری میشه .بله بیکار هم هستم چون هنوز دانشگاه ها تعطیله:d

هیچی از گذاشتن پینگ الکی جلوگیری میشه .بله بیکار هم هستم چون هنوز دانشگاه ها تعطیله:d

کلا مدارس و دانشگاه ها باز بشن سایت خوب میشه ولی در کل یکی الان امد پینگ الکی گزاشت چی میشه کلا ؟ اخرش چی ؟ اینو بگو اول

بابا بزار ترسرت بزاره ! تو هم گیر دادی ! :d
راستی پست هاشو با دقت بخون ! نگفته که تریسرت من همچین چیزی هست !
ببین نشد دیگه الان speedبا cmd تقریبا باید مثل هم باشند یا حداقل نزدیک هم باشن:d

---------- نوشته در 04:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:00 PM ارسال شده بود ----------

کلا مدارس و دانشگاه ها باز بشن سایت خوب میشه ولی در کل یکی الان امد پینگ الکی گزاشت چی میشه کلا ؟ اخرش چی ؟ اینو بگو اول
هیچی یعنی احمق فرض کردن مخاطب من نوعی که پست ایشون رو میبینم و هیچی نگم و از ایشون دلیل نخوام یعنی پست ایشون رو باور کردم و این یعنی زیر سوال رفتن شئور:|

ببین نشد دیگه الان speedبا cmd تقریبا باید مثل هم باشند یا حداقل نزدیک هم باشن:d
سیگنال قبلان گفت پینگم با 4.2.2.4 تو CMD 90 هست ! اینم بسه دیگه ! تو ایران کی همچین پینگی داره جز هوتن ؟ حالا اون با 4.2.2.4 همچین پینگی ! بقیه جاها نه ! سیگنال با خود واشینگتن قبلا 80 گرفت ! جای تعجب داره ! منو مسعود و علی رضا و مهرداد هم که پینگ خوبی داریم فقط با آلمان یا کلا اروپا هست ! نه دیگه خود آکریکا ! ماله من با آمریکا 250 هست ! با برلین 150 !

---------- نوشته در 04:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:00 PM ارسال شده بود ----------

هیچی یعنی احمق فرض کردن مخاطب من نوعی که پست ایشون رو میبینم و هیچی نگم و از ایشون دلیل نخوام یعنی پست ایشون رو باور کردم و این یعنی زیر سوال رفتن شئور:|

این حرفهای بچه گانه چیه ؟ حداقل یه کتابی هست به نام مزرعه حیوانات اونو بخون میفهمی حرف نزدن به این معنی نیست که تو برای خودت درست کردی و بیشتر این کارت ار سر بیکاری و بامبول درست کردن هست. نزدیک 5 صفحه تاپیک رفته جلو برای یک سری حرفهای کاملا بچه گانه و مسخره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or