بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آره مبسره فروم هست! :دی
حمید پینگت خیلی نوسان داره! به شرکت بگو خطط رو چک کنه! من همچین نوسانی ندارم!

در شهر های پرجمعیت به خاطر نویز و تداخل بقیه سیگنال ها همه نوسان دارند . بهترین کار اینه یکم با انتن ور برن ، جاهای خوب رو پیدا کنند و اگر امکانش هست هزینه بیشتری بکنند

هزینه بیشتر ؟:-b

power station مثلا که قدرت بیشتری داره . اینجا (تهران) عموما برای شمال شهر که از بیشترین منطقه های دارای نویز میشه گفت توی جهان هست ( به یک دلایلی که گفتن نداره و نباید مطرح بشه) از power station استفاده میشه.

به رسانه و عصر تلکام ایمیل زدم گفتم کی میخواین تو مشهد نمایندگی بزنید 1 ماه گذشته جواب ندادن... حتی زورشون میاد جواب رد برات بفرستن

به رسانه و عصر تلکام ایمیل زدم گفتم کی میخواین تو مشهد نمایندگی بزنید 1 ماه گذشته جواب ندادن... حتی زورشون میاد جواب رد برات بفرستن

هیچ شرکتی جز شاتل (گاهی اوقات) جواب ایمیل نمیدن . الکی ایمیل نفرستید .

همین ایمیل توی شرکت های انگلیسی 50% ساپورتشون رو شامل میشه و یکی از چیز هایی که باهاش شرکت رو میسنجند ، پاسخ به ایمیل های ارسالی هست .

power station مثلا که قدرت بیشتری داره . اینجا (تهران) عموما برای شمال شهر که از بیشترین منطقه های دارای نویز میشه گفت توی جهان هست ( به یک دلایلی که گفتن نداره و نباید مطرح بشه) از power station استفاده میشه.
نانو استیشن من یعنی نمیکشه ؟ به نظرت چطوره ؟

نانو برای فاصله های کم و مناطق خلوت مثل مال مسعود خوبه . با توجه به اینکه شیرازی ممکنه نکشه . بگو یکروز پاور بایرن تست بکن ببین چه فرقی داره
باو من شهرک گلشتان ! بالا هستم ! آنتن هم روی تپه های صدرا ! البته انتن مرکری ! از من پایین تره ! فاصله هم شاید 2 کیلومتر تا 3 کیلومتر ! اینی هم که میگی ندارن !

سلام دوستان... در مورد بحث قبلی در حال پیگیری موضوع از طریق برخی از دوستان متخصص شبکه و دلایل احتمالی در مورد این زمان پینگ هستم و به زودی خدمت دوستان اونهارو عرض خواهم کرد......
از همه ی دوستان به خاطر سوالات بی جواب عذرخواهی می کنم.... هر گونه اطلاعات احتمالی که به همه ی ما کمک کنه در زمینه ی داشتن زمان پینگ پایین را هم عرض خواهم کرد......
مرسی از توجهتون...

باو من شهرک گلشتان ! بالا هستم ! آنتن هم روی تپه های صدرا ! البته انتن مرکری ! از من پایین تره ! فاصله هم شاید 2 کیلومتر تا 3 کیلومتر ! اینی هم که میگی ندارن !

من که نمیدونم شیراز چطوریه پس دونستن محل زندگی شما اطلاعات خاصی به من نمیده . اگر پاور استیشن هم ندارن که خیلی تعطیلن که :d

سرعت دانلودم در ساعات رایگان:

240 کیلوبایت فیکس!! b-)

فحش نده! :دی

attachment.php

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or