بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سیگنال قبلان گفت پینگم با 4.2.2.4 تو CMD 90 هست ! اینم بسه دیگه ! تو ایران کی همچین پینگی داره جز هوتن ؟ حالا اون با 4.2.2.4 همچین پینگی ! بقیه جاها نه ! سیگنال با خود واشینگتن قبلا 80 گرفت ! جای تعجب داره ! منو مسعود و علی رضا و مهرداد هم که پینگ خوبی داریم فقط با آلمان یا کلا اروپا هست ! نه دیگه خود آکریکا ! ماله من با آمریکا 250 هست ! با برلین 150 !
عزیز منم زمانی که از asre enteghalنت داشتم پینگم 91 بود اینکه نشد دلیل که چون 4.2.2.4 90 هستش پس با امریکا هم 2 میلی درسته خواستی بگو تو پست بعدی برات 90 رو بزارم من میگم امریکا با خودشم 2 نیست چه برسه از ایران تا امریکا:-o

آقا قضيه چيه؟!!!
من نتمو از عصر تلكام ميگيرم
١٢٨ محدود
توSPEEDTESTتست كردم
دانلود: ١.٩٤ مگابايت!!!
آپلود:٠.٩٨mb!!!!!!
پينگ: ٨٢ !!!!!!
چرا؟
ماهيانه ٣گيگ سه ماه ٩ گيگ ميدم ٤٥٠٠٠ ماممامامامامامامامامامامامامامامامامامامامامامامامامغماماماماماماماماماماماماماماماماماماماماماماما:x

عزیز منم زمانی که از asre enteghalنت داشتم پینگم 91 بود اینکه نشد دلیل که چون 4.2.2.4 90 هستش پس با امریکا هم 2 میلی درسته خواستی بگو تو پست بعدی برات 90 رو بزارم من میگم امریکا با خودشم 2 نیست چه برسه از ایران تا امریکا:-o
من دیگه خودو از این بحث بچه گانه میکشم کنار ! نه که کم آوردم ! حوصله ندارم :d ! فعلا .

---------- نوشته در 04:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:17 PM ارسال شده بود ----------

آقا قضيه چيه؟!!!
من نتمو از عصر تلكام ميگيرم
١٢٨ محدود
توSPEEDTESTتست كردم
دانلود: ١.٩٤ مگابايت!!!
آپلود:٠.٩٨mb!!!!!!
پينگ: ٨٢ !!!!!!
چرا؟
ماهيانه ٣گيگ سه ماه ٩ گيگ ميدم ٤٥٠٠٠ ماممامامامامامامامامامامامامامامامامامامامامامامامامغماماماماماماماماماماماماماماماماماماماماماماما:x
82 با کجا ؟

این حرفهای بچه گانه چیه ؟ حداقل یه کتابی هست به نام مزرعه حیوانات اونو بخون میفهمی حرف نزدن به این معنی نیست که تو برای خودت درست کردی و بیشتر این کارت ار سر بیکاری و بامبول درست کردن هست. نزدیک 5 صفحه تاپیک رفته جلو برای یک سری خرفهای کاملا بچه گانه و مسخره.
بچه گانست okکسی شما رو نه مجبور به جواب دادن کرده نه به خوندن میدونم یه چیزی میگی میخوای منم یه چیزی بگم جفتمون بن شیم ولی من این کارو نمیکنم .
شما هم هر جور دوست داری فکر کن)x
ویرایش: خدایی این signal چقدر friendداره کاشکی ما هم انقدر بالا خواه داشتیم همه ریختن سر ما

این هم تست اسیاتک!

1496167522.png

1496126474.png

بچه گانست okکسی شما رو نه مجبور به جواب دادن کرده نه به خوندن میدونم یه چیزی میگی میخوای منم یه چیزی بگم جفتمون بن شیم ولی من این کارو نمیکنم .

اینجا تاپیک بحث درباره isp ها هست روی تاپیک ننونشته پاشین از baby center بیاین تاپیک رو منحرف کنین و بعد بامبول درست کنین دوست داری هم گزارش میدم ولی کسی که براش مشکل ایجاد میشه من نیستم این بحثم تمومش کن اگه صحبتی درباره isp داری و یا سوال بپرس توی همین تاپیک اگرنه ربطی به این تاپیک نداره و اینجا پست نده چون گزارش میشه دوست هم داری ببینی signal پینگش واقعی هست یا نه برو با خودش صحبت کن اینجا جو الکی درست نکن.

ویرایش: خدایی این signal چقدر friendداره کاشکی ما هم انقدر بالا خواه داشتیم همه ریختن سر ما
چی بگم ! :d ! ولی سیگنال کارش درسته :d

آخرین ویرایش:
اینجا تاپیک بحث درباره isp ها هست روی تاپیک ننونشته پاشین از baby center بیاین تاپیک رو منحرف کنین و بعد بامبول درست کنین دوست داری هم گزارش میدم ولی کسی که براش مشکل ایجاد میشه من نیستم این بحثم تمومش کن اگه صحبتی درباره isp داری و یا سوال بپرس توی همین تاپیک اگرنه ربطی به این تاپیک نداره و اینجا پست نده چون گزارش میشه دوست هم داری ببینی signal پینگش واقعی هست یا نه برو با خودش صحبت کن اینجا جو الکی درست نکن.
داداش خودت داری جو الکی میدی نمیدونم تازه یهو از کجا پیدات شد وسط بحث که اصلا ربطی به شما نداره می پری بزار کسانی که بحث رو شروع کردن تموم کنم و شما فقط پست ها رو بخون رد کن مثل بقیه که الان میان تست می زارن و اصلا با بحث هم کاری ندارند

ببخشید اقای مدیر سایت نشناختمتون:d
ببین تو بقیه پست هاتو بیا تو پروفایلم اونجا مفصلا ادامه میدیم جناب کاسه داغ تر از اش :d

ببخشید اقای مدیر سایت نشناختمتون:d
ببین تو بقیه پست هاتو بیا تو پروفایلم اونجا مفصلا ادامه میدیم جناب کاسه داغ تر از اش :d
بچه ها جون من دعوا نکنید ! هم یه بلایی سر تاپیک میاد هم خودمون :d

---------- نوشته در 04:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:39 PM ارسال شده بود ----------

این هم تست اسیاتک!

1496167522.png

1496126474.png
امیر محمود یه بار مودمو خاموش کن دوباره روشن کن ! کانکت شو ببین بازم همینه ! منم داشتم از هر 20 باز یه بارش پینگم خوب میشد ;;)

سلام به همه دوستان .... این بحثی که راه افتاده فقط به یه دلیل هست این که این آقایی که پینگ 1 میزاره یه tracert نمیزاره ....بیخودی نگین واسه چی چند صفحه بحث رو ادامه میدین.....یه نکته جالب مگه اینجا بحث وتبادل نظر نیست وقتی یکی یه پینگ خوب میزاره دوستان رو راهنمایی میکنه که از یه شرکت خوب بگیره نه اینکه بیاد هر روز یه پینگ بزاره بگه که چی من پینگ اول کشور رو دارم...آفرین شما نت خوب داری . پس چرا هر روز پینگ میزاری ؟ ..شما پینگتو واسه خودت نگه دار

نوید ؟ ناظمه ؟ /:)

---------- نوشته در 04:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:47 PM ارسال شده بود ----------

باو خلاف که نکردیم ! داریم سر پینگ بحث میکنیم :d
آره مبسره فروم هست! :دی
حمید پینگت خیلی نوسان داره! به شرکت بگو خطط رو چک کنه! من همچین نوسانی ندارم!

آره مبسره فروم هست! :دی
حمید پینگت خیلی نوسان داره! به شرکت بگو خطط رو چک کنه! من همچین نوسانی ندارم!
فک کنم ماله آنتن هست ! نه ؟ اره ! نوسانش منو ترکونده :|

---------- نوشته در 05:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:59 PM ارسال شده بود ----------

اینم دیشب که ترکیده بودم :
74766460cea5.png

:d:))=))>:):((

---------- نوشته در 05:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:00 PM ارسال شده بود ----------

من تو سایت Pingtest.net نمیتونم میزان پاکت لاست رو بسنجم ! یه جاوا هم نصب کردم نشد ! بروزس فایر فاکس ! چیکار کنم ؟ :(
ویرایش : درستش کردم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or