بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

با این تفاسیر ISP وجود نداره که پینگش خوب باشه:-/ خدا چه قدر آدم میتونه بدبخت باشه که تو کوچکترین چیز ممکن هم باید محدود باشه:(( بهتره از ماه های آینده همون بریم سراغ Dial Up که بره ایمیل چک کردن بسته کم پول یا مفت بدیم به یه چیز بی مصرف #:-s

بعضی از دوستان مثل سیگنال پینگش در حد یک کاربر اروپایی خوب هست و بعضی ها مثل خودم پینگشون با یاهو تا 500 تا میره!
فقط باید شانس بیاری و بس!

بعضی از دوستان مثل سیگنال پینگش در حد یک کاربر اروپایی خوب هست و بعضی ها مثل خودم پینگشون با یاهو تا 500 تا میره!
فقط باید شانس بیاری و بس!
WTF ?
کاربر اروپایی تاحالا دیدی پینگ 120 بگیره به خود اروپا ؟ اونجا با بدترین شرایط ( فاصله زیاد - اینترنت ضعیف) حداکثر 80-70 رو میگیرن
پینگ ایشون در حد یک کاربر اسیایی خوبه فقط

پینگ ایشون با باکو 30 میشه! یک کاربر از خود باکو هم همین پینگو میگیره!
LOLed
خب باکو چه ربطی به اروپا داره ؟ مگه کسی میخواد بازی کنه از اروپا میره سرور های باکو ؟
اروپا یعنی المان ' انگلیس ' فرانسه ' ایتالیا ' هلند و غیره
بعدم اگر پینگه یک نفر یه به یکجا خوب باشه یعنی نتش مثل کاربر اروپایی هست ؟ من به ایران پینگم 15 پس نتم در حد اروپاس؟ oh dear

کلا باکو FTW

تقریبا تمام ISP ها این رویه رو در پیش گرفتن
روزانه های فوق العاده پر سرعت و شبانه افتضاح
من الان سه تا ISP عوض کردم سر همین قضیه ولی درست نشد
آخر مجبور شدم بیخیال دانلود فایل های حجیم بشم
در ضمن دوستان اگه می خوان یه ISP خوب توی شهرشون پیدا کنن بهتر یه سر به انجمن P30world بزنن
اونجا همه جور آدم از همه جای ایران هست و بهتر جوابتون رو میدن
دقیقا. این خیلی بده دیگه. من تا قبل از این که برام اینطوری بشه با همون سرعت 60 کیلو بر ثانیه هم حتی قشنگ میتونستم تو یه نصفه شب 1.2 گیگ دانلود کنم. ولی الان 500 مگ هم به زور میشه گرفت. اینجوری که نمیشه آخه.

دقیقا. این خیلی بده دیگه. من تا قبل از این که برام اینطوری بشه با همون سرعت 60 کیلو بر ثانیه هم حتی قشنگ میتونستم تو یه نصفه شب 1.2 گیگ دانلود کنم. ولی الان 500 مگ هم به زور میشه گرفت. اینجوری که نمیشه آخه.
رکورد دار دانلود تو شب با 6 مگابایت :دی خیر سرم هم سرویس 1 مگ شاتل دارم :|
من میترسم IP ـیم رو چک کنن و گرنه میترکوندم شاتل رو به انواع فحش های آبدار :|

اول اینکه گول یه مگ رو نخور.به جاش حجم زیاد تر بگیر که بتونی هر چی میخوای بازی کنی
بعد توی قم الان به نظرم پارس انلاین از همه بهتر باشه ولی حتما یه پرس و جو بکن که شاید اون منطقه ای که شما زندگی می کنی خوب نباشه

تقریبا تمام ISP ها این رویه رو در پیش گرفتن
روزانه های فوق العاده پر سرعت و شبانه افتضاح
من الان سه تا ISP عوض کردم سر همین قضیه ولی درست نشد
آخر مجبور شدم بیخیال دانلود فایل های حجیم بشم
در ضمن دوستان اگه می خوان یه ISP خوب توی شهرشون پیدا کنن بهتر یه سر به انجمن P30world بزنن
اونجا همه جور آدم از همه جای ایران هست و بهتر جوابتون رو میدن
البته بستگی به منطقه هم داره. فکر نکنم علتش این باشه که مخصوصاً شبانه سرعت رو بیارن پایین. بلکه علتش اینه با این حجم خیلی کمی که می دن همه دانلود رو می ذارن برای شبانه.
مثلاً من پارس آنلاین دارم و منطقه مون کاملاً اداریه، شبانه سرعتم بالاتر از روز هم هست! روز 100 تا 140 ولی عصر به بعد نزدیک 2 مگ می شه. تازه 128 اش.
ولی کس دیگه ای رو هم می شناسم که همین سرویس رو داره و روزانه 60 و شبانه سرعتش به زور به 6 برسه. کاملاً به شانستون که تو اون منطقه چند نفر و با چه استفاده ای باشن هم بستگی داره.

LOLed
خب باکو چه ربطی به اروپا داره ؟ مگه کسی میخواد بازی کنه از اروپا میره سرور های باکو ؟
اروپا یعنی المان ' انگلیس ' فرانسه ' ایتالیا ' هلند و غیره
بعدم اگر پینگه یک نفر یه به یکجا خوب باشه یعنی نتش مثل کاربر اروپایی هست ؟ من به ایران پینگم 15 پس نتم در حد اروپاس؟ oh dear

کلا باکو FTW
ببین وقتی میگم در حد یک کاربر اروپایی هست شما نباید ایشونو بایک کاربرمثلا در سوئد با 1 گیگ بهنای باند و پینگ 60 برای یاهو مقایسه کنید!
ایشون برای باکو 30 و برای پاریس 110 میگیره! خوب شما اینو با پینگ خودتون مقایسه کنید میبینید حداقل 2 برابر هست!

....
علیرضا تنضیمات تا اینجا درست هست! wep , 64 بیت درست هست.
برای رمز هم برای 64 بیت یه 5 تا عدد رو بذار مثلا 5 تا 5 = 55555

شاید نمیدونید !
ولی بدونید بهتره

همتون دیگه میدونید که اینترنت مخابرات هم طرح شبانه رایگانش فعال شده !

حالا این جینگولک بازیش ماله چیه !؟

صدقه سر شاتل که واسه این کار با هم قرار داد بستند

پس الکی نیست سرعت شبانه شما کم شده :دی

شاید نمیدونید !
ولی بدونید بهتره

همتون دیگه میدونید که اینترنت مخابرات هم طرح شبانه رایگانش فعال شده !

حالا این جینگولک بازیش ماله چیه !؟

صدقه سر شاتل که واسه این کار با هم قرار داد بستند

پس الکی نیست سرعت شبانه شما کم شده
من که اصلا نفهمیدم چی گفتی
مگه مخابرات خطاش نامحدود نیست؟
راستی مثلا اگه یه خط 1مگ یا 512 از مخابرات بگیرم سرعته دانلودش چقدره؟ یعنی 60 میرسه؟ اگه باشه که خیلی خوبه
بعد پینگش چطوریاس؟ اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم بگه چون من بدجوری دارم دردسر می کشم سر دانلود هام

ببین وقتی میگم در حد یک کاربر اروپایی هست شما نباید ایشونو بایک کاربرمثلا در سوئد با 1 گیگ بهنای باند و پینگ 60 برای یاهو مقایسه کنید!
ایشون برای باکو 30 و برای پاریس 110 میگیره! خوب شما اینو با پینگ خودتون مقایسه کنید میبینید حداقل 2 برابر هست!

....
علیرضا تنضیمات تا اینجا درست هست! wep , 64 بیت درست هست.
برای رمز هم برای 64 بیت یه 5 تا عدد رو بذار مثلا 5 تا 5 = 55555
میشه یه ذره بیشتر توضیح بدی ؟! 20 تا جا داره برای عدد و حروف گذاشتن ! اگه میشه بگو هر گذینش برای چیه ؟!

خب مسعود جون ، ایشون خطش از اینایی که خصوصی هست و هیچ shareing ی روی خطشون ندارن پس باید هم پینگش اینقدر پایین باشه خوب :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or